Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-12-2007, 14:19   #21
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Imię: Griini
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid Pokaż post
Hehe...mimo ze nie gram juz tibie ze hoho...to gralem wsumie na non-pvp i takie akcje to wlasnie z nudów ludzie robia, nie mozna wiecznie expic i expic..
dokladnie robia z nudow, ale nie my - ed padl za insulting i kradniecie loota, a rp za pomaganie ed w ubijaniu mobow i za psucie trapa.

@poreda
szkoda mi cie =)

@edit
@down
podstawa to nigdy nikomu nie placic, mialem kilka trapow na pvp i nigdy nie zaplacilem, bo wiedzialem ze i tak ubija ;S (czasami kumple zdazyli dobiec)

Ostatnio edytowany przez DexteroO - 29-12-2007 o 14:27.
DexteroO jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2007, 14:24   #22
Zhukova
Użytkownik Forum

Zhukova's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Hail ludzie wysokiej reputacji :> Jak chcecie sie wyzyc to idzcie na siłownię a nie zabijacie kogoś, kto zaplacil prawie cale eq. Właśnie przez takich ludzi i gorszych wrocilem na pvp bo zobaczyłem jakie non pvp to porażka.

Życzę wam żeby jakiś h lvl zrobił wam tak na jakiś dlach czy deep fib, to zobaczycie jakie miłe jest padanie po zapłaceniu ;]

13:17 Care Topix [89]: sikamy na niego -> hail oO

PS. Mój dexter w avatarzejest ładniejszy niż twój
stary 29-12-2007, 14:28   #23
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DexteroO Pokaż post
dokladnie robia z nudow, ale nie my - ed padl za insulting i kradniecie loota, a rp za pomaganie ed w ubijaniu mobow i za psucie trapa.

@poreda
szkoda mi cie =)
Mi "cie" "terz" szkoda.

Mam nadzieje że spotka cię jakaś milutka kara za cośtakiego, np jakiś hack by ci się przydał. I zobaczymy czy wtedy taki kozaczek będziesz, poczujesz się jak ten koleś który nie dość że został ojebany z EQ to jeszcze ubity. K, THX, BYE.
stary 29-12-2007, 14:44   #24
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Mi "cie" "terz" szkoda.

Mam nadzieje że spotka cię jakaś milutka kara za cośtakiego, np jakiś hack by ci się przydał. I zobaczymy czy wtedy taki kozaczek będziesz, poczujesz się jak ten koleś który nie dość że został ojebany z EQ to jeszcze ubity. K, THX, BYE.
myslisz, ze bede plakal po hacku? dla mnie to tylko gra, nie wiem jak dla ciebie =)
stary 29-12-2007, 14:59   #25
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Hahaha lol, hail deduwa, omigosz, ~57 palek nie potrafi sobie poradzić w takiej sytuacji.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 15:42   #26
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Hahaha lol, hail deduwa, omigosz, ~57 palek nie potrafi sobie poradzić w takiej sytuacji.
Gdyby pobiegł na NORTH WEST tam gdzie respią się Crypty itd, BB by znikneły... O to ci chodzi? :>
stary 29-12-2007, 18:10   #27
Imm0rtal
Użytkownik Forum

Imm0rtal's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu

Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
Domyślny

Film mi się podobał, ponieważ wprowadzili trochę adrenaliny w życie na światach no-pvp, nie często widzi się takie akcje. Jak lurowali grorlama do Thais i padła połowa graczy w mieście (większość Bogu ducha winna), to nie widziałem ani jednego negatywnego komenta. Tutaj się trzeba trochę nagimnastykować, a nie tylko F1 i F2, szanowni pro~mastahs w pvp. Wielkie oburzenie, a jak filmiki w random pk lub PA to jakoś was sumienie nie rusza. Po co ten pall oddawał fanty?! Mógł spokojnie uciec w sam koniec korytarza, być może anti-lure system zadziałałby a ten lurer miałby więcej roboty. Nie będę płakał nad ofiarami, miały większe szanse na wybronienie niż na pvp, za głupotę się płaci.
Moje zdanie, moja odpowiedź. ;D
23:30 GM Bot Smasher [2]: say exiva dance
GL on Harmonia xD
Imm0rtal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 19:38   #28
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DexteroO Pokaż post
@jucha
to napewno nie bylo gorsze, niz to PA na twoim love swiecie 'furora'

Mi to PA tak w dupe nie włazi a jezeli chodzi o mnie to sam tez tego nie robie.A i owszem bardzo lubie ten server bo ma klimat chocby niewiadomo kto nim rządził nawet Vision.
stary 29-12-2007, 19:50   #29
Edwardo
Amor Patriae Nostra Lex

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno

Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
Domyślny

18:47 Care Topix [89]: : )
18:47 Care Topix [89]: Deduwa, A JA ZALOZYLEM GEJE
18:47 Care Topix [89]: JARAJCIE SIE

To świadczy samo za siebie...

gdzieś tam up....

to że masz 60 palka na pvp to nie swiadczy, ze umiesz zabijać... nawed zgrana paka 15-20 lvl'owców by cię zmiotła jak zwykłą szmate

Pomogłem? Notka mile widziana .

Hail Edward
Hail Sanatio
Hail Secura
xD

Ciach!
Edwardo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 19:58   #30
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edwardo Pokaż post

gdzieś tam up....

to że masz 60 palka na pvp to nie swiadczy, ze umiesz zabijać... nawed zgrana paka 15-20 lvl'owców by cię zmiotła jak zwykłą szmate

Dosadnie powiedziane! ;d byc moze nie maja pojecia o pvp.
@Deduwa
nie zabijajcie osob na non-pvp bo wam "gól"/"gul" skoczy^^
stary 29-12-2007, 20:14   #31
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 140
Domyślny

Tak sobie patrzę na ten film i coraz bardziej mi żal dupę ściska, gdy widzę jak takie beszczelne psy jak wy, kozaczycie zza szklanego ekranika, grając na servie non pvp. Nie akceptuję trapowania, a zwłaszcza osób które to robią. Żerujecie nie tylko na potencjalnych szmatach, ale także na poważnych graczach. Zasrane bachory które po strapowaniu kogoś kto charował godzinami na eq i lvl, zwyczajnie go z tego okradają, a potem j*bią się w dupę ze szczęścia. Potem BR i SWE mówią, że polacy to nooby. Polacy - Najgorszy odłam społeczeństwa graczy na non pvp. Gdybym padł przez twojego trapa i potem jakimś cudem dorwał cię w realu to nie wiem co bym z tobą zrobił. Przypuszczam, że bym ci w pysk strzelił. Gość zbiera na eq i wydaje na nie ciężko zarobione GP, a wy macie poprostu świetną zabawę. Mówi się, że to tylko pixelki. Ale zaczyna się myśleć innymi kategoriami, gdy jest się tym który padł. Na Candii użeram się z taką hołotą jak wy codziennie. Psuje im trapy i ostrzegam potencjalne ofiary. Może dlatego dużo osób na servie mnie nienawidzi. Gardze takimi gnojami jak wy. Życzę wam takiego samego losu, jaki spotkał tego gościa, który przez was nie tylko padł, ale stracił dosyć drogie eq. Tak jak hackerzy, którzy dorwą się do czyjejś hlvlowej postaci, oddają itemy noobom dla zabawy, a potem rookują chara. Mówią, że ich to podnieca. Macie gnojki problemy emocjonalne to wyp*erdalać na pvp. To jest żal to co wy robicie. Weźcie to sobie do serca, gdy następnym razem, waląc gruche na monitor, będziecie pozbawiać kogoś chęci do dalszego grania.

Filozofia typowego gracza na non pvp: Jestem na non pvp, nikt mi nic nie może zrobić, więc ja mogę robić każdemu co mi się podoba. A ja myślę inaczej - Nie mam każdego w dupie, tylko dlatego że dzieli nas szklany ekranik.

Sytuacja - Koleś padł przez kicka i wypadły mu demonka i bohy.

Ty: Zgarniasz eq i z podnieceniem na twarzy (i na kroczu) wyzywasz go.
Ja: Zgarniam eq i oddaję je właścicielowi.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 29-12-2007 o 20:26.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 20:17   #32
Jancia
Użytkownik Forum

Jancia's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Lubaczów

Imię: Retired
Gildia: Vahalla
Poziom mag.: 74
Domyślny

...Świetne zgranie, dość że pomysł skserowany to i wykonanie marne. A tym " paj armor " etc to
mnie rozśmieszyliście

@Care Topix

Dec 04 2007, 20:36:47 CET Died at Level 75 by a scarab

Bot padł na nocce ? Pewnie non pvp to można bocic ^^

@Brodno'Fokus

Tittle skserowane ;x widzę ze karoler to twój miszcz ;c i wasza gildia " deduwa " chce być jak recon ? GL ;|

Ostatnio edytowany przez Jancia - 29-12-2007 o 20:25.
Jancia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 20:27   #33
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edwardo Pokaż post

gdzieś tam up....

myslac racjonalnie jestem od nich o 40 lvli szybszy, w dodatku posiadam bohy, time ring i utani hura, wiec 'raczej' bym nie padl, poniewaz 'jakies tam' pvp posiadam ;S
a tak btw - jest na iridi taka ekipa Bongo Team (low lvle ubijajace wieksze lvl) i juz probowali mnie ubic w 30 osob, niestety nie udalo im sie, wiec nie pierdol ze by mnie 'zmietli'

@Xr3
wez dzieciaczku nie denerwuj sie tak, wyzywasz nas, najebalbys nam w rlu, a zapewne jestes 12-sto letnim frajerem, ktory jest internetowym napinaczem _/

@Jancia
moze i 'skserowane', ale jebac to
a co do deada Care na scarabach - wiesz co to mass kick? ;<
i jak mogl pasc na 'nocce' skoro byla godzina 20:30~ ? xD

@edit
@up
tak, wzorujemy sie na Karolu, ale to nie znaczy, ze jest naszym 'miszczem'
a co do skserowanego titla, to chyba slepy jestem oO
i Deduwa nie chce byc jak 'Recon', po prostu pokazujemy co niektorym, ze nie sa bezkarni na non-pvp.

Ostatnio edytowany przez DexteroO - 29-12-2007 o 20:30.
stary 29-12-2007, 21:40   #34
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Jakiś głupawy tekst przy inkarnacji, wyzywanie, nazwa guild mówią same za siebie... Po prostu dzieci chciały się dowartościować a że brakuje skila na pvp to trapują przypadkowe osoby na non-pvp żal
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 22:28   #35
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Po pierwsze i co najwazniejsze chcialbym powiedziec , ze mimo mi szkoda w pewnym stopniu tego 2 gracza co sie zwinal ale dla mnie to jest "noob" , iz nie okazal zadnej klasy . Mnie nawet denerwuje jak padne na glupim otsie 10x exp ,gdyz strcilem swoj cenny czas na cos a ktos sie smieje z tego. Nie gram na prawdziwej tibi ,iz nie mam zamiaru sie denerwowac przed kazdym upem ze jakis szczyl zrobi to co ja zrobilem w 2 tygodnie ( chodzi o szybkosc expienia ). Pvp zostalo zniszczone w tibi wiec duzo osob przestalo grac w tibie. Czemu jest coraz mniej kultury przyjazni a coraz wiecej PA w tibi ? Bo poziom spada razem z wiekiem.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 00:38   #36
Budy_Maximus
Użytkownik Forum

Budy_Maximus's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Paladin
Gildia: Loyalty
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: 86/68
Poziom mag.: 16
Budy_Maximus ma numer GG 2859643
Domyślny

@Xr3~
Jedne co mogę powiedzieć o tym użytkowniku to tibijczyk z krwi i kości

Współczuje takim jak ty, jak masz słabe nerwy to kup sobie jakiś worek bokserski albo po prostu uderzaj głową w ścianę (tańsze i być może skuteczniejsze -rezultat losowy)
Jeśli uważasz że non-pvp-pkerzy zabijając cię bezczeszczą twój czas włożony w tą grę zaprzestań gry, zacznij czytać więcej książek (o ile w ogóle jakie kolwiek czytasz) zgłoś się do psychologa.

I zrozum to jest tylko gra.....
Dla której nie warto wzbudzać tylko nienawiści do innych, dla niektórych gra w tibie staje się obowiązkiem i tak naprawdę nie cieszy, odpręża, pomaga odreagować a stresuje jeszcze bardziej i psuje nerwy.
Budy_Maximus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 00:40   #37
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Gdyby pobiegł na NORTH WEST tam gdzie respią się Crypty itd, BB by znikneły... O to ci chodzi? :>
Między innymi. Ogólnie mógł robić 10 różnych, lepszych rzeczy, zamiast stać jak pajac i bić w zwarciu te potworki.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 00:53   #38
elitarny ziomek
Użytkownik Forum

elitarny ziomek's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Elbląg

Świat: Lunara
elitarny ziomek ma numer GG 3725931
Domyślny

Ten film utwierdza mnie w przekonaniu, ze na swiatach non-pvp graja ludzie, ktorzy maja ze soba problemy

elitarny ziomek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 03:31   #39
Cery
Zbanowany

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Szczecin

Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Cery Cery ma numer GG nie mam gg Adres Jabbera do Cery Send a message via Skype™ to Cery
Domyślny

Widać, że ciota. Tylko cioty płacą. I tak by padł i tak. żal dzieci boterzy bez skilla i bez stażu.
Cery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2007, 10:31   #40
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Domyślny

Cytuj:
I zrozum to jest tylko gra.....
Dla której nie warto wzbudzać tylko nienawiści do innych, dla niektórych gra w tibie staje się obowiązkiem i tak naprawdę nie cieszy, odpręża, pomaga odreagować a stresuje jeszcze bardziej i psuje nerwy.
Może u niektórych swoim stylem pisania, robię sobię opinię właśnie takiego dziecka Tibii jak powiedziałeś.
Jakoś na 60lvl ostatnio mnie trapneli na tym mostku na tiquandzie jak sie na hydry idzie. Jakimś cudem udało mi się z tego cało wyjść. Ci co mnie trapneli znaleźli sobie przed leaderami swoich gildii wymówkę, że ich wyzywałem, itd. Napisałem do gościa, że "na cholere trapujesz innych graczy, podnieca cie to?". Odpowiedź brzmiała mniej więcej tak: "Ciągnij staremu druta frajerze". I co, jak tu się nie w*****ć? Osobowość gracza w grze internetowej, w pewnym stopniu odzwierciedla to jaki jest w realu. A dla mnie bardziej liczy się to kto siedzi po drugiej stronie, niż to jaki ma lvl. Ten film to sztandarowy przykład noobostwa, jakie szerzy się na non pvp. Przypuśćmy, że grasz w kafejce i jakiś 14 latek wyzywa cię z depo bo mu się nudzi. Okazuje się, że siedzi komp od ciebie. Nie wiem jak ty, ale ja bardzo chętnie bym go wyprowadził przed budynek, nakopał do dupy i dokończył granie. Wydaje ci się to chore? Może i tak jest. Ale jak już wcześniej wspomniałem, ofiara trapa myśli innymi kategoriami, niż np ty, który patrzysz na to co najwyżej z politowaniem. Polacy już tacy są. Zero samokrytyki, poczucie samozajebistości. Rasizm, nacjonalizm.

Pozwolę sobię zacytować bardzo mądrą wypowiedź pewnego użytkownika.
"Zachowanie godne tchórza. Trapujesz innych bo wiesz, że nikt nic ci nie może zrobić. Lubisz zabijać innych? Stań do uczciwej walki na świecie PVP!"

Dalej uważasz, że jestem dzieckiem Tibii? Poprostu wypowiadam się konkretnie na temat, ale odrazu muszę zostać zjechany. Nooby chodzą z rękoma w kieszeni i śmieją się w twarz całemu servowi, a mieszani z błotem są ci, którzy pokazują palcem, mówią nie zgadzam się.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania