![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grus Satin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cult Of Black Power
Świat: Harmonia
Poziom: 68+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() @Staryl
Mi sie zdaje ze tego nooba spotkal hack albo cos w tym stylu i teraz cfaniakuje..Wes sie uspokoj bo niewiem czy mam plakac czy sie smiac.. Twoja inteligencja mnie przeraza ;o Zal.pl Ostatnio edytowany przez Ścinacz Dusz - 30-12-2006 o 19:18. Powód: Bo mi sie tak podoba.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() @2up.
Dalem to na Forum Bo dzieki temu ten Sponeczki sie Ogarnaol i juz znów gra -.-. ![]() ~~Wazne~ Prosze Moderatorow O Zamkniecie Tematu nie Ktorzy ludzie nie maja za grosz kultury..ma z 10 lat siedzi przed kompem i cwaniakuje...spotkalbym na rl i by uciekal... ![]() ~Z góry Dziekuje~ Ostatnio edytowany przez Blotas - 31-12-2006 o 13:50. Powód: Edit.. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
- wyjdz to raz - nie wracaj to dwa ja szydze z takich tępych mózgów nie rozumiem jak można tyle błędów robić w zdaniu |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Ty też popracuj nad ortografią pisze się,"a nie graj w tibie", a nie "a nie grasz w tibie" ![]() Zaraz oglądnę filmik to skomentuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze tyle tu błędów, aż mi cię żal A po drugie skąd wiesz, że on jest noobem? A po trzecie(looz już ostatnie ![]() I radze ci zastanów się zanim kogoś oceniasz -.- To na tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |