|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic dodać nic ująć:
LUIS LOTHLORIEN DEC 06 2007, 08:57:53 CET KILLED AT LEVEL 96 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN RUBOTT ROKC DEC 06 2007, 08:54:15 CET KILLED AT LEVEL 94 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34807 Proszę o komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() LUL ; d.
Farta mieliście z takimi nubami ; [. Ten pierszy mial fajnego bota, manasowal sie, exurował i uhal na low hp : d. Jakbyście bili bez summonów solo fajny exp by był : d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() lol film to kompletne dno.. nie mieliscie w ogole zgrania a na dodatek nie zabraliscie kilku sd. Ogladajac film myslalem ze zasne z nudow, z poczatku myslalem ze ten typek ktorego ubiliscie byl z wami lol, zsummonowaliscie po 2 fd i koniec pfff gdyby nie wasze niezgranie i gdybyscie zabrali wiecej zapasow dostalibyscie wiecej kasy z te "fragi" oraz duzo duzo wiecej expa.. jak dla mnie 3/10
08:51 Venoner [25]: zaden madafaka nie podskoczy do venoa i tigkiego ^ udalo mu sie ryma zaje*ac -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz to nie gadaj Ryba@ Niestety ich tylko tak idzie 50% osób na dolerze botuje . Mają atack player ,lov health i player on screen. Rubot zawsze też miał lov healt ale chyba zapomniał włączyć Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 06-12-2007 o 11:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Szkoda ze tak mało expa dostaliście o.0 tak to jest jak exp na 6 idzie ... xD a co do rymu to 5-2 Dębiec ;] zresztą oni dzis znowu zostawia na noc na bocie i odrobią ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dużo więcej expa byśmy nie dostali bo expili tam długo i żaby też ich biły ;p
Nam chodzi tylko o fragi bo i tak cała kasa na pk idzie;D Zrobiliśmy im mikołajkowy prezent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down musialbys miec "to cos" ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 06-12-2007 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Wtedy kiedy uwazaliscie ze juz nie ma uh:
- Zabic Fd - Ewentualnie chwile poczekac ~ 5 min. - Dobic z samego wanda. (Wskoczyl by 35~ lvl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Up. Nie zbyt. Chyba żeby reloga zrobił.
Cytuj:
W którym momencie cieszyliśmy się? powiedz mi jakie zgranie? Wszystko zrobiliśmy według planu i nie gadaj tu głupot . Mieli paść i padli. Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Nie będę ci pisał że masz 13lat bo Cię nie znam. Ale widząc te teksty i argumenty mógł bym dojść do tego wniosku. A co do tekstów . Nie można sobie porobić jaj? Według Ciebie Tibia to tylko PG? Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 06-12-2007 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veav
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Filmik fajny podoba mi sie respect
trzeba miec szczescie by znalezc takic boterow hehehe... a co do osobnika Even jestes żałosny... tu ciekawie za to rymujesz Imię: cze jestem adam Gildia: wyrucham Świat: i spadam Poziom: :< odejdz w pokoju
![]() |
#13 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nuuuuda, prawie zasnelem... ogladajac to... mogliscie wziasc SDki... i padli by szybciej...
![]() |
#14 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
edit: jak widzisz nie tylko ja sadze, ze filmik jest nudny @Rzeszow nastepny ktory nie wie co moze mi zarzucic? Pisanie, ze jestem zalosny jest zbyt prymitywne. Rozwin to i uzasadnij a napewno dojdziemy do porozumienia ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 06-12-2007 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Imię: Braveheart'Evil
Gildia: Happy Friends
Świat: Nerana
Poziom: 50+
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() film do bani bo za nudny jak wam sie niepodoba moja opinia to wyjdzcie i niewracajcie
@Even: Jestem z tobą ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() @Even
O co Ci chodzi? Może poziom wypowiedzi w filmie nie był jakiś powalający, ale tibia to nie uniwerystet, nie oczekuj nie wiadomo czego. Zarzuciłeś twórcom filmiku, że nie zabrali sd/innych zapasów, że nie zgrani itd, ale dostałeś wyjaśnienie na poziomie(czego nie mogę powiedzieć o Twoich postach). To Cię nie przekonało i dalej po nich jedziesz... Tak ciężko przyznać się do błędu, czy tego że się na czymś nie znasz?
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ok nie będę się już wypowiadał na ten temat bo to nie ma sensu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@up a ten dalej swoje. gdybym byl "psyhopatką" powytykałbym ci błędy w twoim poście (; Sorry, ale osoba, ktora ma do mnie pretensje, że nie piszę postów z polskimi znakami, a kilka postów niżej pisze prosty, podstawowy błąd ortograficzny "Nie którzy" jest dla mnie conajmniej niepoważna Ostatnio edytowany przez Even - 06-12-2007 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() hlvle Mexyki botuja nawet rooty :> Wszyscy boja sie ich tknac graty niezle fragi a te glupki z non-pvp sie tak znaja ze jasny chu... nie sluchac tych trolli :>
Ostatnio edytowany przez dancer222 - 06-12-2007 o 21:30. Powód: blędy |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. O 8.30 dzisiaj znowu idziemy na łowy ![]() |
|
![]() |
![]() |