![]() |
#3181 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() OSTATNI RAZ PRZYPOMINAM ODDAM 75K KOMUS KTO.. PISAC NA PM NA TIBI DO Neo Dark'Wizard!
Ostatnio edytowany przez Łodzianin - 22-11-2006 o 20:43. |
![]() |
|
![]() |
#3182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Mowisz ze boje sie o swoja dupe? Powiem ci ze masz racje poniewaz za duzo czasu wlozylem w ta postac i nie chce jej stracic tak jak poprzednie Polacy sa noobami przezemnie? Wiesz ja nie zyje w swiecie sfx jak ty prowadze normalne zycie. Jesli szanse by byly wyrownane to moglbym walczyc ale teraz stoimy na przegranej pozycji. Teraz juz pisze do normalnych osob Jesli chcecie bic sie z Brazylijczykami to proponuje abyscie zaczeli grac wbijac lvl/skille/mlvl i co najwazniejsze trzymac sie razem a nie jak robia to niektore osoby wyniszczac sie wzajemnie ![]() Popatrzcie jak zachowuja sie Brazylijczycy maja chwile ze sie leja miedzy soba ale jak przychodzi co do czego to potrafia sobie pomagac. Duzo razy mowia Polacy ze Brazylijczycy to banda ludzi ktorzy sa kretynami itd hmm... moze czas popatrzec na siebie? nie mowie bo sam kiedys uwazalem Brazylijczykow za ulomny narod ale nie ma narodu gorszego i lepszego wydaje mi sie ze powinismy zaczac ich tolerowac a nie jak wiekszosc "AAAAAA ZABIC ICH" z takim podejsciem watpie aby kiedy kolwiek udalo sie Polakom nawiazac jakis pozytywny kontakt z osobami ktorzy sa innej narodowosci Tyle co chcialem powiedziec
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 22-11-2006 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
#3183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Ligus ma racje, z takim podejsciem nie bedzie niegdy pokoju z br.Wy chcecie miec wojne z br jak best pl ma 85 lvl (ale jak znam carpathiaa'e to on raczej sie nie bije
![]() ![]() i... Sebie konczy sie jutro ban ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 22-11-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#3184 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Hmm.. ja wyzywam? Ja mowie prawde ^^ Co chciales przez to powiedziec? bo jakos nie qmam twoich textow Ahh.. i jeszcze 1 i na co mam patrzec? co z tego ze wbil on 7x lev w xx dni...Nie gra juz, i dlatego nie widze zeby go podziwiac? Za co? ZA to ze przyszedl se pogral xx dni i poszedl? Mam/mamy go za to szanowac? Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-11-2006 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
#3185 |
Użytkownik Forum
|
![]() ech... musze przyznac ze takie klotnie sa tutaj nieuniknione, hehe fajnie sie niektore czyta;P
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Nie wiem po co to pisze ale musze bo nie wytrzymam... Niechce sie wtracac ale w pelni zgadzam sie z ligusem jesli chodzi o br...
Co do ciebie ~legolas to mam pewne watpliwosci, chodzi mi o to ze ty lubisz wyzywac, szczegolnie mnie ;], a zwlaszcza jak napisze jakiegos posta...zawsze musisz cos dopowiedziec tak bezsensownego ze az ![]() ![]() Ale sie rozpisalem ![]() Pozdro!! |
![]() |
![]() |
#3187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh postanowilem zignorowac posta Kasztaniaczka bo szkoda mi czasu aby komentowac to co napisal. Nie moja wina ze jest upartym
![]() ![]() ![]() ![]() Nie rozumiesz moich tekstow? Heh... Co ma powiedziec wiekszosc osob uczeszczajacych w tym temacie jak napisales pewne zdanie o Rycku. Nie pamietam ale cos tam bylo chyba "a ryckeg flugu jugu i pazniaj dostaja wpier**l. Nie pamietam ale bylo cos podobnego. Nie rozumiesz tego co pisze? Moze mowisz w innym jezyku? Ja juz koncze dyskusje z toba bo wydaje mi sie ze nie warto sie przejmowac osoba taka jak ty mozna ci jedynie wspolczuc ALL@ Ehh mialem zignorowac ale jakos mi sie nie udalo ![]() Dzieki za poparcie mnie w tej sprawie ale taka jest prawda. Bedziemy chcieli ubic Brazylijczykow to nigdy nie skonczy sie polowianie na Polakow. Tak dlugo jak my bedziemy mieli takie podojscie do nich tak dlugo oni beda mieli takie podejscie do nas. Pozdrawiam ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 23-11-2006 o 08:15. |
![]() |
![]() |
#3188 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Powiedzialem prawde boisz sie o wlasna dupe i teraz najezdzasz na mnie ;] btw. kto cie poparl powiedz plx!!!!1111oneoneonejedenjeden @Mendolina... Juz ci mowielm za co...daj nicka na tej securze chce pogadac z toba.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 23-11-2006 o 08:36. |
|
![]() |
![]() |
#3189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @ALL
Wiecie co?? ZAMKNIJCIE MORDY I MNIE POSŁUCHAJCIE Tak to ja puściłem plote że prawdobodobnie br beda chcieli zrobić sobie polowanie na Polakow ALE usłyszałem to info od Ziomka znanego wszystkim ale nie podam wam jego nicku zebyście nie zaczeli na niego wrzucać tylko na mnie. Tak przepraszam WSZYSTKICH że przezemnie zaczeliście sie kłucić Dlatego SKOńCZCIE tę jeb***tą paplaninę bo to już zaczyna być nudne. Co do Xeniasia Wku***ło mnie to żę zaczyna grozić moim Ziomkom(czy zaczoł bić togo nie wiem) Ale dla 1 to dobrze że już nie gra a dla nie których tragadia ponieważ był ich kumplem (możliwe że jednym z tych best friendów) Dlatego K**WA Skończcie i cala winę zwalcie na mnie i będzie po sprawie może zacznę być traktowany jak śmieć ale mnie to nie rusza. I TERAZ DO WSZYSTKICH DAJCIE SE BUZI ALBO PODAJCIE REKE JAK KTO WOLI I K**WA SKOńCZCIE @Rastaman Shine nie opuszczaj nas PLZ ![]() ![]() ![]() ![]() @Łodzianin Kurde przecie pisze tobie że musisz poczekać do piatku wtedy bede na tibii i mnie powiesz o co biega z tymi 75k do zarobienia @Markizek Olej Posty Ligusa poprostu nie zwrcaj na nie uwagi @Ligus Olej Posty Markiza poprostu nie zwracaj na nie uwagi @Narkoman Masz racje ALE tylko niektóre sie fajnie czyta Ostatnio edytowany przez Omo - 23-11-2006 o 08:59. |
![]() |
![]() |
#3190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm... kto na kogo zaczol najezdzac ![]() "plx!!!!1111oneoneonejedenjeden" Nie zrozumialem widzisz jednak piszemy w innych jezykach ty nie umiales zrozumiec mojego wczesniejszego posta a ja w tej chwili tego. Teraz juz postaram sie Cie olac bo nie mam zamiaru denerwowac sie glupimi postami biednego ![]()
![]() |
#3191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#3192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja nie powiedzialem ze jestem idealem ale poprostu postanowilem zaczac pisac posty w normalnej formie bo moze to zacheci uzytkownikow do pisania dluzszych postow a nie tylko po 1 czy po 2 zdania. Hmm... a ty moze sie nie uwazasz za doswiadczonego gracza? Ja przynajmniej nie okradam swoich kumpli i ich nie udaje. Zreszta nie podszywam sie pod dziewczyne ![]() Nie mam zamiaru sie juz wyklucac z Toba i Kasztaniaczkiem bo jestescie podobni do siebie i nie da sie wam nic powiedziec
![]() |
#3193 |
Użytkownik Forum
|
![]() dolor
nie rozumiem za bardoz, co masz do ludzi, ktorzy maja postaci plci pieknej? ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @DOLOR & MARKIZ
CO JA WAM KU**A pisze nie ODZYWAJCIE SIE DO SIEBIE BO Z TEGO SĄ TYLKO KŁOPOTY I SPAM OSTATNI RAZ WAS PROSZE |
![]() |
![]() |
#3196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LOL nie widzisz co pisze w postach? Arielku drogi sprawdz co to jest "spam" dokladnie. Zreszta ja chcialem zakonczyc juz ta konwersacje lecz jak zaowazyles osobnik ktory ma cos do mnie nie raczyl skonczyc tylko postanowil dalej ciagnac klutnie ale w tej chwili moze sobie pisac co chce bo ja mam go daleko gdzie ludzka reka nie wejdzie w calosci ![]()
![]() |
#3197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() ![]() Jeśli nie wiesz jaka była sytuacja nie komentuj ![]() ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#3198 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Tak zebys tak zgald a napewno lepszy od ciebie ;] dokladnie 1 i 9 miechow... ;] Myslisz ze grasz x lat i jestes lepszy? Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 23-11-2006 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
#3199 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co miales jaka przygode w dziecinstwie, ze boisz sie facetow w przebraniach kobiety?;P (ciekaw jestem czy skumasz)
![]() |
![]() |
#3200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Holu@
Po 1. Ja cie nie zaraportowalem Po 2. Nie bylem zazdrosny o skille Po 3. Jechales na bootah wszystkie postacie tak robisz? Kasztaniaczek@ Ja nie gram tak jak bo ty grasz caly czas zapewne zawalasz szkole nie masz zycia prywatnego i od czasu jak wlaczysz Tibie albo kompa leci ci piana z ust. Ja mam duzo zajec i mam ta postac i gram sobie na niej spokojnie bo sie nie scigam Narkoman@ Nie nie mam zadnych wspomnien z dziecinstwa. Wiekszosci osob ma to za ekhem... nie bede tutaj tego pisal do konca