|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Witam. Gram na świecie non-PvP i się zastanawiam co lepszy na takim servie?? Sorkiem moge odrazu expic a palkiem trzeba trenic, ale zawsze palek wydawal mi sie silniejszy niz sorcek iwłasnie nie wiem kogo mam wybrać.
![]() PS.Nie mam PACCa jak coś. PS2.Szukałem tematów otej sprawie ale zawsze były palekvs knight vs druid ale jeszcze nie znalazlem pod najaktualniejsza tibie o sorku. Pozdro! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moim zdaniem powinnieneś wziaść palka wystarczy dotrenować skille do 40 i można odrazu expić, tylko potrzebujesz jakieś 1k na początek na spiry i noob eq.
Sorcem fajnie jest na początku,pózniej zaczyna brakować exori vis. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() polecam sorca bo można sobie na początku odrazu expić ale i tak druid wymiata MOIM zdaniem
![]() @down no też prawda ale bez pacca do "Pewnego" stopnia też wymiata ^.- ale ja nie napisałem że druid BEZ pacca wymiata ![]()
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 06-10-2006 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() tja o ile nie dostanie kur**cy przez zachowanie noobów bo i na paccu takich nie brakuje a na not-pvp to można im najwyżej coś lurnąć co często jest mało skuteczne :/
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W sumie nie pytałem o druida na paccu bo jak wspominalem w 1 poscie nie mam takowego gadzetu
![]() Edit: A jeszcze jedno na czym mógłbym Palkiem (bo zaluzmy ze go wybralem)expic od 10 lvl(zaluzmy ze mam skille po 60) tak do 13lvlu?? Bo pozniej chce troche strzal po produkowac ![]() Ostatnio edytowany przez Capality - 06-10-2006 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() czary ofensywne sorca są najbardzje przydatn na pvp na not to only hunts ale na dle etc bo jakoś mi się nie widzi strzelanie z e-beama w rotki a bez pacca to raczej długo tym sorcem nie pograsz wierz mi brak promo+nice czarów cholernie dokczua ^.-
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() @Cenarius
Zacznij edytowac posty. @Topic Palek. Ma wszystkiego po trochu. @Offtop Dziwi mnie, ze jeszcze noobwaty~ nei zaczal w tym temacie spamowac nad wyzszoscia sorca nad innym profesjami. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() noo dziwne dziwne. Kolejny głupawy temat...Wez palka i milej gry.
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Sorc bo szybciej expi. Moj standardowy argument (szybkosc expienia) jest niepodwazalny. (moze mi powiecie ze pal szybciej expi od sorca?
![]() Mozna sie klocic czy fajniejszy jest sorc od pala czy nie ale jedno jest pewne: expi szybciej. I dlatego ja stawiam na sorca. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeeee tam wedlug mnie kazdy ma swoj gust
wedlug mnie: sorc: dla tych ktorym sie srednio chce gonic za zdobyczą poniewaz ma sredni zasieg z rozgi i ma wiele czarow ( przydatnych ) druid: to samo co sorc knight: dla tych ktorym chce sie gonic bo ma zasieg tylko o jedna kratke i malo czarow ale zadaje niezle hity pall: dla tych ktorym sie nie chce gonic bo ma najwiekszy zasieg zadaje niezle hity a czarow ma wiecej niz knight ![]() po mojim podsumowaniu wyglada na to ze pall najlepiej ale i tak polecam sorca bo na wyzszych lvlach wymiata ;P PS. a sie napisalem ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 30
|
![]() Up:n/c super ocena wszyscy juz wszystko wiemy dzieki naprawde--dowidzenia ^^
@topic: Wez sorca i graj na pvp ;] (wiem wiem tez podalem duzo argumentow) |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pvp mnie juz nudzi wiec chce troche na non-pvp, juz sie zdecydowalem biore Sorca
![]() EDIT: Jednak zaczne jeszzce raz grac na pvp i sorcem(na non sie juz nie da wszedzie sie wbijaja a ty nic nie zrobisz) a pozniej zrobie jeszcze pallka(w koncu jest ich malo) Ostatnio edytowany przez Capality - 07-10-2006 o 12:28. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorc i ewentualnie druid najszybciej expią ze wszystkich profesji(widziałem film jak setzer expił z ue na demonach to wyciągał 180k/h)
Pall jak wyciągnie 80k/h to będzie dobrze. Knight tak samo jak pall.Mówie oczywiście o hlvl. Ostatnio edytowany przez Diddy - 07-10-2006 o 13:42. |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Polecam sorca bo skillowanie na swiecie non-pvp jest strasznie upierdliwe
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
to sobie zobacz na eriga na rekordy expa, 2/3 to sorcy i druci a reszta to pale -.-
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Nie uwazasz że skille 40 sa troche za małe?
Ostatnio edytowany przez Tasker - 07-10-2006 o 15:37. Powód: ;p |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |