![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Widze ,że forum wróciło do dawnej postaci , wszyscy się kłócą, wyzywają
![]() Zauważyłem, że bonek pisze o wszystkim jakby tam był a pewnie nawet nie wie o którą akcje chodzi ![]() Co do quickis to PA nie popłaca , może czegoś się nauczy, chociażby nosić aola na 105 lvlu ![]()
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() a ja zauwazylem ze dof probuje wcisnac niezly kit ludzia ktorzy to czytaja
![]() alleran wiec mnie oswiec i powiedz o ktora akcje chodzi Ostatnio edytowany przez bonnek - 15-12-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() @ bonnek
heheh, jak tu bylo nudno bez Ciebie, ale teraz gdy wielki bajkopisarz wrocil forum znowu odzylo - jest super ![]() "a do urba to wiele wam brakuje" - o jejku jejku, a Wielki Pan Urbexx to kto dla Ciebie? mentor jakis? przeciez to tylko gra, a czytajac Twoje posty odnosze wrazenie jakbys tworzyl je z placzem - uspokoj emocjonalnosc stary ![]() w kazdym razie brat opowiadal mi jak raz Draza nie bylo i Urb postanowil poprowadzic akcje no i skonczylo sie dokladnie tak jak pisal Cors, wtedy padl miedzy innymi wlasnie moj brat i Gammbler, nie pamietam kto jeszcze, w kazdym razie od tej pory Urb juz nie bral sie za funkcje battle commandera. Pozdrawiam Jet |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahah tak tak gadaj zdrow...wy chyba sami siebie probujecie oszukac.
tak was bardzo boli ze pisze prawde?? podczas gdy padl twoj brat zlodziej, urb byl onlline i byl wraz z calym wanted na polu bitwy kretynie. Ostatnio edytowany przez bonnek - 15-12-2006 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#785 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Cors ja stwierdzam po twoich postach , że jesteś największy kozak , ale tylko na forum więc nie zgrywaj takiego mastaha . Zrobicie tych pare fragów i odrazu całe 10 stron jest tylko o nich , a jak Wanted zrobiło jakiegoś fraga to odrazu pisaliście (DoF) , że to przypadek , fart , udało im sie itp..W niektórych postach Bonnek ma racje , ale odrazu jest wyzywany czy tak bardzo boli was prawda ?
|
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() @Bonnek: nazywasz innych kretynami, podczas gdy pośród braku ortografiii, przejawów honoru; matactwa, ślepej wiary w totalitaryzm Twoich idoli (chociaż na tej płaszczyźnie właśnie to wydaje się najgłupsze) to właśnie Ty udowadniasz lekkie "zagubienie".
Jeśli frag dof`u nazywasz lamerskim, to od początku serwera niewiele na tej wojnie nielamerskich fragów... a szkoda- mi się wiele podobało. Zanim wyzwiesz wszystkich tutaj, udowodnij, że masz podstawy, zeby czuć się lepszy... Miłego weekendu.
#787 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa lamerskie fragi i lamerki styl walki cos o was.
Ostatnio edytowany przez bonnek - 15-12-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
w tej akcji ja i sandra trapnelismy urba m wallami na drodze w ven, wanted zrobilo mas loga i otoczyli nas, na co dof zrobill mas i otoczyl wanted - w ogolnym rozgardiaszu urbowi udalo sie dac loga, za nic mial ze 6 jego gosci tam jest trapnietych i padnie niedlugo - grunt ze on ocalil swoj 180lvl - a cfaniacy jak drago czy elite jak szybko oszacowali ze ich dowodcy zabraklo (draza nie bylo tego dnia) i obadali kto bije a kto jest bity to nawet statku nie opuscili - tak wygladala ta bitwa wiec nie twoz teraz teori nowych skoro nawet tego nie widziales. a jakie wanted ma fragi? nie lamerskie? poza bitwa na edron (ktora zreszta zakonczyla sie remisem) jakie ma fragi? - na pijanym horriganie co zamiast sie ogarnac jak mu mowilismy to zostawil chara afk na demoni i poszedl zygac :S - na typkach typu adval czy rata miney ktorzy sa w dof ale z walka nic wspolnego nie maja - ale podnosza "morale wanted i statystyke" jak dla mnie to smierc jest zawsze taka sama - lamerska czy nie - zawsze spada bp/aol i blessy - a to ze wanted zalicza lamerskie z gony to ma dawac swiadectwo o beznadziejnosci dof czy moze ich samych? tak wogle to wypowiedz zakoncze tym ze mam gdzies wypowiedzi tepo stayerow typu bonnek ktorzy nigdy wojny nie widzieli ale "ogladali filmiki i gadali z urbexem" i mysla ze pozjadali wszystkie rozumy. mozecie nas nazywac jak chcecie - ale zabijac i tak bedziemy Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 15-12-2006 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
#789 |
Zbanowany
|
![]() Może też ma lamerskie fragi , ale dlaczego jak DoF zrobi fraga odrazu jest wychwalany przez 10 stron na forum , a potem frag Wanted i wyzywanie , że byl lamerski -.- , a Cors Ty zawsze swoje , wypominasz wszystkie fragi Wanted i mówisz tak jakby wogóle ich nie było , a fragi DoFu to cud , miód i orzeszki ; ) , a Wanted też miało pare ładnych fragów o których nawet nie wspomnisz ; ] , zresztą frag to frag lamerski czy nie , ale frag i tyle .
Ostatnio edytowany przez Theand - 15-12-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() eh... cors jak zwykle piszesz swoje glebokie przemyslenia. Po raz kolejny pokazujesz jak bardzo zazdroscisz lvla drazowi czy urbowi
![]() "a jakie wanted ma fragi? nie lamerskie?" lol rozbawiles mnie ;p widze masz bardzo krotka pamiec ![]() Wracajac do tematu z Urbem i akcji w veno,w ktorej dal loga to taki maly szczegol: nie mial wtedy 180 lvl ![]() @jet A kiedy to gammbler nie padal ?? Gammbler upadabniał sie do Cleytona ;p @topic Ciekawe jak tu bedzie jak kiedys wroce do gry na tym servie, ale nie moge sobie wyobrazic gdy u wladzy beda osoby pokroju : Gammbler,Shanoz,Sathan ;p
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
|
![]() @Theand
Pokaż mi gdzie DoF jest wychwalany przez 10 stron za 1 fraga ![]() Co do lvlu draza czy urba, nie ma czego zazdrościć. Szacunek u ludzi wart jest więcej niż lvl w tibii
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() juz lepiej zeby oni byli niz taki draz, ktory lata po swiecie i sciaga army od niewinnych osob ktore chca sobie spokojnie pograc, podobnie jak reszta jego przydupasow typu sensej (to juz w ogole, 110 rycek a takie PA odwala, buahah), i co najwazniejsze nikt nie odwazy sie zbuntowac przeciwko niemu (tu brawa dla Belchatowa i innych osob, ktore zauwazyly jaki jest aleksy i krakersy)
Ostatnio edytowany przez frances111 - 15-12-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#793 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lol, o czym ty wogole gadasz? Wanted mial spy'a w gildi. ![]() Z gory ta akcja byla dla wanted przegrana. Urb i reszta nie mogli nic zrobic. Jesli nawet by nie brac pod uwage tego ,ze mieli szpiega to bylo was ponad 2 razy wiecej. |
|
![]() |
![]() |
#794 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bitwa w venore byla z gory przegrana ze wzgledu na szpiega ktory byl w wanted (cezarius) i was informowal o kazdym ich ruchu. nie trudno bylo zrobic trapa na nich w venore wiedzac o wszystkim.Mieliscie wylogowanych 2 knightow przy domku przema(teraz elite crushera) i 2 przy domku pollmula a urbexx stal na ptrzeciwko domku leta czyli po srodku+nooby blokujace wyjscie ze statku.I jak dobrze pamietam to zatakowales urba wiec jak mogl dac loga??nie mowiac nic ze przebiegal po fire bombie rzuconej przez igragorna.zaraz moze poweisz ze dal xloga??zal., a jak nie wierzysz ty wyplochu to obejzyj film shanoza na ktorym widac kto znika z vip listy.Zreszta kazdy czlonek wanted moze ci poweidziec ze nie dal wtedy loga ale ty oczywiscie wiesz najlepiej. A moze ci przypomne co sie wydazylo troszke pozniej w thais bo z tego co pamietam to przesiedziales cala bitwe na statku w pz nasz ty mastahu. ps. to ty sie masz za nie wiadomo kogo jebany matkojebco ![]() |
|
![]() |
![]() |
#795 |
Zbanowany
|
![]() oj Alleran wychwalanie fragów DoFu ciągnie się i ciągnie no , ale jak tego nie widzisz to nie mój problem ; ] ( ślepota nie boli ) ;d , a tak wogóle to Cors ma o sobie wysokie mniemanie .
Ostatnio edytowany przez Theand - 15-12-2006 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Dziwnie wyglądałoby na forum, gdyby ktorys z członków DoF padł i zaraz później chwalił się tym na kolejnych stronach...
Jeśli kogoś zabiją- piszą o tym, jeśli padną- nie chwalą się. Proste i logiczne... a że Wanted od rozmowy i polemiki woli pikselowe strzelanie z hmm`ców, to nie podbudowują się tu swoimi przeogromniastymi fragami ( głównie na noob`lvlach jak ja)
You can kill my body, You can hurt my mind, But you should be sure: You`ll never get my pride! Ostatnio edytowany przez Qba =] - 15-12-2006 o 23:51. |
![]() |
![]() |
#798 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Tegax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tegax's Fanclub
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
![]() Pfff sikaaacie jak nie wiem.
Nie wiecie o tym,że szpieg to najpotężniejsza broń w wojnie? Dowódca który nie potrafi zwerbować szpiegów w obcych siłach to nie dowódca a sami wiemy ,że Gammbler to najlepszy szpieg hrhrhr (Pass na dof i wanted ventrilo posiada i donosi za kase obu stroną) _/ Fifi gammblerku ;* ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
![]() |
![]() Cytuj:
Dokladnie. Urb nie dal wtedy loga tylko kazdy z nas kto wyszedl z trapa i nie padl pobiegl do temple. Zanim sie zdarzylismy zorientowac co jest grane to dof juz byl w okolicach pustyni. Zareagowalismy natychmiastowo biegnac z thais po dof. Nie bardzo wyszla ta akcja gdyz wiekszosc osob padla. Pamietam ze wtedy Urb pomogl dac loga Morsonowi ktory mial pz locka 15 minut.Po tym jak oni obaj dali loga zostalem ja z rs'em ktorego zlapalem wtedy i full setem i pz lockiem. Wtedy bylo wesolo bo dof mnie nie znalazl ![]()
![]() |
#800 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54