Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 15-08-2007, 23:26   #701
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yongg Pokaż post
A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.
Niby racja gra to gra ;o a ze jestes skoczony to chodzi o to ze nic juz nie mozesz ; p hmm ja sie zwiazalem? haha dobry zart nie gram juz od nie wiadomo jakiego czasu a jedyne powodu dla ktorych tu wchodze to przez rl kumpli co tylko gadaja o tibi i ze siedzie w chacie i sie czasem bardzo nudze ;p

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-08-2007, 23:53   #702
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
najwiecej gadasz, a gowno robisz :|
Napewno wiecej od Ciebie i milcz bo z Toba nie rozmawiam ;x
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 03:53   #703
Kikossss
Guest

Domyślny

Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 04:21   #704
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss Pokaż post
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.
Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?
stary 16-08-2007, 09:34   #705
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?
Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P
stary 16-08-2007, 10:38   #706
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Wube* Pokaż post
Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P
lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --
stary 16-08-2007, 10:54   #707
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Jedno pragnę Wam powiedzieć, gdyby nie Seq to nie bylibyście w CF (EiV)
stary 16-08-2007, 11:02   #708
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miku Pokaż post
lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --
Traz ty nie "pier***", chodzilo mi ogolnie i napisalem ze nie jestem pewien ; ) hmm tylko cos mi sie wydaje ze Bolter i Sorcererr byli predzej w EiV niz Seq
stary 16-08-2007, 13:21   #709
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).
Mmmm, nie mowilem ze gowno mozecie nie wiem te cale wasze osiedle sie opiera na jednym wielkim klamstwie, chamstwie i chuj wie jeszcze czym.
Niestety nie ja zawinilem ze nas wypierdolili z serwera lecz sila wyzsza ktora podejmowala z dupy decyzje podczas glownego wara na titani w skrocie spierdolila sprawe i dlatego zostalismy wyjebani. Wszystko ma swoj poczatek i koniec ja z tego korzystalem dopoki moglem i sie cieszylem z gry gnojac niektorych ludzi ktorzy na to wyjatkowo zaslugiwali, i ta gram na pandori bo nie widze sensu kisic ogora na titani chodzby dlatego iz EiV ma juz za duze lvle zeby sie bawic w wary przeciwko nim a nie chce mi sie robic chara na 160 lvlu zeby miec jakiekolwiek szanse na wygrana;]
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 14:23   #710
Kikossss
Guest

Domyślny

Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 15:21   #711
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.
Rl to Rl ok ale niezmienia faktu ze nie dalbym twojego ip ani numeru acc nawet jezeli by sie okazalo ze zrobiles mi jakies swinstwo (hack itp.). Bylo duzo okazji zeby sie na tobie odegrac chociarz by przez to ze napisales kiedys na public channelu kurwa, sytuacja z GM, itp. Gdybym mial naprawde tobie i innym uprzykrzac zycie to bym porpsotu dal numery od widy itp. ale nie zrobilem tego. Macie te swoje ping ataki? Niemacie i nie widze powodu zeby mnie oskarzac o takie rzeczy pozatym twoje ip jest wszedzie nawet na gronie na ktorym masz znajomych, msn, gg, itp. Wyszedlem z cf bo mialem dosc tego po tym jak sie do mnie przyjebales o Heiopei. Wychodzi na to ze ten "ktos" jest dla ciebie wazniejszy niz rl (podejrzewam ze juz nie jestesmy rl jak to stwierdzil ktos) bo przyjebales sie pomimo ze zalatwilem z nim sprawe (pozdro Elvaka chociarz raz pomogles mi _/ ). A pomyslec ze zaczelo sie o glupiego TS'a a teraz doszlo do takich rzeczy.
stary 16-08-2007, 15:31   #712
Kikossss
Guest

Domyślny

O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 16:31   #713
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 16:43   #714
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^
Czy wtedy napisalem ze stracil u mnie wszystko na rl? Nie poprostu stracil moje popracie w tibi na rl nadal go szanuje w kazdym razie i tak jego zachowanie bylo nie na miejscu. Wracajac do Heiopei to chyba mialem powod i nie musiales pytac ciagle. Mogles jego zapytac skoro tobie sie poskarzyl prawda?
stary 16-08-2007, 18:13   #715
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD
stary 16-08-2007, 21:53   #716
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emok Pokaż post
Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...
Przestan mu lizac dupe ty maly spierdolencu;]
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 22:05   #717
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

@Fraten

Hehe, nikomu dupy nie liże.
Boltera nie lubię i się tego nie wstydze, ale szacunek u mnie ma. Za co? Powinieneś się domyśleć większy spierdoleńcu.
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2007, 22:06   #718
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

O wlaśnie zakusiłem kompa w biurze u ojca chyba będe tu mykac w tibiaszke

Co do TGK to dla mnie jest to miłe miejsce gdzie zawsze można pogadać przy piwie o rózych sprawach nie tylko o grze i czasem jakis przypal sie zrobi Ja nie mieszkam co prawda na tgk i nigdy nie mieszkałem, ale w wyniku pewnej sytuacji poznałem z tamtąd wielu ludzi i nie żałuję choć niektrórzy maja mnie w dupie z tamtąd. Poprostu respect panowie

p.s. panie też (sprzęt ogrodowy ) wtajemniczeni wiedza
stary 16-08-2007, 23:04   #719
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD
Za to ja lepiej nie będę się rozpisywać na twój temat bo by powstał zbiór ksiąg większy niż encyklopedia.
stary 16-08-2007, 23:09   #720
Kikossss
Guest

Domyślny

Dla twojej wiadomosci nie poskarzyl sie mi tylko pewna osoba otym mi powiedziala wiec chcialem znac reason lecz ty niechciales mi go podac.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania