|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#81 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Jutro napisze me odczucia (dla debili tłumacze że ja sobie żartuje). ![]()
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Guest
|
a mnie ciekawi to że na tym forum tak wszyscy o tym piszą że niby to jest oczywiste, ale nikt nie nakręci filmiku i pokaże co i jak... można by chociaż było podyskutować czy to prawdziwe. ale nie! bo przecież przeciętny użytkownik takiego forum nie potrafi zrobić takiego porządnego fotomontażu!
|
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
G*** wiecie to sie nie wypowiadajcie -.-'... Dla wszystkich zainteresowanych polecam www.energyforum.pl ;] Pozdro dla ezoterykow. PSI Ball zazwyczaj jest niewidzoczny -.-', jest to kula skumulowanej energii. A jesli nie wierzycie, wasza strata, wasz problem. To tak jak nie wierzyc w medycyne ale spoko... a te wasze pomysly z rozwalaniem czegos energia sa smiechu warte -.-' Tak samo jak z ogrzewaniem termometru... Psi Ballem mozecie np. doladowac czakry etc. Energia jest to rzecz naturalna tak jak wszystko inne xDD. Przeczytajcie sobie forum, a nie negujecie wszystko z gory. Czy ktos tam pisze ze wczoraj do jego domu przylecialo 2000 orkow z modyfkatorem do rozwalonego pyska i zaczeli spiewac disco-polo? Nie. Wiec badzcie otwarci na swiat.
Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 28-03-2007 o 15:41. |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Ile ludzi Psi Ball już uratował? -.-' -.-' -.-' -.-' < Rofl Ostatnio edytowany przez Bastash - 28-03-2007 o 18:52. |
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
Ja i tak jakoś nie jestem przekonany do czegoś takiego
![]() Gdzie ostatni raz widzieliście tworzenie Psiballa? Już wiem w tym zakładzie który znajduje się w Koninie ![]()
|
|
|
#86 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
@ Bastash
Twoja sprawa, Twoje zdanie itp. Może teraz załóż na każdym ezo~ forum konto i pobluzgaj na ludzi, jakimi są debilami. Cytuj:
@ Dolor A widziałeś filmik, do którego link wrzucił tu jakiś mod? Jak chcesz to negować, to skomentuj film, a nie piszesz takie bzdety. @ Dark Horseman Nikt z nich nie wejdzie albo wejdą i zaraz wyjdą, bo nie będzie tam takiego trollowiska, jak tutaj. @ Spectro Są już 2 filmiki, które pewnie przegapiłeś. Podyskutować jak narazie się nie da, bo większość postów to "psie jajka, lol, spadłem z krzesła" albo "ja zrobiłem wczoraj kamechameche i walnołem nio kolege". |
|
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Cytuj:
|
||
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
Weź wyjdz. Nie skomentuje twojego zachowania myślisz, że to czego nie widzisz to odrazu nie istnieje. To tak jak ci durni ludzie nie wierzyli w istnienie Aury dopuki nie udało się sfotografować jej i wszystkim gula skoczyła. Tak samo nie wierzono w LD i OOBE, a teraz każdy profesjonalny instytut (typu A. Monroe) może ci za odpowiednią opłatą udzielić kilku lekcji i pokazać jak dojść do stanu OOBE (czyli projekcji astralnej).
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Mogę i w to uwierzyć,ale głupio się nazywa,i dlatego kojarzy się z jakimiś tam czarami czy "kamehamkami" Na moje człowiek potrafi bardzo wiele,ale odkryjemy to dopiero za kilka lat...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zbanowany
|
>Daniel
No patrz jakie jaja, powietrze istnieje, nie widzę go a jednak w nie wierzę. Powiedziałem, że nie wierzę w Psi Ball, to nie wierzę w Psi Ball. Zrób nawet zdjęcie, pokaż mi to na żywo, złam mi tym Psi Ball'em rękę a ja i tak nie uwierzę. Mam do tego prawo? |
|
|
|
|
|
#91 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zbanowany
|
Wymieniłem to, jako podkreślenie mojego braku wiary.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Eluffeczka. |
|||
|
|
|
|
|
#93 | |||||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli to medycyna jako-taka, to znajdź mi (Twoim zdaniem) logiczne wytłumaczenie czegoś takiego. Nie będzie to opisane zbyt dokładnie, bo mało mamy wiedzy na ten temat. Może te wszystkie grzybki i wizualizacje są niepotrzebne. Ja tam wierzę, że w taki czy inny sposób umysł ma wielkie możliwości. Potrzebne jest tylko chciejstwo (silna wola). Cytuj:
Cytuj:
Masz prawo do takiego zdania. Chociaż jeśli ktoś by CI złamał rękę taką kamehamehą, to raczej byś w to uwierzył. Odpowiedziałeś na pytanie w temacie i w tej sposób wyczerpałeś swoją kwestię. Po co dalej wbijać mlvl flame strike'em? Cytuj:
@ down Czytałem o czymś takim, ale ponoć są też naukowcy, którzy negują to zjawisko. Nawet niektórzy ezo mówią, że dzieje się to jedynie w naszym umyśle. Co do LD, to to akurat dla mnie nie jest niczym niezwykłym. To tak jakby powiedzieć, że sny nie istnieją i nie wolno ich pamiętać, bo kaleczysz tym naukę. Już w przedszkolu chciałem mieć świadomy sen (często po obudzeniu byłem wkurzony, że to był tylko sen, a ja tego nie zauważyłem, mimo że np. latałem albo przedszkole atakowały smoki). Ps. Mówiłem, że zbadane. W istnienie tego wierzy część naukowców (nie czytałem nigdy o jakimś oficjalnym ustaleniu, że to jest prawdziwe, aczkolwiek w to wierzę), jednak tak samo wiemy, że istnieje ciemna materia, a tak do końca jej nie zbadaliśmy. Tak samo jest z OOBE. Nie jest zbadany tamten świat. Wiemy o tym tyle, co jaskiniowcy mogli wiedzieć o składzie chemicznym człowieka. Ostatnio edytowany przez DRoN - 28-03-2007 o 21:58. |
|||||
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
"kawałek szmatki walającej się na biurku". Co do LD to jest najnormalniejsza rzecz pod słońcem istnieją kilkutygodniowe kursy które zapewniają 99%towe osiągnięcie LD i częściowe, a nawet bardzo dobre (zależnie od przekonania osoby która uczestniczyła w konkursie) opanowanie sztuki świadomego śnienia. |
|
|
|
|
|
|
#95 | ||||||
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. bardziej "robimy" ; ] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzi niewierzących w Psi Ball'a idiotami nazwał ~Daniel. Powinienem był wstawić tam cudzysłów, żeby nie było wątpliwości. |
||||||
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 29-03-2007 o 17:38. |
|
|
|
|
|
|
#97 | |||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W jakimś procencie autentyczna jest, ale została odpowiednio dostosowana do potrzeb kleru A tak jeszcze co do PsiBalla - energia faktycznie istnieje, więc pewnie i to jest możliwe, ale wg. mnie potrafi to może 0.000[...]01 % populacji świata ![]() edit @down Nie pamiętam gdzie o tym czytałem, ale nie był to Kod da Vinci Co do świąt pogańskich masz rację - nawet słynny dyngus, którego będziemy mieli za ~2 tygodnie, wywodzi się z tradycji pogańskich Kontynuując offtopa (dla zainteresowanych), należałoby się zastanowić nad dogmatem Trójcy Świętej, który jak słyszałem powstał podczas wcześniej wspomnianego przeze mnie soboru, na którym nawiasem mówiąc, ustalona została większość dogmatów chrześcijaństa - tak, tak - chrześcijaństwo jest bardziej nauką cesarza Konstantyna aniżeli Jezusa Chrystusa vel. Yeshui. Ale to już temat na osobny wątek i nie ma co kontynuować offtopa ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 29-03-2007 o 21:04. |
|||||
|
|
|
|
|
#98 | |||||||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście mogę zrozumieć "nie macie dowodów, udowodnijcie to", ale "bauahahha, hamehameha" to jest przegin (nie mówię tego konkretnie o Tobie). Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak na dobrą sprawę, to ile Boże Narodzenie ma wspólnego ze strojeniem choinki i dostawaniem prezentów? Według mnie, to taki zabieg, żeby człowiek od najmłodszych lat kojarzył BN ze szczęściem, dlatego "Gdy się Chrystus rodzi, dostajemy prezenty". Ostatnio edytowany przez DRoN - 29-03-2007 o 19:18. |
|||||||
|
|
|
|
|
#99 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
PSI balla nie da sie normalnie zobaczyc lecz mozna go jedynie wyczuc. (choc kto wie..)
Jezeli ktos nie wierzy w PSI balla nawet tego nie probujac to przykro mi, ale jest ignorantem. Tak samo jest z ufo. Nikt jeszcze nie udowodnij jego istnienia dlatego wiara w to jest wysoce nie odpowiedzialne. @to bastah Oszczedz sobie wstydu i zostaw ten temat w spokoju k? Jezeli probowales i nie przynioslo to zadnych efektow (do tego trzeba troche wiary) to masz prawo w to nie wierzyc nie tracac przy tym w oczach innych. Do wszystkich master sajanow. Czy wy podczas "ladowania" energi zamykacie oczy? Ostatnie pytanie: Co czujecie przy przeplywie "energi"? Mi jakos trudno przychodzi mrowienie (chyba, ze trzymam rece nieruchomo). Badz co badz w tej praktyce nie liczy sie efekt lecz same wrazenia. P.S. Wierzyc znaczy poczuc to. @down Nie wiem do tego jeszcze nie doszedlem. To tak jakbys sie pytal skad sie biezrze kolor swiatla. Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-03-2007 o 13:07. Powód: mam chyba dysmozg, poprawiam bledy styl. I jeszcze raz bledy... lol |
|
|
|
|
|
#100 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
pytanie za 100pkt do tych, ktorzy wierza w psi balla: skad bierze sie ksztalt i kolor psi balla?
|
|
|
|