|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Poznalem ostantio kumpla i wydawalo mi sie ze jest ok, chcialem kupic sobie bohy i dzisiaj kupilem wiec spytal sie czy moglby zobaczyc czy faktycznie sie szybciej w nich chodzi to mu dalem zeby sobie zobaczyl i powiedzial mi ze mi nieodda. Jak sie to czyta to troche smieszne pewnie ale poszlismy sie razem napic wina (in tibia), pozyczyl mi 2k na te bohy wiec myslalem bedzie z niego dobry kumpel.
Oto nasza rozmowa: ![]() ![]() Moje pytanie brzmi czy jest jakis sposob na odzyskanie bohow?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jak widać jest to server non - pvp więc cięzko będzie zdziałać, ale jeżeli masz kumpli którzy byli by uczynni i oczywiście większe lvl'e niż twój to może byli by w stanie nastraszyć go, jako tako to nie będziesz miał okazji odzyskać boh'ów. Moge Ci jedynie poradzić, jeżeli nie znasz go za dobrze, nigdy nie ufaj i nie dawaj nawet za byle kase, bo tak to się dasz zrobić, w moim przypadku to kumpel pożyczał mi boh'y na exp'a, chodził ze mną i poprostu byłem w stanie go dogonić, znamy się prawie całe życie, mamy do siebie spore zaufanie więc bez obaw sobie daje itemy, pożyczamy co trzeba, itp.
Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ahha powiem ci że miałem taka sama sytuacje ale znałem go już z rok i dałem mu pasy żeby mi po skilował a on okradł mnei i red skulla wbił , zawołałem kolegów z 39lvl z paccem wrócił na 12 lvl bo jeszcze załatwili mu hunta od 100+ lvl
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() 1) Czy to świat PVP ? (Jeżeli tak zapłać jakiemuś kolesiowi co już nie gra żeby go postraszył) Jeżeli to nie pomorze to żeby zabił przynajmniej będziesz miał satysfakcje z jego deda.
2) (Jeżeli jest noobem) Wrobienie Go: Mówisz z 2 chara że kupisz BOHY za powiedzmy 60k bo kupiłeś chara na allegro i nie wiesz jakie są tu ceny koleś się podnieci i powie Ok dodatkowo spróbuj to zrobić wieczorem/lub kiedy musi gdzieś wyjść (żeby mu się spieszyło) kiedy już dojdziesz i on będzie pisał teksty w stylu "Fast bo musze iśc spać / Ide zaraz do kumpla mam dosłownie 2 min" Wtedy wykorzystaj to daj mu na trade 6 crystal coins po czym powiedz że nie masz miejsca w bp (cap nie wchodzi w gre bo BOHY są lekkie) podejdź do dp i daj mu jeszcze raz na trade 6 crystal coins po czym powiedz że przypadkowo anulowałeś (powiedz to tak jakbyś był wkurzony) po czym powiedz "Fast ja też musze iść ! " i daj mu na trade 6 platinum coins jeżeli to nOOb da accept ! (zadbaj o to żebyś dal accept jako 1 ! 3)Trapnięcie go: Nie chce mi się opisywać na jakie sposoby można trapować ale myśle że najlepiej byś to robił w Więzieniu w Kazz (Dwacrata czy jakoś tak ![]() ![]() 4) Hacked Nudziło mi się więc troche się rospiałem ale z nOObem muszisz walczyć tym samym czym on tylko że z większą siłą ! Pozdro ![]() ![]() P.S Sorry za błędy ortograficzne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() hahahahahaha tak to jest jak kogos nie znasz a mu itemki dajesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() ja sobie zrobie na securze edka to sie z gosciem pobawie, poblocze troche zlodzieja, to jest poprostu zlodziej, ale nie ufaj ludzion z tibi, czyba ze to jest char Sayiaina, gosciu nigdy by nikogo nie okradl, byl ze mna w domku na infernie xD
Ostatnio edytowany przez Avallach - 15-08-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Secura jest non-pvp, tutaj mnie to boli ale na pvp chyba bym niezrobil 29 lvlu
![]() bede sie musial uciec do allegro niestety bo niechce mi sie znowu robic 12 bp uhow i biegac zeby soule odrabiac ![]() ![]() P.S.Chcyba dam go na blackliste chociaz ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Uroki non-pvp i tyle, do tego nie daje się nieznajomym.
Love non-pvp ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nie ma sposobu na odzyskanie bohow, w tibii nikomu nie mozna ufac, tutaj nie ma przyjaciol
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Poprzez Tibie mam przyjaciela, któremu mogę bezgranicznie zaufać. A to był przypadek, jak ktoś potrafi to ludzi da się poznac.
Ostatnio edytowany przez gavreonien - 16-08-2007 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Według mnie to również kwestia wieku, jeżeli grasz z dzieckiem, zaużmy 8 letnim to się nie dziwcie, że będzie wam ufał bezgranicznie, ani wy jemu.
W moim przypadku było inaczej, znałem go swoje całe życie więc zaufanie mieliśmy do siebie w 100%'ach. Można Ci jedynie poprostu doradzić, nigdy nie ufaj komuś kogo znasz krótki czas, bo... będziesz miał dokładnie taką samą sytuacje jak teraz. |
![]() |
![]() |