|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Fajnie,tylko po 1.To dział grafik, więc powinieneś dac to gdzie indziej....
po 2.Napewno żaden GMnie przeczyta tego posta, chyba że jeden modek co jest GMem ,ale chyba modki nei bendom chcieli interweniowac, ponieważ duzo jest takich "noobów",a na programach na pewno sa keyloggery,ect., taka osoba to nie noob,tylko oszust jezeli chcesz dowiedziec kto to jest noob to prosze przeczytaj artykuł WszechStronnego, urla nie che mi sie dawać ![]() więc niepotrzebnie dodałeś te screeny(przynajmniej do tego działu) Pozdrawiam
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 19-08-2004 o 12:32. |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dobra skoro nie n00b to powiedzmy "osoba która nie robi zbyt mądrych rzeczy", a co do GMów wcale nie muszą czytać forum, wystarczy, że ktoś da raport lub jakiś GM to wylooka.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
Dzisiaj na "Trade" też widziałem ogłoszenie. Więc chyba to się zdarzyło na Antice. Nie wiem.
Może koleś miał wiele postaci i na rżnych światach wygłaszał te bzdury.Ale masz racje że powininni go zbannować |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
|
Na hibernie też widziałem oraz na aurere...
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Warszawa
|
a u mnie oglaszal jakis n00bek strone gdzie mozna bylo dostac darmowgo test pacc
ja glupi na to wszedlem bo od dawna marze o pacc i zalogowalem sie (pass i numer) potem w tibii mialem dwa kicki za 2 razem nie moglem sie juz l;ognac i zostalem hackniety i to sie dzialo na azurze |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Guest
|
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
omg macie sie czym podniecać to codzienność ... a ty co (jak ty tam twórca tego tematu) obrońca wdów i sierot??? to jest normalne i nie ma sie czym podniecać
btw.. z tego co wylookałem to wiekszość tego shitu (linki) rozsyłają polacy ... me plx i jak polaków za noobów nie mieć (nie wszystkich) huh |
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
|
to ja podam ptrwdziwy przyklad (z danubi) (pawetor 50 royal) dostal UWAG na swojego maila takom wiadomosc ze wygral pacca w jakims konkursie teraz musi dac swojego acc i dostaje pacc (ziomek podawal sie nawet za gm)
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
|
A jednak n00bek Bepho ma bana xD
"Banished: until September 18, 2004, 7:38 pm because of off-topic advertisement" pisze na tibi.com ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
Problem w tym, że od Wielkiego Wybuchu, lub Potopu, tudzież Trzeciej Wojny, albo jak tam kto woli - GM nigdy nie są online jak są potrzebni. Wogle bardzo rzadko są. Nie interesują sie juz swoim malym swiatkiem. Więc raczej takie bandyty pozostają bezwinne.
(jest taki wyraz jak 'bezwinne' wogle?) |
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Braniewo
|
bezwinne to nie wiem ale "wogle" to na pewno nie ma =]a tak na marginesie mi pisali zebym wlazl na stronke i sciagnal filmik{filmik a rozszerzenie ***** mial ;p} ... czy przez takie cos moge miec hacka... ?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
|
widzialem takiego faceta na rl w c@fe:
ja kulturalnie se ciupie tibie a on pyta sie jakie mam skille ja mu mowie i sie go pytam czy gral lub gra w tibie a on mowie ze nie tyle co gral lecz hackowal duze ryby takie 40-100 lvl mowil ze hackna sekatora hyba 100 knight na ruberce poprzez to ze sekator wszedl na jego strone i w tym samym czasiegral w tibie i wirus ktory byl na danym linku wyslal wszystkie dane postaci sekatora nie bede sie juz rozpisywal i szczegolowo omawial bo jesce banana dostane... se mysle no to mam po postaci ... ale mowil ze juz przestal znam go juz troche i nawte spoko gosc :tongue: |
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
|
a wiec jak ktos podaje jakis link na ktorym jest dotakowy program albo cos takiego do tibii to nie whodz!!!!
![]() |
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
takie cos to normalka na kazdym swiecie , szkoda czasu i miejsca na serwie ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
Nie róbcie wielkiej afery.... Jak ludzie chcą tego używać to prosze bardzo,ale potem będą mogli mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie o to, że im schakowali postać:-/ Wszyscy ludzie wiedzą, że używa się tego na własną odpowiedzialność i tyle....tylko idioci będą to ściągać..:/
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
LOL, przepraszam, przez przypadek dodałem 2 posty, jak się da to skasujcie ten, PLX
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
szczerze...to ma nawet swoje zalety i jest porzyteczne na swój sposób(jak ospa przed wynalezieniem szczepionki XD)
Gdyż takie o to stronki "oczyszczają" tibie z n00bów i newbie, chociaż newbie szkoda, bo niczym nie zawinili. Trzeba się dopatrywać dobrych stron tego wszystkiego......ale hakerstwo zawsze było, jest i będzie syfem. Bez obrazy, ale jak ktoś wypisuje na czyjejś stronie swój acc i pass to nie jest haknięcie, to jest(że się tak wyraże...ocenzurowanie ;P) debi**zm. To tak samo jak by ktoś dał ogłoszenie "daj mi numer i hasło konta bankowego a dam ci 1.000.000 $" albo "zaistaluj to na kompie, na pewno nie porzałujesz". |
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
|
Kiedyś jeszcze jak byłem newbie (chodz po częsci wciąż jestem
), miałem postać Wilk. Jakiś kolo mi mówił, że jak mu dam Acc i Pass to mi wyśle Tibia Extra Golden Helmet. Ja głupi uwirzyłem chodz nie od razu i mu podałem. Dobrze, że mialem Pacca dałem Rec-Keya i BYE.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON]
Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 18-09-2004 o 09:23. |
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin