|
|||||||
| Notki |
| Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#661 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rzygoslav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Angels
Świat: Trimera
Poziom: 127
Skille: 19/27
Poziom mag.: 71
|
Ide stąd bo wasza głupota mnie przeraża.
Bless |
|
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Żory / Londyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zbyszek Czarodziej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Świat: Calmera
Poziom mag.: 58
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zbyszek_Czarodziej - 16-06-2007 o 13:28. |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
i co chciałeś nam przekazać tym postem ? myślisz że będziemy płakać ? ty to byś chciał żeby dodali różdżki które mają demona na 1 hit, to by ci sie podobało... mógłbyś szybko expic i kozaczyć do innych profesji kto ty nie jesteś |
|
|
|
|
#664 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
siemka mam kilka pytan odnosnie update
od ktorego lvl Guardian Hally - przeszukalem caly post nigdzie niema napisane czy nowe czary dla knighta pacc czy facc jakies nowe axe jak sa to jakie staty ? piszcie plx |
|
|
|
|
#665 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
@up
Ku.r.....wa Poczekasz zobaczysz........ |
|
|
|
|
#666 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Silestris
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 14\21
Poziom mag.: 20
|
Kłócicie sie tu jak dzieci,jeszcze nic nie wiadomo jak będzie,a wy już skomlecie.
Przecież to TEST SERVER,i napewno zmienia coś na nim,może i mnie troche update dobił,ale nie zamierzam konczyć gry profesją magiczna... I napewno bede grał nadal drutem,może i zarobie teraz jak nigdyś palle na desercie i siowaniu. Co do czego ta gra to rozrywka a nie jakiś waste.Giniesz to giniesz,spójrzcie racjonalnie to nie real life tylko graaa. |
|
|
|
|
#667 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
Dobra nazekacie, a teraz pomyslcie jak sorc expil 2 lata temu? do 25 lvl byla to folda albo jakies trole czy cos, a potem czekalo go expienie z hmm ktorych nie mozna bylo kupic w sklepie, expienie sorcem bylo trodne, paladyn byl najlepsza profesja, a sorcami grali tylko ci co potrafili i lubieli, po upie 2005 pojawily sie hordy sorcow ze wzgledu na ich PG, ci co grali sorcami dla przyjemnosci beda grac dalej ci co grali dla PG skoncza grac nimi
plz tibia 7.5
|
|
|
|
#668 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Świat: Pacera
|
Wie ktoś może z tsa od którego lvla będzie avenger???
EDIT: Skazi nie panosz się tak, bo nie masz powodów. Czytaj sobie 70 stron tematu. Tak się powinno zachowywać tylko w sytuacjach, gdy temat wałkowany był już tysiąc razy Saints, dzięki za odpowiedź. Ostatnio edytowany przez Carlo - 16-06-2007 o 13:52. |
|
|
|
|
#669 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
jeśli dobrze pamiętam to na pierwszej stronie pisze
![]() 80 lvl trzeba |
|
|
|
|
#670 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
@up od 75
Boże ja was ludzie nie rozumiem, jak wprowadzili łamiące się speary ludzie przeżyli, jak z upa na upa udupiali paladynów to ludzie nie płakali tak jak teraz. Wprowadzili tibia easy mode(sorc/drut) ludzie nie płakali, ale teraz jak chcą to zmienić to nikt się pogodzić nie może, i dobrze! podbiegało do mnie 2 sorców na tym samym lvl albo i mniejszym i mnie na combo zdejmowali, to teraz zmiana. Te zmiany nie są znowu też takie boskie, zamiast z bełta i hmma uderzę tylko mocniej bełtem. |
|
|
|
|
#672 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#673 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
|
To w takim razie mamy na 10 stron tematu 10 razy pisac od którego lvl jest Avenger?
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zbanowany
|
Ja sie modle zeby wszystko bylo dla pacc np d lance 60 + Pacc bo juz mnie wkur***** teksty typu" TO DLA FACCCCCC XDXDXDXD DXDXDD DXD DX DX D XD XD DXD XDX D XDD DXD XD D X " to kup se pacc -.-
|
|
|
|
|
#675 |
|
Użytkownik Forum
|
Do jasnej anielki, przestańcie już gadać o upgradzie pallów i kinów oraz o pogorszeniu stanu sorca i druta!
To już szczyt wszystkiego, dopiero test server a wy już mówicie o wprowadzeniu takich zmian w życie tibijskie... Co zrobią to zrobią, to ich "działka". Może zamiast tego byście porozmawiali o dodaniu nowych terenów? |
|
|
|
|
#676 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
Wiem ze to mały off ale cóż, albert02 dał link niby do ss ale to była jakaś stronka z gladiatorem czy coś w tym stylu. Takie mały pytanie, czy to nie jest keylogger albo jakieś inne gówno ??
http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum |
|
|
|
|
#677 | ||
|
Zbanowany
|
Cytuj:
EDIT: Cytuj:
80 EK - 1300 hp 1300 - 400 = dead? Omg, wyjdźcie trochę na dwór i przewietrzcie główki. /EDIT Ostatnio edytowany przez Soulmann - 16-06-2007 o 14:05. |
||
|
|
|
|
#678 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDD hail PL! Mam do Ciebie pytanie ... wyszedłeś kiedyś z rooka ? ^.- mag: 5 hp + 30 mana + 10 cap = 45 kina: 15 hp + 5 mana + 25 cap = 45 pally:10 hp + 15 mana + 20 cap = 45 pacanie Ale mam dla Ciebie i dobra informacje. Zgadzam się ,że pomysł z dodawaniem większej ilości hp dla maga jest pomysłem poronionym ,i jego autor jest prawie takim cymbałem jak Ty . Nie obniżą magom siły o 50% ani o 30% jestem prawie pewny ze będzie to sporo mniej . |
|
|
|
|
|
#679 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
@up
Ja mam kilka pytań jak dopłynąć lub jak dojść do Svargrondu? Można tam sie dostać każdym statkiem który jest w mieście? Jaki ten kontynent jest duży?. Ile będę musiał wydać kasy żeby sie tam znaleźć? Czy na nowym kontynencie będą nowe questy? Ile wysp jest wkoło Svargrondu?? |
|
|
|
|
#680 |
|
Guest
|
jeśli mieliby hp podwyzszyc magowi, to powinni tez cos knightowi i pallowi many wiecej dac bo weszlo wiecej czarow i bedzie na co wydawac mane
|