|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() W jaki sposób spędzacie wolny czas w tibi ?? Np jak napełnia wam się mama lub nie macie porostu co robić a nie chce wam się na hunta iść . Ja na s kumplami sprowadzam do ab pod dpeo jak najwięcej potworków czasami nwet chce nam się iść po amazonki i valkirje podrodzę po orki i elfy a na końcu obok poczty ropujemy raty :d następnie uciekamy do dp a ludzie się bawią z tym całym gnojem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() hmm... nie wiem po co robisz ten temat ale niech będzie ;p.
Ja jak sie nudze to robie battle arene i jazdaa ![]() albo ide pozabijać pk.... ...to tyle ;D pozdro all. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli innym slowem lurujesz potworki , co jest łamaniem tibia rules.(W co sie bawicie jak wam sie nudzi bo ja ide czasem powybijać okna w samochodach policyjnych,albo poniszczyc ławki w parku).
@on-topic Bawie sie w duele (troche szkoda UH) , albo ide poblokowac potworki slabszym kolegom.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Kiedy pisze ta wiadomos gram w tibie i czekam na mne. Jednoczesnie rozmawiem z kumplami z gildi i z prawdziwymi znajomymi przez gg.
Ostatnio edytowany przez Wojen - 23-08-2004 o 23:27. |
![]() |
![]() |