|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1162 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Trójmiasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Hubi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 23
Skille: 15/22
Poziom mag.: 27
|
![]() Na grach komputerowych świat fantastyki się nie kończy...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ok, ale oprócz tego jest po to żeby szukać już zawartych informacji. I to jest trochę męczące jak i denerwujące jak pół forum się spyta o to samo, choć odpowiedź jest na wyciągnięcie ręki. Tudzież pod przyciskiem szukaj. :E
|
![]() |
![]() |
#1165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
-------- Słowo Paladyn występuje także w grach fabularnych (np. D&D) i komputerowych (np. Diablo) jako określenie rycerzy-kapłanów, specyficznej klasy wojowników walczących po stronie dobra, światła i prawa, występujących przeciwko złu i nieprawości. by Wikipedia. Moim zdaniem Cipsoft chciał zamieścić w grze profesje 'paladyn', lecz brakowało im osoby atakującej z dystansu, więc postanowili zamieszać i połączyć paladyna z zabójca (czy tam kimś). Dawergo: Pasuje, to tylko tak dla ścisłości i dla innych, którzy mają jakieś wątpliwości. Ostatnio edytowany przez Raxev - 21-06-2007 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg nie ma czegoś takiego jak PaLLadyn ,jest tylko paladyn a jeżeli chcecie definicję to proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn echh.
#1168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
|
![]() prosze niech ktos mi powie od ktorego levela jest dragon hammer!
|
![]() |
![]() |
#1170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() D-hammer o ile sie nie myle to chyba 25lvl albo 20 nie jestem pewien
|
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Silver Yakuza
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() A CO DLA DRUID'ÓW??
Czy mamy byc miesem armatnim dla Pall'ków i Knight'ów? Jak na razie widze ze głópi 80 rp może pociagnąć na hit'a całe moje HP! PARANOJA!!!(A moją różdzką to on mi lewatywe zrobi ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL Zauważyłem ,że ten temat można zamknąć ponieważ to już nikt nie mówi na temat lol Z góry dziękuje Adminom Ciekawe kto sie skapnie ,że napisałem białymi literami
#1173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Tore Da się skapnąć |
|
![]() |
![]() |
#1174 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
tego, że 99% użytkowników nie skończylo jeszcze magicznej "12" , i dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim i logicznym rozumowaniem ![]() Topic: Sądzę, że nawet 120 rp ani żadna inna profesja nie ściągnie Cie na hita, gdyż tak było z MSami z UE robiących PA na 50 lvlach ms/ed, a teraz jest balanced i tak nie będzie ![]() Pozdrawiam, Ikebo~ |
|
![]() |
![]() |
#1175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Przypominam, postacie magiczne zaczną odczuwać zmianę hitów od 70-80 lev(o ile poświęciliście trochę czasu na poziom magiczny) Rycerze, nie będą uderzać po 300+ cały czas. Paladyni nie będą "ściągać na jednego hita całego twojego hp", bo te asassin stars maja juz pomiejszony atak. Wiem, że przypomnienie, ale część użytkowników nadal nie umie szukać, ani pomyśleć od czasu do czasu Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 22-06-2007 o 03:29. |
|
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: kibel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna4ever
Poziom: 34
Skille: 77/54
Poziom mag.: 15
|
![]() znowu sie zaczyna spam na temat hipersupermega palków i knightów..
mimo mojego posta (->109 strona, pewnie 40% go nie przeczytała) nadal spamujecie o tym samym... ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja przeczytałem ![]() Ps: idę na zakończenie roku szkolnego w końcu ![]()
#1178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Imię: Elit Prince of Sword
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Zal mi was spamujecie jak to teraz postacie magiczne będo miały przejebane. Jezeli macie powyzej 100 lvl to jeszcze moge zrozumiec ze za maly dmg troche ale take 100+ nie płaczą ze im sie cos zabiera w wręcz większośc pochwala ze wkońcu dojdzie do jakiegos wyrównania w tibi. Było trzeba m lvl robic a nie exp tylko. Taki Sonek z 90 magicem bedze walił teraz po 180+ i on sie jakoś nie przejmuje. Palek moze i ma assasin stary ale przeciez 50lvl nie będzie mugł ich używac a, juz napewno cip'y nie zrobią tak ze 120 pall wybiega i gasi takiego 70sorc/druta strzalem, a jeżeli sie komuśnie podoba niech se pogra w inną gre mmorpg na Conqur zobaczycie jak tam postacie są wyrównane...
![]() Ostatnio edytowany przez Tomequ - 22-06-2007 o 10:43. |
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Imię: Gamin Winix
Gildia: Polins Elites
Świat: Celesta
Poziom: 69
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() No i dobrze. Mieliście sie za dobrze magowie bo dali wam różdżki i dużo waliliście ,a my Knight'owie i Paldyn'owie musieliśmy ciężko trenować żeby walić dużo.
#1180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bedzie jak bedzie. Tibia to tylko gra, nie panikujcie juz tak. Duzo osob pisze " MAGOWIE SMIALI SIE Z KNIGHTOW, TERAZ MACIE BUHAHA" - nigdy nie spotkalem sie z takim wysmiewaniem z knightow... omg. A 70~% tego tematu to spam '' slyszalem od kolegi z klasy ze gie emem mozna bedzie zostac jesli zaplacisz 2x pakka " omg |
|
![]() |