|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angoulemes
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 17/16
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie rozumiem. Ale na takich światach jak Danubia askara i jeszcze innych nie można połączyc się z serwerami. Nie rozumiem wbo w NA STRONIE GŁÓWNEJ.
w też nie. Co to znów jest. czy cos o tym wiecie i czy tak samo wam się dzieje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Wejdź na tibia.com do "who is online" i sprawdz, czy servery sa online, a potem zakladaj glupie tematy.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Niekoniecznie głupie tematy.
Część Niemieckich serwerów jest wyłaczona a pytanie jest dlaczego? Czyszczenie odbywa się o 9.00 naszego czasu, a kolega chciałby się dowiedzieć dlaczego serwery są powyłaczane. Ciekawe, czy Ciebie tez "pojadą" jak będziesz chciał się diwedzieć dlaczego są powyłączane serwery? Ostatnio edytowany przez Trener - 01-11-2005 o 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angoulemes
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 17/16
Poziom mag.: 8
|
![]() No dobrze. Faktycznie jest OF ale co to oznacza. I kiedy będzie można normalnie grać. Gram długo i pierwszy raz coś takiego widzę
![]() I dzięki ![]() Wiecie dlaczego tak się stało. ??? Narazie nic mi nie wiadomo ![]() Ostatnio edytowany przez Michak01 - 01-11-2005 o 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hjak bys kolego mogl zauwazyc to czysczenie przewaznie trwa 5 minut a nie 2h -.- Cos sie s*******ilo bo na aure niemoge wejsc od 9 do 10:30. -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() mam dosyc tego chce isc expic a tu ERROR i kupa :/ arkurat wtedy kiedy mam czas i natchnienie do expienia to error... oni to pewnie specjalnie robie zeby danubia zostala w tyle
![]() nic innego nie pozostalo tylko imprezowac xD oto moje zdjecie z klubem tibijczykow http://pixelz.dyn.pl/PUB/jack/zdjecie***** tak sie bawia najlepsi pozdro xDD |
![]() |
![]() |