|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Dobra, dobra, kazdy sobie sam umie sprawdzic statistcis wiec nie mowic kto ma jaki poziom itd. bo bede kasowal posty i tak bo to bezsensu.
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
Czego nie stworzą swiata w polsce?
daroslaw(secura) 13 lvl sorcerer skile lepiej nie mówić daroslaw palladyn 12 lvl palek skile 54/32 i rosną |
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
Jak stworzą grafę 3d to napewno stracą dużooo graczyw tym i mnie. Ja gram w nią dlatego bo jest to chyba już ostatni dobry mmorpg opierający sie o spritey a oni chcą z tego to kichowate mu zrobić...
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
grafa 3D w tibii?
to by byla komletna porażka. Tibia ma swój unikalny klimat właśnie przez taką grafę a poza tym ile wtedy musiała by zajmować miejsca na dysku? ![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
|
no z cala pewnoscia minomum kilkadziesiat MB to tak minimum... chyba ze zrobia swiat 3d a gracze i potwory beda statycznymi bitmapami obracanymi co ilestam stopni... ale to juz bylo i nie wroci wiecej... jak ktos pamieta czasy dooma i dooma 2 to wie o co chodzi, ale niestety wiekszosc forumowiczow w tym czasie nie potrafila by przeczytac zdania albo miala na sobie sportowe spodenki pamperz...
|
|
#46 |
|
Guest
|
Grafa 3D =/ Jak bysmy trapowali =P
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
Dobra Dobra! Niby nowe światy ale na serwerach w USA??!! Mogli by w końcu zorbić polski! Czekamy dalej...
|
|
|
#48 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
@up
Już mnie w****iają posty na temat Polskiego servera. Nikt tu nie zrobi servera bo nie ma poco, obok w Niemczech mamy servery i to nie starczy? Co mają powiedzieć ludzie z Azji? -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Secura->Thais->Nazwa Wopahos
|
Ja bym chcial aby nowe servery dochodzily jeszcze szybciej.... Wtedy byly by luzy na innych serverach. i bylby wypas a teraz...... nadal jest ciezko wpic sie na starszcze srevery :/
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
O czym w wogule marzycie!!!???!!!
Powiecmy sobie definitywnie raz na zawsz prawde POLSKI SERWER NIE POWSTANIE NIGDY Kilka faktów*: -- jeżeli Cipy chciały by założyć polski serwer musałyby skorzystać z usłóg Telekomuny polskiej. -- zapłacić podatek 69% na rzecz kupna nowych, firmowych kserokopiarek dla rządu -- LPR zażądała by polskich znaków dialektycznych w nazwie serwera czego tibia nie obsługuje -- kościół by zorganizował strajki i pikiety na ulicach przeciwko brutalnym grom -- wykupić lub zbudować elektrownie by mieć stały dostęp do prądu o stałym napięciu Jak widicie te argumenty sa przważające i decydujące. Powstanie serwera w polsce jest nimożliwe *niekoniecznie poważne Ostatnio edytowany przez dudek_aldorian - 21-10-2004 o 22:07. Powód: bład rzeczowy i graficzny |
|
|
|
|
#51 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
|
Ej a czy to może być te z***ane servery i problemy z logowaniem moga byc wywolanymi spooooooorymi lagami?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
|
eeee tam ja se zaczekam na nowy niemiecki serv ;D bo na niemieckich wiencej polaków
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
|
Cytuj:
co do powstawania serwera polskiego. stwierdzenie ze nigdy w zyciu nie powstanie serwer polski jest albo bardzo nierozwazne, albo autor posta wrozy sobie przedwczesny koniec... kto z was rok temu przypuszczal ze bedzie serwer u "br?"
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
|
Więc tak... Nowy serwer niemiecki, lub dwa serwery niemieckie powstaną albo w poniedziałek albo we wtorek... Możecie nie wierzyć ale tak będzie^^
|
|
|
#55 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
|
Cytuj:
Our Brazilian provider has repeatedly had massive network problems. We are in close contact to the provider to resolve the problem. As long as the network performance has not improved we will start no new game worlds there. Nasz Brazylijski dostawca niejednokrotnie miał poważne problemy z siecią. Jesteśmy w bliskim kontakcie z dostawcą aby rozwiązywać kwestię. Dopóki dostawca nienaprawi problemów nie będziemy stawiać żadnych nowych światów w brazylii. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Guest
|
Czekam tylko na niemiecki server i lece tam grac ......polacy idzcie tam i wybijajcie Swe....
Fuitsu here 60lvl//Azura Pozdrowienia dla olecka ![]() Ostatnio edytowany przez Fuitsu - 23-10-2004 o 16:42. |
|
|
#57 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
Lokacja: 666
|
eee tam powinni wkoncu zrobic 2 polskie swaty to wtedy było by fajnie
![]() |
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
kiedy facce bedą mogli wejść na forterę/lucerę?
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
|
Cytuj: