![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
![]() http://rapidshare.com/files/5744883/POLSKA.rec.htm
zaczęło się od niewinnej wygranej naszych rodaków w siatkówkę ![]() nasza radość na Askarze była wszech-ogromna *przypadkowi gracze... *przypadkowe miejsca... *przypadkowe ofiary! oto przykład jak Polacy potrafią się zjednoczyć pod wpływem emocji ![]() a BR'om życzymy "wygranej" w finale ![]() i dziękujemy Evil Ironcaw'owi za zdradę, jeszcze się policzymy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Piękna akcja...
Ładny spam z rodów ;p Thx for evil =* (za rypanie polaków =.=) Pzdr. dla Nelo i wszystkich rl z askary... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Bralin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() heh niezle bylo ;p
ale niektorzy tam to nooby
19:20 Vertus palladyn [11]: chce konto 100 lvl za 1 dragon hama - kto mu da?? 10:35 Bartasiwo [28]: ja raz mialem takie zatwardzenie ze sie musialem uhnac na klopie ![]() Ostatnio edytowany przez Swiontas - 03-12-2006 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() szkoda ze mnie tam nie bylo. akcja pieeeekna.
POLSKA WYMIATA POLKA WYGRA POLSKA RULEZZZZZZZZZZ
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Noo gz, ale padło paru od tego 41 lvl najta.
Taką ekipą i się baliście ? LoL ?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz i klepac chociaz tego sorka to patrzales jak padaja ludzie z twojego teamu i nic... O knightcie to nawet nie wspomne.
Nie polecam, chyba ze chcecie patrzec jak 20 osob zabije 13 levele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() LOL ! taka z was ekipa jak z koziej dupy traba ....66 ek wpada i was tepi ...zamiast zaczac go trapowac i lac to sie patrzycie jak padacie ....tego sorka to byscie dojechali w pare sekund.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Muszę was rozczarować, ekipa była wogóle nie zgrana (przypadkowi ludzie)
a obok irtroclawa stal 80 coś koleś, i to byl kumpel irr'a, nawalil mi protektor z RL ("ja sie nie bawie w takie rzeczy") gdybym zaatakowal to bysmy mieli o jednego "40 levela mniej" co do sorka to musialem dac loga. Ostatnio edytowany przez N'elo - 02-12-2006 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() affff............ od tej pory stane sie waszym wrogien numer 1.... ale nie moglem sie powtrzymac.... Moja opinia to...
*Banda debili (przykro mi, ze sa to moi rodacy ale wstyd mi za nich) =-\\\ *Banda noobow (swiadcza o tym naprzyklad.... "22:56 Nelo Grey'bow [38]: THAIS DALEKO WIEC NIE POGUBCIE SIE" "22:59 Tytano [9]: knighci pierwsi ;p" 22:59 Robert Drut of Askara [33]: ej wiesz moze jak sie zenic?? ^^<<< do konca nie wiem o co mu chodzilo ale zdaje mi sie, ze szuka zonki ![]() *Super z was patrioci ![]() A tak btw... to co Ci low lvle brazule wam zrobili? graja sobie jak umieja... moze u nich angielski nie jest tak rozwiniety jak u nas ale coz.... a wy zbieracie sie po 20... ciulacie 8lvle moze czasem sie wiekszy nawinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Sir Deziom;1108498]Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz
---- sorry ale to była szybka i spontaniczna akcja ---- miało nie być dedów, mieliśmy szerzyć POLSKI OUTFIT W ZWIĄZKU Z WYGRANA W SIATKĘ ---- poza tym ...ty byś zapanował nad zgrają 9 lev'eli? NIE SĄDZĘ -.- gdybym chciał zabić jakiegoś wysokiego level'a to raczej nie zbierałbym 40 x 9-15 lev's i co do wypowiedzi Anferna rider'a to masz rację --- była to banda noobów FILM DAŁEM NIE Z RACJI PK!!!! POKAZUJE ZJEDNOCZENIE POLAKÓW POD WPŁYWEM IMPULSU ![]() Ostatnio edytowany przez N'elo - 03-12-2006 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Wiecie co, ostatnio zaobserwowalem, ze polacy zrobili sie duzo gorsi od BR ! gdzie sie nie rusze widac, "PL !", "Dasz cos, jestem po hacku", "itemz plix, pl ?"
ehhh podziekujmy Telekomunikacji Polskiej i NEO !
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Róznią się tylko tym od br, że można z nimi się porozumieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() [quote=N'elo;1109147]
Cytuj:
Film pokazuje raczej twój idiotyzm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() przynajmniej jest na nim coś innego a nie: "85 ms padł, 90 level down, monotonne i bezsensowne filmiki z PK -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
|
![]() Cytuj:
Sorka mogliscie zabic. Tymbardziej ze mnial skulla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() zal.pl a ty taki boss rozkazujesz idz tu idz tu a wogule neilales pare razy walnoles i to all
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Świat: Xerena
|
![]() LoL banda noobow sie zebrala i popadali jak muchy
![]() Dla mnie to byl zloot najwiekszych noobkow z serva. N'elo wyjdz i nie wracaj.