|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Dodałem do forum coś nowego... myślę, że Wam się spodoba
![]() Jeśli zerkniecie w Edycję profilu zobaczycie na samym dole nowe pole (AdSense ID). Jeśli masz konto AdSense możesz podać tam Swój numer wydawcy. Opcja ta dostępna jest jedynie dla osób, które na forum są dłużej niż 15 dni i mają ponad 30 postów. Dajcie znać co myślicie. Kompletne informacje znajdziecie tutaj. Ostatnio edytowany przez bosal - 16-12-2007 o 18:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Lukałem to jakieś 1/2 godziny temu, wydawało mi się całkiem. Bo w sumie rejestracja nie trwa długo, a nic po za tym nie muszę robić, więc co mi szkodzi założyć konto? : P.
Teraz czekam na rozpatrzenie tej rejestracji... @down W czas sie dowiedziałem.. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-12-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie no, jestem cholernie pozytywnie zaskoczony
![]() ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 16-12-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Przydatna opcja, oczywiście z niej skorzystałem ; )
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Błaszki
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
![]() |
![]() oki teraz czekam na 30 dni pobytu na forum. Tylko jak będą przybywać te pieniądze za to, że klkam w reklamę? bo nie do końca to rozumiem. I jaka ilość pieniędzy będzie wpływać?
|
![]() |
![]() |
#8 |
TecHadmin
|
![]() OMG, poczytaj sobie o google adsense: adsense.org.pl tu masz troche informacji.
Gratuluje czytania ze zrozumieniem. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mam pytanie, co będzie jeśli zarejestruję konto na siebie, a nie mam wymaganych 18 lat? Bo jeśli się nie mylę to poprostu nie otrzymam czeku, tylko co wtedy będzie się działo z "moimi" pieniędzmi?
#edit Także jestem za zwiększeniem progu. |
![]() |
![]() |
#10 |
TecHadmin
|
![]() Nie mozesz brac udzialu jesli nie masz 18 lat bo nie bedzie mozna sie rozliczac. Zaloz konto, na osobe dorosla.
Platnosci odbywaja sie przez przelew lub od razu na konto. Wszystko jest napisane, nie bede odpowiadal i powielal tresci ze strony http://adsense.org.pl |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Regulamin nie dopuszcza nawet takiego zdarzenia, ponieważ użytkownik musi mieć 18 lat... W normalnym przypadku albo jest to czek albo przelew na konto... A jak już na siłę stworzysz konto to logicznie rzecz ujmując kasa po prostu będzie się na nim zbierać i tyle...
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Dodam tylko, ze jezeli zalorzysz wlasna strone i ktos bedzie w nia klika z jednego ip przez caly czas, konto moze zostac zbanowane i usuniete. Im wiecej postow napiszesz, tym wieksza szansa ze twoja reklama sie pojawi. Teraz bedzie nie zly spam na forum, tematow i postow bedzie niesamowicie wiele. Jak ktos juz pisal imo, prog powinien byc wiekszy, i dla kazdego posta aby sie mogl zakwalifikowac, conajmniej 75+ liter.
@Ryba Ty juz masz 4k, cicho siedz bo cie nie dogonie. Ostatnio edytowany przez Skrzat - 17-12-2007 o 03:27. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Tego info nie trzeba w cale dodawać wystarczy, że każdy kto się zarejestruje PRZECZYTA REGULAMIN i będzie happy... niestety wiem jak jest z "naszymi" jeżeli chodzi o czytanie regulaminów... może być hardcore ;]
Nie znasz się, Rybcia ma tylko 3,5k... ![]() Całkowicie się z tobą zgadzam :>
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Noor Inayat Khan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preatorians
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ile czekaliście na rozpatrzenie konta ??
|
![]() |
![]() |
#18 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Wygląda na to, że aby z tego korzystać, trzeba mieć własną, rozbudowaną stronkę. W formularzu nie przechodzi ani forum.tibia.pl, ani inna, nie rozbudowana stronka. ;;
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Imię: :)
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Ja już na szczęście miałem konto w AdSense. I tak szczerze mówiąc to nie znalazłem lepszego tematu, aby napisać posta i sprawdzić czy działa. jak na moje te 30 i 50% szans na wyświetlenie reklamy to chyba za dużo bo będzie śmietnik.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Poziom: 187
![]() |
![]() dobrze że ojciec zgodził się na konto
![]() a teraz moje pytanie, kumpel ma konto na tym forum, i jest w miarę aktywny, niestety on nie może założyć konta, ponieważ nie spełnia wymagań google :s czy mogę podać mu podać swój id ? czy administracja tibia.pl nie ma nic przeciwko ![]() ps. On raczej wyraża na to zgode ![]()