|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Po cały roku hamskiej gry ( wciskania słabych lvl do silnych potworów itp.) postanowiłem grac na odwrót. I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel wpadłem na pomysł aby :
W czasie świąt wielkej nocy jak Jezus w ewangelii: głodnych nakarmic; nagich odzać; błądzących napominac itp. Tak ja postanowilem pomagac. Dawac jedzenie blokowac potwory itp. Chciałbym aby chocaz na okres wielkiej nocy pomuc potrzebujacym pomocy. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Heh, pomysł jest dobry, ale w Tibię graja teraz tacy ludzie, co mogą nawet za taką pomoc cię zbluzgać.
Mam jednak nadzieję że na takich nie trafisz. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() "I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel" -- a jaki smak?
![]() A tak na serio, to pomagac trzeba zawsze a nie tylko na Wielkanoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pomysł dobry ale Jak powiedział pan up@ mogą cie jeszcze Zbluzgac
tibia jest zła....... Keyloger jest Zły........Szkoła jest Zła TO CO JEST DOBRE? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Coz prawda prawdą... jest to tylko gra. Ale w niej grają takze ludzie, wiec robisz dobry uczynek
![]() ja osobiscie przez dni swiat w tibii... zrezygnuje z trapowania bliznich... moze dostane jakas nagrode od Bozii ![]() pzdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Bardzo dobry pomysł według mnie, mam nadzieję, że twoja "misja" Ci się uda.
A jak ktoś powiedział pomagać powinniśmy sobie przez cały rok, a nie tylko w Wielkanoc. Pozdrawiam. PS: Dziekuję za życzenia. ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajną można z tego reklame zrobić... Właśnie - reklame. I tu może się pojawić problem (to moje osobiste zdanie).
Oferowanie pomocy w Wielkanoc, pomysł nienajgorszy. Ale, co dalej? Chamstwa ciąg dalszy? Najlepiej jest być niezależnym. Jak mawiał Wałęsa: "róbcie, co chcecie". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Ja bym radził - tak jak pan u góry - nakarmić głodnych tym kiślem, ale w rl świecie. Radziłbym spędzić te święta... na pewno nie przy komputerze. Na pomoc zawsze jest czas. Ahh, jaka cudowność i wspaniałość on nakarmił mnie kiślem jeden dzień w roku!
Nie ukrywam, że podoba mi się to co robisz. Czasem jednak pomoc nie jest taka dobra. Chcesz być jak Jezus w ewangelii? Jezus umarł na krzyżu dlatego, że pomagał. Nie namawiam Cię oczywiście, żebyś przestał pomagać! ![]() Mam nadzieję, że nie zniechęciłem... Vial
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Miodo sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: SZUKAM GILDI
Świat: Isara
Poziom: 17
|
![]() Świetny pomysł ja będe pomagał na Jamerze. Namówiem równiez przyjaciół
![]() ![]() Jak by ktos potrzebował pomocy to niech zgłasza sie do "Salstrat". Będe pomagal jak moge ![]() ![]() ![]() AHH...DZISIAJ ZAPłACIłEM ZA JEDNA WISIENKę 88 GP CHłOPKOWI KTóRY OKAZAł SIE BARDZO FAJNYM KUMPLEM;dddd SZKODA ZE POSZEDł NA MAINA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Pomyślcie jaka Tibia byłaby wspaniała, gdyby wszyscy sobie pomagali na codzień. Ile satysfakcji może dać myśl, że pomogliśmy i daliśmy trochę szczęścia bliźniemu. Każdy powinien pomagać, a nawet jeśli zostanie zbluzgany to nie łamać się i nadstawić drugi policzek(czy jak to tam szło). Naprawianie świata(również tibijskiego) nalezy zacząć od siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja dla odmiany poprostu przestane trapowac w mino hell na wielkanoc
![]() ZACZNE NA WASP TOWER PS pomysl taki sobie ja raczej pomagac nie bede bo to do mnie nie pasuje ![]() a co do bluzgania to wisi mi to ,spotykam sie z takimi noobami kilka razy dziennie ![]() |
![]() |
![]() |