![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Witam,z kolega poszlismy ubic 28 knighta bo mamy od niego "hunta" i od jego siostry 54 Elder Druid sami zobaczcie co sie dzialo...
http://rapidshare.de/files/36301138/pka.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Gratz, jak na low-leveli świetnie sobie poradziliście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Bo to juz bylo opracowane...on zawsze tamtedy ucieka , nawet gdyby go 10 lvl bil to i tak by uciekl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired.
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
![]() |
![]() 19:21 Toksyczna Dziewczyna [19]: pujde po parcela
19:21 Toksyczna Dziewczyna [19]: zniknol 19:21 Elwoja Auger [19]: loota 19:21 Elwoja Auger [19]: pod drzewo Ach te noob pk z boska ortografia... ;p.Kocham to. Filmik fajny, skleili trapa ziomek nie miaj szans ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up noob pk mowisz?przypatrz sie na filmie kto tu jest noob .
a ortografia to ze zrobilem kilka bledow to nie swiadczy o tym ze jestem noobem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired.
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
![]() |
![]() @Up
Nie powiedzialem, ze jestes noobem dlatego, ze jestes analfabetom. A zebys sie nie obrazal to poprawie sie : Fajne pk LOW LVLI Ostatnio edytowany przez Dundee - 12-10-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 36
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() To ja jestem tym "ziomkiem". Miałem 3 uhy bo nie miałem kasy. Padłem bo Elwoja wyzywał tego 54 eldera i miał za to hunta, i od razu mi zaczął wjeżdżać. On jest psychiczny. Podnieca sie że 19 lvle trapnęły 28 knighta.
"bo mamy od niego "hunta" i od jego siostry 54 Elder Druid" "Hunta", hunta to oni mają, tylko ten frajer na calmere się przeniósł. I nie macie się z czego śmiać że padłem, każdy by padł w takiej sytuacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale tak bez uhow?...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Toksyczna nie podniecaj sie tak ze ubiliscie 28 knight ja cie uwalilem 11 druidem pamietasz Neom Rogan hahaahahahah wiec sie nie ciesz bo sama lepsza nie jestes !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiesz kupiles z allegro 80 k i co kasy na uhy nie masz?siostra ci wyrabala?hehe jak podalem linka twojej siostrze to odrazu zareagowales .
Nastepnym razem sie zabezpiecz w uhy zeby nie miec nastepnej takiej sytuacji ^^. @Edit: Myslisz ze ja wiekszych lvli nie ubilem tylko takiego nooba jak ciebie?Tibia to tylko gra nie mozesz tego brac do serca.... Pozdrawiam Loozaq_xD Ostatnio edytowany przez Loozaq_xD - 13-10-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Lol. Jakie 80k? Jeszcze nie wydałem żadnej złotówki na tibie. Jedynie mam zamiar na pacca. I mojej siostry sie nie czepiaj. Czepiasz sie jej bo jej wjeżdżałeś i za to hunta miałeś. Tak co do tego oskarżenia o 80k, Tobie nic nie dał ten sharing account? I dużo kasy dostałeś za sprzedanie tej Elwoi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Ale noob. Solo bym go zajebal sorcem na 6 lvlu (z 15 mlvl). Pare sdekow i kolegi nie ma. N/C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Na 6 lvlu z 15 mlvlem walisz najwyzej po 40 może nawet mniej, 28 knight ma 485 hp, więc musisz walnąć 12 sd żeby zabić. 24 sekundy. Tyle czasu potrzebujesz do użycia tych 12 sd. Każdy zdąży uciec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() @mastercomputer Sam pokazywales twoje itemki : g arm vamp shield i jakies tam pierdoly wiec nie mow ze nie masz kasy , taki noob jak ty ktory nie nosi uhów moze sie spodziewac takiej sytuacji.
Ps.Smsy to sobie w dupe wsadz ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wierzysz w smsy? To jeszcze niedorozwoju zobaczysz.
|
![]() |
![]() |