Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-11-2006, 20:42   #3181
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
Domyślny

OSTATNI RAZ PRZYPOMINAM ODDAM 75K KOMUS KTO.. PISAC NA PM NA TIBI DO Neo Dark'Wizard!

Ostatnio edytowany przez Łodzianin - 22-11-2006 o 20:43.
Łodzianin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-11-2006, 21:31   #3182
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Przez takich jak ty, co tylko wyzywaja innych? Co boisz sie o swoja dupe tak jak by to z ryckiem i raportem na Holu? Tak rycerk raportnol...ale kto chcial tez raportowac ;]? Wlasnie polacy sa noobami przez takich jak ty...co tylko wyzywaja innych a boja sie o siebie...

Jeszcze raz powodzenia dla osob ktore chca sie przeniesc na inny serv lol

A co? Ja sie przesniolem i inni pojda...bo jak mozna wytrzymac....
Haha a ty nie wyzywasz nikogo? lol popatrz sobie troszke stron w tyl to zobaczysz kto tu kogo tak naprawde wyzywal
Mowisz ze boje sie o swoja dupe? Powiem ci ze masz racje poniewaz za duzo czasu wlozylem w ta postac i nie chce jej stracic tak jak poprzednie
Polacy sa noobami przezemnie? Wiesz ja nie zyje w swiecie sfx jak ty prowadze normalne zycie. Jesli szanse by byly wyrownane to moglbym walczyc ale teraz stoimy na przegranej pozycji.

Teraz juz pisze do normalnych osob
Jesli chcecie bic sie z Brazylijczykami to proponuje abyscie zaczeli grac wbijac lvl/skille/mlvl i co najwazniejsze trzymac sie razem a nie jak robia to niektore osoby wyniszczac sie wzajemnie Nie nazywajcie Xenaseya noobem bo zobaczcie sobie kiedy powstala ta jego postac i zobaczcie w jakim czasie wbil ten lvl nie mowie ze byl uprzejmy dla wszystkich osob ale wzgledem mnie byl wpozadku.
Popatrzcie jak zachowuja sie Brazylijczycy maja chwile ze sie leja miedzy soba ale jak przychodzi co do czego to potrafia sobie pomagac.
Duzo razy mowia Polacy ze Brazylijczycy to banda ludzi ktorzy sa kretynami itd hmm... moze czas popatrzec na siebie? nie mowie bo sam kiedys uwazalem Brazylijczykow za ulomny narod ale nie ma narodu gorszego i lepszego wydaje mi sie ze powinismy zaczac ich tolerowac a nie jak wiekszosc "AAAAAA ZABIC ICH" z takim podejsciem watpie aby kiedy kolwiek udalo sie Polakom nawiazac jakis pozytywny kontakt z osobami ktorzy sa innej narodowosci

Tyle co chcialem powiedziec

Ostatnio edytowany przez Dolor - 22-11-2006 o 21:34.
Dolor jest offline  
stary 22-11-2006, 22:13   #3183
adrius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2006

adrius ma numer GG 5339168
Domyślny

Ligus ma racje, z takim podejsciem nie bedzie niegdy pokoju z br.Wy chcecie miec wojne z br jak best pl ma 85 lvl (ale jak znam carpathiaa'e to on raczej sie nie bije) , no to jak chcecie pokonac br ktorych jest z 40 85+ ??Pojedynczymi trapami sie ich nie wykonczy.

i...

Sebie konczy sie jutro ban

Ostatnio edytowany przez adrius - 22-11-2006 o 22:19.
adrius jest offline  
stary 22-11-2006, 23:04   #3184
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor Pokaż post
Haha a ty nie wyzywasz nikogo? lol popatrz sobie troszke stron w tyl to zobaczysz kto tu kogo tak naprawde wyzywal
Mowisz ze boje sie o swoja dupe? Powiem ci ze masz racje poniewaz za duzo czasu wlozylem w ta postac i nie chce jej stracic tak jak poprzednie
Polacy sa noobami przezemnie?

Wiesz ja nie zyje w swiecie sfx jak ty prowadze normalne zycie.

Hmm.. ja wyzywam? Ja mowie prawde ^^

Co chciales przez to powiedziec? bo jakos nie qmam twoich textow

Ahh.. i jeszcze 1 i na co mam patrzec? co z tego ze wbil on 7x lev w xx dni...Nie gra juz, i dlatego nie widze zeby go podziwiac? Za co? ZA to ze przyszedl se pogral xx dni i poszedl? Mam/mamy go za to szanowac?

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-11-2006 o 23:08.
Kasztaniaczek jest offline  
stary 22-11-2006, 23:15   #3185
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Domyślny

ech... musze przyznac ze takie klotnie sa tutaj nieuniknione, hehe fajnie sie niektore czyta;P

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 22-11-2006, 23:52   #3186
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Nie wiem po co to pisze ale musze bo nie wytrzymam... Niechce sie wtracac ale w pelni zgadzam sie z ligusem jesli chodzi o br...

Co do ciebie ~legolas to mam pewne watpliwosci, chodzi mi o to ze ty lubisz wyzywac, szczegolnie mnie ;], a zwlaszcza jak napisze jakiegos posta...zawsze musisz cos dopowiedziec tak bezsensownego ze az . Niechce juz sie klocic ale nie wiem po co klamiesz w tym poscie ze nie wyzywasz...michalaka tez wyzywales bo padl razem ze mna. Ciekawe za co mnie nie lubisz bo jeszcze tego nie wiem(moze mi powiesz?) Inni padaja to im tylko wspolczujesz, jak przenioslem sie na secure to pisales ze wara stad bo juz tu nie gram, ty tez nie grasz a piszesz, mowiles ze nie lubisz lodzianina, ale jak nas zabil to triumfowales razem z phoenixem. Jesli dalej bedziesz mial takie podejscie do ludzi do good luck
Ale sie rozpisalem
Pozdro!!
Mendolina jest offline  
stary 23-11-2006, 08:14   #3187
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Ehh postanowilem zignorowac posta Kasztaniaczka bo szkoda mi czasu aby komentowac to co napisal. Nie moja wina ze jest upartym ktoremu nic nie da sie powiedziec. Kasztaniaczek nie umiesz przyjmowac krytyki? Nie tolerujesz otoczenia? Moze czas wybrac sie na jakas terapie?
Nie rozumiesz moich tekstow? Heh... Co ma powiedziec wiekszosc osob uczeszczajacych w tym temacie jak napisales pewne zdanie o Rycku. Nie pamietam ale cos tam bylo chyba "a ryckeg flugu jugu i pazniaj dostaja wpier**l. Nie pamietam ale bylo cos podobnego. Nie rozumiesz tego co pisze? Moze mowisz w innym jezyku?
Ja juz koncze dyskusje z toba bo wydaje mi sie ze nie warto sie przejmowac osoba taka jak ty mozna ci jedynie wspolczuc

ALL@
Ehh mialem zignorowac ale jakos mi sie nie udalo
Dzieki za poparcie mnie w tej sprawie ale taka jest prawda. Bedziemy chcieli ubic Brazylijczykow to nigdy nie skonczy sie polowianie na Polakow. Tak dlugo jak my bedziemy mieli takie podojscie do nich tak dlugo oni beda mieli takie podejscie do nas.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Dolor - 23-11-2006 o 08:15.
Dolor jest offline  
stary 23-11-2006, 08:28   #3188
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kasztaniaczek nie umiesz przyjmowac krytyki? Nie tolerujesz otoczenia? Moze czas wybrac sie na jakas terapie?
Text 70% noobkow ;]
Powiedzialem prawde boisz sie o wlasna dupe i teraz najezdzasz na mnie ;]
btw. kto cie poparl powiedz plx!!!!1111oneoneonejedenjeden

@Mendolina...

Juz ci mowielm za co...daj nicka na tej securze chce pogadac z toba....

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 23-11-2006 o 08:36.
stary 23-11-2006, 08:50   #3189
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@ALL
Wiecie co?? ZAMKNIJCIE MORDY I MNIE POSŁUCHAJCIE
Tak to ja puściłem plote że prawdobodobnie br beda chcieli zrobić sobie polowanie na Polakow ALE usłyszałem to info od Ziomka znanego wszystkim ale nie podam wam jego nicku zebyście nie zaczeli na niego wrzucać tylko na mnie.

Tak przepraszam WSZYSTKICH że przezemnie zaczeliście sie kłucić Dlatego SKOńCZCIE tę jeb***tą paplaninę bo to już zaczyna być nudne.

Co do Xeniasia Wku***ło mnie to żę zaczyna grozić moim Ziomkom(czy zaczoł bić togo nie wiem) Ale dla 1 to dobrze że już nie gra a dla nie których tragadia ponieważ był ich kumplem (możliwe że jednym z tych best friendów) Dlatego K**WA Skończcie i cala winę zwalcie na mnie i będzie po sprawie może zacznę być traktowany jak śmieć ale mnie to nie rusza.

I TERAZ DO WSZYSTKICH DAJCIE SE BUZI ALBO PODAJCIE REKE JAK KTO WOLI I K**WA SKOńCZCIE

@Rastaman Shine
nie opuszczaj nas PLZ moze po tym poscie sie wszystko ułoży poza tym mamy pare huncików do zrobienia w ten weekend Pamietasz??

@Łodzianin
Kurde przecie pisze tobie że musisz poczekać do piatku wtedy bede na tibii i mnie powiesz o co biega z tymi 75k do zarobienia

@Markizek Olej Posty Ligusa poprostu nie zwrcaj na nie uwagi

@Ligus Olej Posty Markiza poprostu nie zwracaj na nie uwagi

@Narkoman
Masz racje ALE tylko niektóre sie fajnie czyta

Ostatnio edytowany przez Omo - 23-11-2006 o 08:59.
Omo jest offline  
stary 23-11-2006, 09:02   #3190
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Text 70% noobkow ;]
Powiedzialem prawde boisz sie o wlasna dupe i teraz najezdzasz na mnie ;]
btw. kto cie poparl powiedz plx!!!!1111oneoneonejedenjeden

@Mendolina...

Juz ci mowielm za co...daj nicka na tej securze chce pogadac z toba....
Mialem Cie ignoroac ale takich debili trudno pominac. Pograles toszke w Tibie i co myslisz ze jestes jakims super graczem? bo zrobiles pare postaci w ciagu moze 1,5 roku?
Hmm... kto na kogo zaczol najezdzac a z tego co widze to Mendolina nie jest jedyna osoba ktora mnie popiera
"plx!!!!1111oneoneonejedenjeden" Nie zrozumialem widzisz jednak piszemy w innych jezykach ty nie umiales zrozumiec mojego wczesniejszego posta a ja w tej chwili tego.
Teraz juz postaram sie Cie olac bo nie mam zamiaru denerwowac sie glupimi postami biednego ktorym jestes
stary 23-11-2006, 09:10   #3191
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Mialem Cie ignoroac ale takich debili trudno pominac. Pograles toszke w Tibie i co myslisz ze jestes jakims super graczem? bo zrobiles pare postaci w ciagu moze 1,5 roku?
To samo pytanie mogę zadać Tobie... bo po twoim zachowaniu, po postach etc. dochodze do wniosku, że uważasz się za najbardziej doświadczonego gracza i ogólnie mówiąc za Ideał.... n/c
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline  
stary 23-11-2006, 09:23   #3192
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu Pokaż post
To samo pytanie mogę zadać Tobie... bo po twoim zachowaniu, po postach etc. dochodze do wniosku, że uważasz się za najbardziej doświadczonego gracza i ogólnie mówiąc za Ideał.... n/c

Ja nie powiedzialem ze jestem idealem ale poprostu postanowilem zaczac pisac posty w normalnej formie bo moze to zacheci uzytkownikow do pisania dluzszych postow a nie tylko po 1 czy po 2 zdania.
Hmm... a ty moze sie nie uwazasz za doswiadczonego gracza?
Ja przynajmniej nie okradam swoich kumpli i ich nie udaje. Zreszta nie podszywam sie pod dziewczyne ale to juz twoja sprawa wiec sorki ze poruszylem ten temat

Nie mam zamiaru sie juz wyklucac z Toba i Kasztaniaczkiem bo jestescie podobni do siebie i nie da sie wam nic powiedziec
stary 23-11-2006, 09:51   #3193
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

dolor
nie rozumiem za bardoz, co masz do ludzi, ktorzy maja postaci plci pieknej?

Narkoman jest offline  
stary 23-11-2006, 10:04   #3194
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman Pokaż post
dolor
nie rozumiem za bardoz, co masz do ludzi, ktorzy maja postaci plci pieknej?
Wiesz do prawdziwych dziewczyn ktore maja wyglad dziewczyny w tibi nic nie mam ale nie wiem czemu ale wydaje mi sie to takie dziwne ze koles bieze sobie female
stary 23-11-2006, 10:08   #3195
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@DOLOR & MARKIZ
CO JA WAM KU**A pisze nie ODZYWAJCIE SIE DO SIEBIE BO Z TEGO SĄ TYLKO KŁOPOTY I SPAM OSTATNI RAZ WAS PROSZE
Omo jest offline  
stary 23-11-2006, 10:13   #3196
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Omo Pokaż post
@DOLOR & MARKIZ
CO JA WAM KU**A pisze nie ODZYWAJCIE SIE DO SIEBIE BO Z TEGO SĄ TYLKO KŁOPOTY I SPAM OSTATNI RAZ WAS PROSZE

LOL nie widzisz co pisze w postach?
Arielku drogi sprawdz co to jest "spam" dokladnie.
Zreszta ja chcialem zakonczyc juz ta konwersacje lecz jak zaowazyles osobnik ktory ma cos do mnie nie raczyl skonczyc tylko postanowil dalej ciagnac klutnie ale w tej chwili moze sobie pisac co chce bo ja mam go daleko gdzie ludzka reka nie wejdzie w calosci
stary 23-11-2006, 14:59   #3197
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

@Dolor

Jeśli nie wiesz jaka była sytuacja nie komentuj ja okradłem kumpla a ty wyfrajerowałeś mnie z zazdrości ze miałem lepsze skille
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline  
stary 23-11-2006, 15:16   #3198
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Tak zebys tak zgald a napewno lepszy od ciebie ;] dokladnie 1 i 9 miechow... ;]
Myslisz ze grasz x lat i jestes lepszy?

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 23-11-2006 o 15:26.
stary 23-11-2006, 15:24   #3199
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiesz do prawdziwych dziewczyn ktore maja wyglad dziewczyny w tibi nic nie mam ale nie wiem czemu ale wydaje mi sie to takie dziwne ze koles bieze sobie female
a co miales jaka przygode w dziecinstwie, ze boisz sie facetow w przebraniach kobiety?;P (ciekaw jestem czy skumasz)

Narkoman jest offline  
stary 23-11-2006, 15:43   #3200
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Holu@
Po 1. Ja cie nie zaraportowalem
Po 2. Nie bylem zazdrosny o skille
Po 3. Jechales na bootah wszystkie postacie tak robisz?

Kasztaniaczek@
Ja nie gram tak jak bo ty grasz caly czas zapewne zawalasz szkole nie masz zycia prywatnego i od czasu jak wlaczysz Tibie albo kompa leci ci piana z ust.
Ja mam duzo zajec i mam ta postac i gram sobie na niej spokojnie bo sie nie scigam

Narkoman@
Nie nie mam zadnych wspomnien z dziecinstwa.
Wiekszosci osob ma to za ekhem... nie bede tutaj tego pisal do konca

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania