|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
|
![]() A w moim plecaku nie ma nic nadzwyczjanego: ksiazki, zeszyty, piornik, mp3.... czasem jakies stare kartkowki, stare sniadanie xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Teraz modnie nie mówi sie stare, tylko oldskulowe, albo retro ;PP Znalazłem w plecaku pokruszone zozole przed chwilą... Straszny, lepiący syf. Nosem sie to wciąga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() my z kumplami wciągalismy w tamtym roku zozole ; ] ja na pierwszy ogien poszedłem :>
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Lepiej się nie przyznawać co ja tam czasem znajduję
![]() Dzisiaj po lekcjach moim oczom ukazała się wyrzuta guma, 2-tygodniowa kanapka (jakaś taka wymięta co nie co i trochę śmierdziała) oraz jakiś owłosiony kawałek czekolady Oo.
![]() |
#105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie do jakie rzeczy nośićie na swój wiek ...
![]()
Przestałem sie LOGOWAć NA Tę POSTAć Podziękowania dla Koper of down[Niekasuje Tylko sie juz nieloguje] Ostatnio edytowany przez Byczy - 23-09-2006 o 11:24. Powód: Sugestia Lasoocha |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Naucz się po polsku pisać, albo poproś kogoś, żeby to przetłumaczył.
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pamiętam jak mój kolega wyciągnął z plecaka 5-cio dniową kanapkę i ją zjadł.
A w moim plecaku jest jeszcze jakiś odtwarzacz mp3, płyty Eminema i instrukcja do Preya. Za cholerę nie wiem skąd się tam wzięła. @Do amatorów wciągania nosem: Spróbujcie wciągnąć proszek z lizaków, to dopiero wtedy zobaczycie co to są łzawiące oczy.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 23-09-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
@down hmm no to juz bywa dosc dziwne ale coz, jak lubil albo byl glodny ;] Ostatnio edytowany przez Nosferatu - 23-09-2006 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, ale czasami zapominam coś dopisać. Chciałem powiedzieć, że wyciągnął 5-cio dniową kanapkę i zjadł.
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Przypomniało mi się, jak w przepastnym plecaku kumpla z klasy znaleźliśmy 3 stare zgniecione pączki, i rzucaliśmy w klasę mającą wf na boisku (z okien klasy na niemieckim xD)
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Oprócz podręczników w okładkach i zesztów (do każdego przedmiotu inny) mam jeszcze oddzielny brudnopis, piórnik (zawartość: cyrkiel, nożyczki, 2 długopisy, 2 ołówki, 4 cienkopisy i gumka) a poza tym także futerał na okulary + okulary
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
U nas to było w piątej klasie... Zawsze kreseczki na ręce i jazda. Tylko jeden chłopak tego nie spróbował i ofkorsz dziewczyny. A kto to zaczął? Ah tak! Jakiś debil tak se zrobił dla zwały podczas kolejnej nudnej przerwy... Na forum jest znany Jako __DARK_SVEN__ A to debil :> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 23-09-2006 o 20:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Proszek do pieczenia musi byc w odpowiedni sposob uzyty inaczej nie podziala-jesli masz zatkany nos to tylko bendziesz kichal. Jak nie wiecie w jaki sposob to dziala to radze nie probowac, bo jeszce spanikujecie i sie wyda ;P .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#116 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() @edit Dałbym sobie głowe uciąć, że napisałem nos. Źle się ze mną dzieje oj źle- czas umierać!
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 23-09-2006 o 21:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Kiedyś jak kończyły się wakacje to w plecaku znalazłem kilka starych zapisków najstarszy chyba był z tamtego roku również znalazłem usprawiedliwienie z listopada oraz kilka rozwalonych długopisów.kilka lat temu to nawet znalazłem worek z piaskiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Imię: Grey Fox
Profesja: Knight
Gildia: White Dragon Of The Chamber
Świat: Nebula
Poziom: 64
Skille: 83/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zanim mi się skończyły wakacje to w plecaku miąłem to, co wymienione z pominięciem 3 pierwszych pozycji, czasami jeszcze jakieś browary się zdarzyły a teraz to zwykle nosze to, co niżej:
- 2 książki - słownik - notatnik A4 - parę rurek termo kurczliwych - piersiówka - 400ml słoik ANFO - 2 pudelka po kliszy miedziankitu - pól pudelka po kliszy HMTD - zapalniczka zippo - benzyna do tejże zapalniczki, knot oraz kamień - lont - 2 długopisy - ołówek - karty - apteczka podróżna |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ksiadz Jerzy
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Berylia
Poziom: 25
Skille: 65/35
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Pomine kanapke z zeszlego roku bo jak widze jest to dla was normalne (dla mnie tez). I skupie sie na rzeczach bardziej niezwyklych takich jak :
-dwupak ciasteczek "be-be" -probka jakiejs mikstury ktora miala byc napalmem ale chyba z nim cos nie wyszlo -etykietke z wina "komandos" (od kumpla dostalem na znak przyjazni) -malutki notatniczek ze spisami pojazdow uzywanych w danych jednostkach niemieckich w czasie 2 wojny swiatowej a co trzymacie w plecakach w tibii ? pochwalcie sie tez tym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() BTW Raz na polskim wchodzi pedagog i mowi, ze jest rewizja tornistrow.
Kazdy wyciaga wszystko recznie, a moj qmpel przewrocil plecak do gory nogami i caly syf wysypal sie na podloge ;D Chlopak mial sprzatania przez cala lekcje. |
![]() |