|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() No nareszcie..Polacy ządzą...Grałem na Nebuli ale Phyxerian rules nie pozwalały mi na to i retried nebulo..Teraz Nebula rośnie w sile,gildia ządząca jest dobra dla nowych i wyrozumiała..Elmer,doceniam wasze chęci i to bardzo,lecz napewno jakies "sępy" będą robiły sobie kolejne chary w celu uzyskiwania p seta..Zycze wam oczywiście zeby do tego nie doszło,aby wszyscy byli zadowoleni ze swiata,zeby mogli swobodnie na nim przebywać (to co najwazniejsze)
Pozdro and Hail Poland ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
masz stary pecha albo nie wiesz o czym mowisz bo ja jedyne problemy na servie mialem z va`oz , kylea`rex i sqeensy`m obecnie gra tu tylko va`oz i boi sie cokolwiek zrobic ![]() a i jeszcze nie jaki august (Castor Greey) pkuje w kopalniach ![]() a odnoscie p-setow jest to za***isty pomysl lepiej to rozdac bo watpie ze ktos z rebirth ma czas stac w dp i probowac to sprzedac (naprawde jest ciezko )
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 02-01-2006 o 08:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Buheheheh ja pekuje? No no ladnie, ladnie... ja walcze z PA i PK w mojej gildi wy*******am all co sie od*******aja... Staram sie razem z reszta zaprowadzic jakis pozadek na swiecie i wychodzi ze jestes pk...
Thx... Signed Castor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie moja wina ze mnie zaatakowales w kopalni i pytales czy nie widzialem kogos do zabicia
naprawde to ja pk nie ty xD ja tam swoje wiem ^^
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rastafarianek? Czy jakos tak? Heheh wtedy mialem zly dzien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() mmm i tu bym sie troche poklocil, bo wyrzuciels blaze dopiero po reakcjach Rebirth, tak samo z innymi. Tak smao male rpzyjacielskie ostrzezenie zeby lepiej nikt wiecje z Yamakashi nie wpadl na PA bo ktos chce wa sprzystopowac...mmm hyhy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szczerze to ja nie wiedzialem ze takie zeczy u mnie w gildi... a kto chce powycinac Stor Nose i Ize czy Fuvezy i Phyrexian, Czy moze Koqu i Reb~?
Ehh mam nadzieje ze juz bedzie spoko... Signed Castor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko august
![]() ![]() ![]() i za to thx ale i tak padlem 2 dni puzniej bo 2 latni syn mojego brata odlaczyl mi prad xD a odnosnie gildi jako lider masz prze***ane ^^ i ja jakos wierze ze moga takie akcje miec miejsce przynejmniej zareagowales i kilka osob polecialo z gildi ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt nie padl skonczylo sie na kilku osobach na redzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Z tymi p-setami to bardzo dobry pomysł, ale moglibyście dawać jakąś protekcje, lub przyjmować do gildi, bo mogą szybko p-sety stracić.
@TOPIC: Ale skoro już tam niema "br" i polacy mają tam władzę, to najlpeiej niejest, bo po 1: pk były są i będą tak więc teraz polak polaka będzie zabijać. Po 2: Jeśli już się zabija to nikt mu nieodda,"bo to polak i nie można swoich wybijać...", a po 3: (znowu to samo....) jeśli się bedziecie nawzajem wybijać, to "stracicie na sile" i "br" wrócą..... . @EDIT: Czy ja też się załapę na p-sety ?? Narazie mam 5lvl, ale do końca tego tygodnia raczej wyjde na maina (nauka górą ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Morun Kous - 03-01-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() ostatnio duzo slyszalem dobrego o Nebuli..
grats pomyslu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Gratulujemy odświeżenia ponad rok temu założonego tematu, który już dawno nie jest aktualny jak sądzę ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() Phahaha świetny pomysł, ale Elmer moglbys napisac troche o tym serwerze z punktu widzenia osob z lvlem 40-70 bo im tu sie napewno nie gra za dobrze
![]() 1 z glownych wad serwera wpada do Ciebie ekipa 20 lvli jesli na ktoryms zrobisz pz'a to otrzymujesz wiadomosc 10k venore ![]() PS Robicie wieksze PA niz Swe