![]() |
#2641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() "że wszyscy Polacy, którzy są z Avis to mothafucka, cocksucker, asslicker," Znany cytat: "a nie mowilem"? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2642 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Apr 02 2007, 16:30:40 CEST Killed Uriza at Level 34 unjustified Apr 01 2007, 21:40:21 CEST Killed Uriza at Level 35 with a fire devil unjustified Mar 31 2007, 16:40:10 CEST Killed Uriza at Level 36 unjustified o ta urize ci chodzi ?
![]() |
#2643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() #Succ~Tensh
-.- Już na początku wojny była informacja, że Avis będzie chciało hackować, a Wy nie posłuchaliście. Teraz widać tego skutki. |
![]() |
![]() |
#2644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Elo~ |
|
![]() |
![]() |
#2645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() ![]() Fureyka : P
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
#2646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() @ten~
Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka ![]() @zaznos~ Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko... ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
A co do zdjęcia: ładna jesteś ale wiesz, tutaj każdy się na (t)obie poznał więc nikt nie ma do (c)iebie szacunku, który należy się normalnym Kobietom. Nie dziwne że znalazłaś miłość aż w Hiszpanii. Vacek Nie ukrywajmy tego ale każdy na tym forum widzi że jesteś przybocznym przydupasem rządzących. Można się domyślać że ten idiota łażący koło succesful i szpiegujący dla avis to byłeś ty, nadodatek inteligentnie z 2 sd zabiłeś noob chara, gratuluje!!! Widzisz Vacku pełno w historii tibii takich asslickerów jak ty, ale chyba domyślasz się jak każdy z nich skończył? A ogólnie to dzisiaj Succesful pokazało że nie boi się Avis i wyszło walczyć!!! Oby tak dalej chłopaki, wygonicie ich z serwera a na takich pseudo powah Vacków przyjdzie wtedy pora ![]() WIELKIE GZ |
|
![]() |
![]() |
#2648 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 01:09. |
|
![]() |
![]() |
#2649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
|
![]() |
![]() |
#2650 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Świat: Morgana
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() @ Vacek pochwal sie jaka ty masz postac na morganie ?
No chyba ze to dla Ciebie tajemnica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Guest
|
![]() vacek to lord caleth
![]() |
![]() |
#2652 |
Zbanowany
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @up
A takze Vacelah i Setanus. I nie chodzi mi o to, ze Avis hackuje czy co tam jeszcze robi, ale o to ze jakis placek (Vacek) probuje podlizac sie Avis i przesuwa parcele w trakcie gdy ktos ma hacka. I prosze jezeli mnie straszycie podpiszcie sie pod tymi jebanymi avatarami. Wiecie na forum kazdy moze byc COOOOL ale i tak boi sie o swoje pixele ![]() @Jaz A czy ja sie zale ze Avis hackuje ? Mowie tylko o zalosnym zachowaniu Setanusa. Btw. Vacek nie nie potrzbujesz sie tlumaczyc. Twoja sprawa. Pozatym naucz sie czytac, czy ja powiedzialem cos o Polakach w Avis ? Nie, za to powiedzialem cos o takich przydupasach jak ty. Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 08-05-2007 o 08:32. |
![]() |
![]() |
#2653 |
Guest
|
![]() Vacek do teraz zastanawialem sie czy jestes takim debilem czy sprawiasz takie wrazenie rozwiales moje watpliwosci pieknie potraficie z fureyka przeinaczyc fakty ale wiecie ze to tylko forumowa zagrywka bo i tak to war przerzniecie nie macie najmniejszych szans wiec robicie dobra mine do zlej gry a ty Fureyka pvp mastahu przypomnij sobie jak niedawno pewien pallek cie omal nie sciagnal podczas gdy ty walilasz mort hury jak posrana i zadnym nie trafilas. Macie samych ryckow i myslicie ze jestescie w stanie cos nam zrobic? Bedziecie nas drapac z "axa"? I Nie myslcie ze pobiegniemy tam gdzie ten pieprzony cygan nizahe bedzie chcial bo nie jest Bog wie kim zeby ustalac reguly na tej war. Boicie sie OB.......... i tak was dorwiemy.
Ostatnio edytowany przez Saramur - 08-05-2007 o 09:06. |
![]() |
#2654 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Każda wojna jak odbywała się na tym serwerz wygląda tak samo...wszyscy piszą jak to nizahe zaliczy gleba, jak to zniszczą go i jego gildie, jak to są wspaniali..A nizahe od poczatku server jest ciągle tam gdzie był... Więc nie pier****** bo jak to kotś powiedział 'prawdziwe słowa muszę mieć pokrycie' ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2655 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Btw. ja piszę -.- Umiesz czytać? Bo ja napisałem Cytuj:
@UP Bo Steve nie przejmuje się co mówią jakieś wielkie 30+ lvl ;> Ja bym się Zaznosem nie jarał, że to legenda. Dawał passy qmplom, i na własne życzenie go zhakowali ;/ @Saramur Widzę, że u was mieszka dużo ludzi z Avis i Succ, bo wy wszystko wiecie najlepiej. @Super-Pk-Team-Co-Wszystkich-Dorwie-Yo-Yo-Mastah-BumBum Powiem wam 1: NIE DORWIECIE MNIE NIGDY A czemu? Bo nigdy się nie dowiecie jaki mam nick i kim jestem. Aktualnie tą widzę posiada tylko ... Mój Stwórca ;] Cytuj:
@Nireek A Ty jesteś *@&#(*@*$#!(@$+_+@_*$9418(*E$(*@$_!@)(*$(!@_$#R&!@ ^$_!@*$. Happy? -.-
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... Ostatnio edytowany przez Crealnex - 08-05-2007 o 10:59. |
|||
![]() |
![]() |
#2656 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt ![]() ![]() @Tenshi Ty naprawdę jesteś takim debilem? Czy Ty myślisz, że każdy kto nie jest z Wami musi od razu lizać dupę? Kilka osób z Avis znam od początku Morgany, od Was nikogo praktycznie nie znam. Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 12:08. |
![]() |
![]() |
#2657 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Bo wychodzi na to, że tak.* *Lvl'e 20-60.
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... |
|
![]() |
![]() |
#2658 |
Guest
|
![]() Co Vacek liczysz ze ci sciagna tego hunta ktorym tak sie chwaliles jak przylizesz dupe na forum?
Nie chce mi sie juz z niektorymi licytowac po prostu patrzcie co sie bedzie dzialo. PDK ![]() |
![]() |
#2659 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |