|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Ja huntuje nonstop sam. Jak na kanale gildii pada moje pytanie czy ktoś coś chce blokować to odpowiada mi cisza. (nie mówię już że 90% gildii to knighty) Ale ja się im nie dziwie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() ja mialem podobnie, tylko ze jak ja sie pytalem czy idziemy na jakiegos hunta to nikt nie odpowiadal... no i sie konczylo na tym, ze na gsy szlo 2 najtow i druid z dsem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Hell
Imię: Titan of Refugia
Profesja: Knight
Gildia: .....
Świat: Refugia
Poziom: 47+
Skille: 73/72+
Poziom mag.: 5+
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Durny jestes jak but nie wiesz nie odzywaj sie Ostatnio edytowany przez Kanaretto - 27-02-2007 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak cudowna różnica w tym dmg. Problem w tym, że jeden bolt w sklepie kosztuje 3 gp, a jedna runa SD kosztuje 375 gp (o ile się nie mylę).
W ogóle te dmg to kompletny bez sens bo on nie o to pytał. 21 Lvl i 60 Dist to fajny dist. Większość z ludzi po prostu robi 40 Dist i expi, więc ty masz ten plus, że masz dobry dist. Moim zdaniem powinieneś poexpić do 40 lvl , a wtedy powinien wejść ok. 70 Dist, więc ani się obejrzysz, a ludzie będą cię sami pytali czy z nimi pójdziesz. Co do expa, jeśli nie masz PACC to idz po prostu z boltami na Poh. Najlepiej kup 1 bp uh tak dla pewności. Jak wbijesz 30 lvl możesz iść na Dwrafy Guardy i to tyle do 40 lvl. Jeśli masz pacc to możesz iść na tomby, a tam sam zobaczysz, które piętro ci się opłaca.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Maly offtopic : czy moj dist 64 jest dobry na moj lvl 30 ?? Jesli nie to powiedzcie czy skillowac i do ilu ... gram na no-pvp to troche ciezko sie skilluje :/
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() @up - dobry. Koło 45 lvl'a z samego expienia powinno Ci wpaść 73+, co w zupełności wystarcza do bicia wszystkiego, co akurat jest opłacalne na twoim poziomie.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak masz rację Konaretto (chyba xD). Ale ja mówie o tym porównaniu, które mija się z celem. Jeśli takie porównanie to Druid vs. Sork, a nie Pall, który też na wyższych lvl może wziąść SD. Bo 400 z SD to raczej chyba na ok. 60 lvl.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh wiedziałem, że to napiszesz. Nie chciało mi się edytować. Chodziło o Sorka 400 z SD. Na 60 lvl 400 myślę, że wchodzi dopiero. A pall na 60 lvl, będzie miał powiedzmy nawet ten 80 Dist i SD to jego uderzenie wynosi tyle samo co sorka. 130+ Bolt i około 270 SD.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hehe Troche to inaczej powiem sorc prawie zawsze jebnie za 400 z sd a pall prawie zawsze z sd 270 ... jest 1 ale mam kolege 96 dista iii best hit 186 wiesz o co mi chodzi ;> Chyba ze ci chodzilo o P Bolty A to poprostu zapomniales dodac ![]() Ostatnio edytowany przez Kanaretto - 27-02-2007 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No ja wiem bo miałem palla 46 i wiem jakie są besty, ale zauważyłem też, że choć na bardzo dużych skillach ma słabsze besty niż Najt to Pall duuuuużo częściej bije po 100+ z Bełtów niż najt z broni. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciekawe czy w graczy czy w potworki, ale ciiii
![]() ![]() @down: hehz lapie za slowka ![]() Ostatnio edytowany przez sat - 27-02-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Sorca latwo wykonczyc. 60 sorc ma okolo 2 bp sdkow okolo 1-2 bp uhow i z 3-4bp manasow .Paladyn ma okolo 1 bp sdkow i okolo 3 bp uhow i moze z 2 bp manasow.Dajmy sorc zatakowal pala z 2 FE a wiec pal jest w nie korzystnej sytuacji.Ale z takiej sytuacji latwo wyjsc o ile sie nie spanikuje wystarczy tylko szybko ubic FE sdkami.Dajmy ten sorc ktory pkuje odrazy bedzie nawalal sdkami a wiec pal wtedy sie bedzie uhal czyli pal traci 200 hp ale wyruwnuje ilosc zyc do fulla uhem.A zatem akcja bedzie wygladala tak:
sorc bedzie walil sdkami a pal sie uhal i bil sorca boltami i czekal cierpliwie az sorcowi sie skoncza sdki a wiadomo ze napewnooo sie skoncza .I tez wiadomo ze sorcowi szybciej zejdzie 2 bp sdkow niz palowi 3 bp uhow.I wtedy kiedy to sie stanie sorc jest w sytuacji krytycznej.Moze on jedynie walczyc dalej uzywajac exori vis + rozdzka chociaz i tak to mu zbytnio to nie pomoze bo takiego ciosu czyli exori vis mozna latwo uniknac a dmg z rozdzki sa srednie ale bys musial podjesc do pala na odleglosc 1 kratki .A pal za to wkroczy w akcje czyli beda szly sd+bolt dmg = ok.150+ i tej chwili spanikowany sorc tak szczerze mowiac juz nic nie zrobi i nie mowcie mi kurde ze sorc the best bo to gowno prawda... Zaraz ktos mi wyskoczy z komentarzem ze sorc i tak jest najlepszy no bo on moze uzywac Great energy beam itd. i ze pal to glupia profesja bo on nie ma takich samych dmg jak sorc!! omg... Nie piszczcie do mnie taki komentarzy bo i tak wiem ze sorc jest tak samo silny jak pal knight czy druid a wiec noobki typu 20 lvla ktorzy mysla ze maja 20 lvl i sa sorcami to wymiataja i sie chwala ze 60 lvlowi sorcowie sdkami wala w potwory za 400 a jak ktos takie cos pisze to mi sie smiac chce bo przecie sorc jak idzie expic to jak zobaczy ds to odrazy wywala w niego sdka tak?I nie wali exori vis tylko sdki ida za 400 sorc praktycznie uzywa na powazne hunty i w pvp na pkowanie itd !! a nie na tombach itd uhauhuehauhue gratuluje glupoty tym ktorzy sie podniecaja ze 60sorc wali z sdkow za 400 w potwory. Gratuluje glupoty... -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tam generalnie tak za bardzo sie nie znam na pvp, ale czy nie bylo by lepiej traktowac sorca jak draga i stac na ukos? z visa nie pojedzie, z mort hura nie pojedzie, zostaje ue i sd. na ue potrzeba 60 lvl. sd ponizej 60 leva nie sa az takie bardzo mocne ( no chyba ze sorc pekuje 20 lvl najta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
||||
![]() |
![]() |