![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Prawdopodobnie gdyby jeszcze poczekał ktos by po niego przyszedł, ale na tym levelu raczej łatwo ominac te pare demonów po drodze. Jak pisali też inni o tym ze rigoku sharuje na podstawie jednego napisanego przez 8 level zdania, ciekawy jestem Ci gracze jeśli mieli kiedys postać w scisłej czołowce serwera nie dostawali od noobków ciagłych głupich i mniej głupich spamów. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Ninelanta
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() @grzysztof
Wreszcie jakaś mądra wypowiedź, gz dla ciebie.
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() przepraszam za pomyłke, jak wyszedłeś zzarlo ci hm 2 ładunki? jakbyś nałozyl elven amulet byłoby znacznie lepiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: Ninelanta
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Może ktoś sobie jaja zrobił wiedząc, że Ri nagrywa film. Pomyśl to naprawde nie boli.
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
|
![]() Tak, popelnilismy bledy, ja tez.
To prawda ze Yobak mogl przezyc, a ja powiniennem byl zostac przy switchu. W sumie nie wiem sam czemu wyszedlem ;p SSA sa konieczne (elvena zaklada sie na anni, jesli nie jest sie blokerem ;s), poniewaz jak bylo widac na filmie, ktory wogole nie wiem po co Ri'goku publikowal ^^, sorsi wchodizli w kontakt z demkami Bylo pare rzeczy niedogadanych, ale chce zauwazyc, ze ten serwer ma niecale 3 miesiace, a zatem zasoby ludzki byly bardzo ograniczone. Ded Asanovica wynikal z niedogadania, a ja sam padlem bo w wyniku zamieszania nie zauwazylem ile czasu minelo i ze banshee sie zrespily - po wejsciu byl trap i ded, a w tym ze kazalem Ri nie wchodzic to nie widze nic noobowskiego, tak bysmy obaj padli ![]() Apropo, Dark Brozyn spytaj Makiaveli of Chaos czy taki ze mnie noob ![]() Zreszta nie przypominam sobie zeby na innych serwach pierwsze DHQ byly w tak malej ekipie i duzo wyzsze lvle tam padaly. I nie zamierzam dyskutowac z ludzmi ktorzy w zyciu sami nie przeszli bramki dla 100+, zreszta padlem i stac mnie na to, jutro ded bedzie odrobiony a wkrotce idziemy znowu ![]() I predzej czy pozniej sie uda, przynajmniej ja cos robie a nie spamuje fora, a dla dowcipnych na pvp mam sorca ~110 lvl. Misi3Q smiem twierdzic ze twoja wiedza opiera sie wylacznie na filmach bo z 80 lvlem nie miales mozliwosci zobaczyc tego miejsca, chyba ze na OTSie ![]() ~~ Sendi ~~ Ostatnio edytowany przez Send - 07-10-2006 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pewnie jestesmy kolegami z rl, nie wnikam ;]. Nie bardziej bezmyślne niż twój post. Leveli sie nie sharuje tylko wbija. Ostatnio edytowany przez Yebro - 08-10-2006 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sen
![]() ![]() ![]() Znam senda od ponad 1,5 roku i z czystym sercem mogę powiedzieć, że nie sharuje, a że czasem noobi, no to inna sprawa ![]() Wielki Pa'lus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Nie udał wam się ten dhq.
A co to tego "pobocznego topic'a" o tych non-pvp to jak już kiedyś wspomniałem wybierając ten server wybieramy życie wśród noobów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() a z kim się zadajesz takim się stajesz
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie dalczego odrazu pośrod noobow, sa Newby (=/= noob) i ludzie ktorzy graja dluzej w tibie, wedlog mnie non-pvp jest dla ludzi ktorym ciezko wybic sie na pvp lub jak juz na taki pojda nie da sie dobrze wylevelowac bo zawsze ktos ubije. Mowiac noob na innego powinniscie sie najpierw popatrzec na siebie.
@topic DHQ nieudany szkoda ale straty juz odrobione zaraz beda nadrobione i poleca znowu a teraz juz sie napewno wam uda. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Świat: Trimera
Poziom: 117
Skille: 104/86
|
![]() Cytuj:
Kocham ta tibijska selekcje ludzi wedlug ich lv. Pewnie, padles, odrobisz - tibia to cale twoje zycie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Maly Wielki Czlowiek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Świat: Azura
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() jestem pelen podziwu a moze raczej politowania ilez to czasu musiales poswiecic zeby zrobic ten 103 lvl w niecale trzy miesiace zakladajac ze zalozyles postac na samym poczatku...
Przyjaźń pomijam, miłość to chłam, przeliczana na ilość ran, ran, które zadam i ran które mam, poukładaj mój bałagan, mała-błagam, mam tam churagan. Ostatnio edytowany przez Maly Wielki Czlowiek - 08-10-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: tam gdzie sie jara dziewczyno
Stan: Na emeryturze
Imię: Mirozz
Świat: Harmonia
Poziom: 110
|
![]() Powiem tak troche mnie rozbawil ten dhq
![]() Ale technika byla nawet w miare dobra jesli by ten pusty knighto podobny czlowiek poszedl na dziwgnie i tam stal i sie uhal otworzyl tp a wy byscie wybijali np to z ue to byscie podolali pogratulowac moge tu szczerze panu knightowi hajt pro skillowi czlowieku idz lepiej na ot'sy grac pocwicz and pozdro zchrzaniles to na maxa nikt inny tu nie zawinil tylko ty jesli bys poszedl na ta dzwignie bannshe by sie nie zrespily i raczej bys nie zginol... 18:47 Ri'Goku [100]: dzwignei niech mi ktos pzrwsunie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 To tam sa dzwignie? ![]() Pomyslcie dobrze kogo biezecie na dhq nastepnym razem niewiem jak nie ktorzy robia tam 100 lvl'e z takim doswiadczeniem w grze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Poziom: 115
Skille: 98/82
|
![]() Pan Misi3Q i Lenrock widać że są profesjonalistami.
Mogą wam dać dobre rady bo robili DHQ setki razy... A wy jesteście zwykłymi noobami ![]() To co że jest to nowy świat i było was tylko 4, Misi3Q i Lenrock robili DHQ solo 99 Druidem ![]() NASTĘPNYM RAZEM SIE UDA CHŁOPAKI!!! z poważaniem (haha) Nevol ![]()
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
|
![]() Cytuj:
Ale fakt pownienniem byl zostac na switchu. To byl blad, przyznaje ze znoobilem, ale jakby poszlo all zgodnie z planem banshee by sie nie porespily, problem byl inny - jakbym mial 1 demka na sobie, a uerzy wchodzili potem pojedynczo to by nie dali sie bloknac i wzajemnie nie blokowali, a zatem i nie dedli. Jak mowilem wczesniej plan mial pewne luki, ale zostaly naprawione. To byl blad logiczny, tzn ze sie nie powtorzy ![]() Uswiadom mnie tylko czego by mnie OTS nauczyl w zwiazku z tym? :> A co do oceniania wg lvla to trudno zeby ktos kto nie mial 100 lvla mogl miec prawdziwe pojecie o dhq skoro tam nie byl. I to w sumie all nie zamierzam wiecej komentowac tego filmu ![]() Pogadamy jak all pojdzie wg planu. Ostatnio edytowany przez Send - 08-10-2006 o 21:23. |
|
![]() |
![]() |