|
|||||||
| Notki |
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
No, pisze tutaj, bo wydaje mi sie, ze ten problem widac glownie na Rooku, a pisze go, bo chce siw dowiedziec czy to problem powszechny (
), czy tylko ja mam takie problemy...No mnie szlag trafia jak widze latajace se potworki na redzie, zwlaszcza w poison cavie... Moze CIPsoft powinien cos z tym zrobic, chociaz sam w to watpie ![]() No, to chcialbym sie dowiedziec czy to jest problem na skale swiatowa czy moje jakies fobie XD |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
ale co to za problem że biegają z red ktoś je bił do red i se poszedł lub uciekł i tyle coś ci nie pasi nie graj
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zignoruj tych lolkow
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Często te "lolki" nie wiedzą co tracą
Widziałem minoska na yellow hp, i go dobilem a w nim mino leahter ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Redaktor
|
Po pierwsze poprawnosc skaldni liter
tez tak mam ... no a co do tematu to sadze ze jest to nijaki problem A niech se lataja, pytanie tylko czy taki Pajak na Red Hp nie blokuje przypadkiem respu next potworka w jaskini-jego nastepcy.??.
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
@up
Blokują. Mnie osobiście to denerwuje ale metody nie ma. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
A ja sam tak robie... w mino hell, na wyzszym poziomie. wszystkie wolfy i orki, do reda, aby potencjalni "klienci" mieli latwą i bezbolesną przeprawę do trapa, czyhającego na dole...
Tak nawiasem 2 minoski ktore nań sie respia (tzn na 2 poziomie od dolu) sa zablokowane krzeslami... ![]() A pozatym mnie tam wielce ten fakt niedenerwuje... wystarczy ubic owe potworki... i poczekac cierpliwie na respawn kolejnych... Dla cierpliwego nic trudnego. Pzdr
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytuj:
świeta racja, ja bym proponoawl zrobic serwer dla rookstayerow i tam ludzie z 25+ level przenosili by swoje chary,było by to najlepsze dla mnie rozwiazanie lecz niekoniecznie bo np.nie bylo by gdzie expic=] ale noobow by nie bylo |
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
@up - Niezapominaj ze u +25 rookstayerów, tez sie n00bki zdarzaja
![]() Ktos juz chyba gdzies cos takiego napisal... i ja sie pod to podpisze: "Powinni zrobic swiat na ktorego mozna by bylo sie zalogowac, piszac test zrobiony przez CIPsoft, ktory by odrazu wykluczal n00bkow... cos pod Narodowy Test IQ. "Ale oczywiscie to sa zarty, bo i tak wiemy, ze tak nigdy niebedzie... ale coz, fantazjowac nikt chyba nikomu niezabroni.
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Son Blessed
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
Poziom: 68
Skille: 58/26
Poziom mag.: 58
|
Hmm.. ja naprzyklad jak walne z volcanika w poisona za 24 to nie chce mi sie dobijać za 2 za 5 many tak też jest w wielu przypadkach...
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
|
@up:
Ale my mówimy o Rookgaardzie... ;< |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
Fakt, masz racje, ale zauwaz, ze Rookstayer to taki jakby "Knight Junior". My nie mamy takiego problemu, jak Sorcerer/Druid. Zawsze mozemy podbiec i dobic. A jezeli chodzimy z bronia dystansowa (w tym przypadku bow + arrows), zaczniemy bic potwora i zostanie mu 1hp, to lepiej podbiec i uderzyc z melee, gdyz po co mamy tracic 1-2-3 arrows na 1hp (zauwazcie koszt arrows na Rooku).
To chyba na tyle - Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
Ale dlaczego Cipy nie zrobią tak żeby np.spidery nie uciekały jak mają red hp tylko dalej atakowaly 100x lepiej by tak bylo.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
|
@Up,
CipSoft myśli, że wtedy byłyby zbyt trudne do pokonania. Popatrz na takiego Shenga. Można go ubić jednocześnie podpalając sex shop i grając w kręgle na autostradzie w Niemczech... Vial
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
@2up
Poison spidery atakuja na red hp. Co prawda uciekaja, ale gdy uniemozliwi im sie ucieczke to walcza zamiast stac i czekac na smierc. @topic Co ci przeszkadza ranny mobek? Mniej roboty przy dobiciu, a loot i tak twoj. Chyba, ze szkoda ci tych kilkunastu pkt expa. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nerana Rookstayer
Świat: Nerana
|
@MvD
Można jeszcze "Paladyn junior" @Topic Jak już było powiedziane, blokuje respa (co innego w przypadku minosów/rotów - ciekawy loot). |
|
|
|