![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() Kuchnik Maciej
Buczyna 22 Sobolów, 32-742 PL +48.888827840 [email protected] na te dane jest zarejestrowana stronka, moze komus sie przyda
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm więc albo Wizardowi popsuło się BMW które kupił za kase z OwnTibii albo nie ma na paliwo, albo chce kupić nowe mieszkanie...
BTW niedawno w skryptach strony OwnTibia.com odkryłem ciekawą rzecz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT// juz mam ![]() Ostatnio edytowany przez Hestoran - 12-09-2007 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
owntibia to nie keylogger jesli chodzi o scislosc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Btw Twój post łamie regulamin @down Cytuj:
A teraz napisz mi do jakiego błędu powinienem sie przyznać. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-09-2007 o 23:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi ale tez ucze sie w technikum inf wiec szkola mi nie zaszpanujesz a ze nie potrafisz sie przyznac do bledu to mnie rybka a co do posta to bez skopiowania ssa wyglądalło by bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() I tu sie mylisz przynajmniej polowa ludzi ktorzy udzielaja sie na tamtym forum wie tyle, ile ty nie bedziesz wiedzial. Co ma umiejetnosc gry do prostego zarobku? Wiekszosc tych sposobow opiera sie na glupocie ludzkiej.
No i druga sprawa. Ta prawdziwie zdupczona baza danych. Pan Xev/sevijij turlal sie po podlodze tak dlugo, az nie udowodniono mu jak bardzo myli sie ze swoimi smiechami. Kazdy mial dostep do bazy gdzie codziennie dodawane byly wszystkie passy ze wszystkich kont. Ostatnio edytowany przez Sir Emilio - 13-09-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yong steven
Świat: Titania
Poziom: 112
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Chris di Gothia : i kazdy kto haczyl Chris di Gothia : zhaczyl cos na titnai Chris di Gothia : jakeis passy Chris di Gothia : to szly do mnie Chris di Gothia : =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() @up
autor pobiera opłatę za te owntibie -.-, a co do zabezpieczeń to ten 206 MS to jakaś lama bez antywira, na przykład mój kumpel 152 EK też nie miał, żadnych zabezpieczeń i ściągał co popadnie, potem mi mówił, że jak przeskanował progsem do owntibii to wykryło mu ![]()
![]() |
#33 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() @Titania
Heheh, btw. Chris di Gothia przed namelockiem miał nick Destructor Strike, pamiętam, że ta postać zmieniała ownerów jak rękawiczki, w Warszawie zaliczyła ze 4-5 ownerów, a potem to ni wiem... @Topic To wcale nie owntibia kradnie nasze konta, bo robimy to my sami, ściągając: 'zkrakowanom blackD proxy!!11!11 tylko tó!!!' lub 'tibiabotngcr(H)ack3d!!11', albo inne 'bajery'. Nasze bezpieczeństwo zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE od naszej wyobraźni i rozwagi w działaniach. Pozdrawiam - Raxez. Ostatnio edytowany przez Sir Raxez - 13-09-2007 o 15:32. Powód: Literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Mojim zdaniem... jezeli sami nie zadbamy o bezbieczenstwo swojego komputera..i konta w tibii... nikt tego za nas nie zrobi.. Potem widac tego efekty jak 200 lv padaja jak muchy, przes swoja wlasna glupote
PozDro Lucek~ ![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Cytuj:
Napisał własny program to są jego prawa autorskie może go sprzedawac, a kto uzywa do hackowania to jego sprawa. Hackera co tego programu uzywa mogą co najwyzej ukarac ale nie stwórce programu ![]()
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Poprostu 99,9% ludzi stad nie potrafi zrozumiec prostej prawdy. Wszystko wysylane jest przez IE brak IE=brak hack'a. Mozna wtedy sciagac wszystkie szkakofane blaczkde i inne bajery, bo i tak passy nie przejda przez FF/Opera.
A ten skrypcik dziala tylko na ultimate super powah s-vipy. Gdzie pokazuje swiat/lvl/nick i takie tam bajery. Inne passy sa "anonimowe", no chyba, ze skrypt sprawdza nawet te "nie oznaczone" passy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Te cale gadanie o tych owntibiach itd to w ogole sensu nie ma
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
... To, że on ma prawa autorskie i może go sprzedawać to nie znaczy, że ma okradać ludzi. Za każde wyrządzenie szkody jest odpowiedzialność karna, czy by to była kradzież w rl czy w virtualnym świecie, kradzież to kradzież i każdy postąpi karnie, oczywiście jeżeli zostanie namierzony. Samego twórce jak i ich użytkowników co używają kara nie ominie, bo kradną rozumiesz.?
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |