|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() przyjedz do mnie zobaczyc kolekcje ptasznikow :d mala terapia i sie bac juz nie bedziesz. Mi pomoglo lol xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Blondynka
|
![]() Chcesz, bym zawalu dostala?? Ja po jednej tarantuli, czy innym wlochatym g.. przez pol godziny dochodzilam do siebie. A jakos nie mam nadcisnienia, wrecz odwrotnie...
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Zapraszam do obejrzenia Archiwum X na Polsacie. xD Leci akurat odcinek z "gównem na kółkach" kiedyś jak to oglądałem,to nie mogłem spać 3 noce. Trafiło w moją psychikę.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Fakt schizowany odcinek, ale pamietasz moze ten gdzie jakas tam sekta rozwala glowy siekierami?;P Imho tamten byl straszniejszy ^^.
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smieszny był ten odcinek...
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Więc tak :
-Ciemności -Owadów -Grupy Operacyjnej -Tłustego jedzenia -Smrodu -Obrzydliwych chłopaków -Babki z chemii -Magdaleny -Dziwnych dźwięków -swojego braciszka -ciemnych lakierów do paznokci -papug (przerażają mnie) -Kattinki Długo by wymieniać ..
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() I oni mieszkali w takim starym domu,i trzymali w nim matkę bez kończyn? Jeżeli tak oglądałem,ale Badli (Badlaa <-tak się ten odcinek nazywa) Nic nie przebije ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @up: Ale to miały być prawdziwe strachy a nie hmmm... idiotyzmy ;p
@topic: Ciemności ... I może trochę duchów ... ale duchów tylko czasem, a lęk przed ciemnością cały czas powoli przezwyciężam. ![]() @edit: Zapomniałem, ostatnio ( od kąd zacząłem ćwiczyć koszykówkę) gdy jadę autobusem lub windą boje się że pękną mi kolana, dlatego cały czas zmieniam pozycje nóg. Może dziwna fobia, ale tak już mam xF Ostatnio edytowany przez Xantro - 08-11-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmierci najbliższej mi osoby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Pająków. Jak wszyscy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() najbardziej ja siem boje gdy jakis peka wyjdzie na mojego palka i mi uhuw zabraknie i wtedy zalicze pienc deduw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Imori
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 16
Skille: 55/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Najbardziej boje się nicości w takim sensie, że zginę i nic nie zostanie moje myśli i poglądy umrą razem ze mną, że nie będę nic pamiętać bo nie ma czegoś takiego jak duch w którym by był umysł który pamięta
to jest mój największy strach a raczej pytanie co się stanie jak umre (chciałbym przejść śmierć kliniczną i się dowiedzieć) |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boję się głupiej śmierci.
Ostatnio edytowany przez <.< - 26-11-2007 o 19:29. Powód: Bo obrażałem Hieyana i emo :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Jutra.
No i może samotności, śmierci bliskiej osoby. Jak wszyscy.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Najbardziej boje się:
-Głupoty ludzkiej... -Nicości -Śmierci ( Bliskiej Osoby ) -Przyszłości -III Wojny Światowej pająków się nie boje ![]() @edit Czytając kilka stron zauważyłem, że dużo osób boi się tego samego :S Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 26-11-2007 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() Argumenty plx? Czy może nie rozumiesz, co to znaczy głupia śmierć?
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wszystkiego, co pełza
![]() Głupiej śmierci też.[/u]
![]() |