| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  01-07-2007, 18:27 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Posty: 282 Stan: Na Emeryturze Imię: Tarania Koruki Świat: Secura Poziom: -/- Skille: -/- Poziom mag.: 60 |   Polecam Ci iść na kopalnie  nie daleko Kazz~ lub dobić 19 lvl i lecieć z "nową" rózgą na Cyclopy (koło Thais) lub już chodzić na Cyclopy koło goblinoów.  
				__________________ KLIKNIJ! |-----> Mój poradnik o expieniu dla każdej profesjii!!!! <-----| KLIKNIJ! Nie zwlekaj! Click:  Hail AF! 4ever :* | 
|   |   | 
|  01-07-2007, 19:34 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 06 2007 Posty: 5 |   na cyklopy już chodze ale mówie np: o jakimś potworze gdzie leci dobry loot | 
|   |   | 
|  01-07-2007, 22:29 | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Posty: 282 Stan: Na Emeryturze Imię: Tarania Koruki Świat: Secura Poziom: -/- Skille: -/- Poziom mag.: 60 |   Cytuj: 
 @topic: Jak chcesz dobry loot to może rób fb (śmiech) i chodź na beholdery albo witche (luner staff). 
				__________________ KLIKNIJ! |-----> Mój poradnik o expieniu dla każdej profesjii!!!! <-----| KLIKNIJ! Nie zwlekaj! Click:  Hail AF! 4ever :* | |
|   |   | 
|  01-07-2007, 23:04 | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 06 2007 Posty: 5 |   jaki loot????? nie mówie o super loocie typu :dragon hamer. ale np: coś innego niż z goblinów czy cyklopów typu:jakies ruszczki , tarcze dobre | 
|   |   | 
|  01-07-2007, 23:30 | #6 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 06 2007 Lokacja: Polska Posty: 3 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kayle Hellscream Profesja: Sorcerer Gildia: Masters of Fast Annihilation Świat: Celesta Poziom: 51 Skille: - Poziom mag.: 49   |   Idź Do Kazoo  Tam możesz expić na dwarfach,dwarfach solidierach(wypada iron ore,double axe,,crossbow,bolty i inne ciekawe itemy.).Ja iron ore sprzedałem za 300 gp.  Więc się opłaca. PS Jeżeli nie wiesz gdzie jest Kazoo: www.tibia.pl mapy  | 
|   |   | 
|  01-07-2007, 23:35 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Posty: 282 Stan: Na Emeryturze Imię: Tarania Koruki Świat: Secura Poziom: -/- Skille: -/- Poziom mag.: 60 |   @up: Mówiłem już o dwarfach, ale chłopak chce odrazu jakieś rózgi. @topic: Jak chcesz jakaś rózge polecam nie daleko Thais spawn Orc Shaman'a z niego leci Wand of Plague, a jeśli chodzi o shield ... hum ... może spróbować na ds'y z pierwszą rózgą? na draga jeszcze nie radze, chyba że w Ab~ i tam metoda up/down i sd lub poprostu pójść na taka Foldę i zacząć robić loota i tak zbierać kase czy tez sprzedawać runy ( na Twoim lvl nie ma akurat czego  ). Więc sam wybierzesz huncenie na Orc Shamanie / DS'ach ( stealh ring plax?) czy też pójdziesz w exp i robienie loot bagów. 
				__________________ KLIKNIJ! |-----> Mój poradnik o expieniu dla każdej profesjii!!!! <-----| KLIKNIJ! Nie zwlekaj! Click:  Hail AF! 4ever :* | 
|   |   | 
|  03-07-2007, 21:41 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 05 2006 Wiek: 35 Posty: 173 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: boterlandia Poziom: 100 Skille: 84 Poziom mag.: 7 |   Na twoim poziomie nie ma co. Myślę że dopiero od 28 poziomu zaczniesz lootować "poważniejsze rzeczy". | 
|   |   |