![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Na Emeryturze
|
![]() gz temu up za slowa
czooka zawsze cie lubilem w karmie nawet jak mnie w*****les ale te twoja slowac przed ob powalily mnie po fakcie dokonanym jak cos to twoja gildia nie bedzie bo ty i tak niegrasz na ob Ostatnio edytowany przez Aata - 25-02-2008 o 10:01. |
![]() |
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: 7.6 Edron
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 115
|
![]() Taa Rise nie wyszlo na OB bo cos tam cos tam, no i co z tego? Teraz eter~ sie napinaja a nei pamietaja ze oni nie wychodzili o wiele wczesniej najbardziej zawiedzeni sa npc bo znow nie zarobia paru kk na blessach i aolach z eter~. Pozdrowka
|
![]() |
![]() |
#1883 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
NIe zamierzam sie wysmiewac i wydurniac ale apel do obydwu stron: bez sensu wyzywac kogos od przestraszonych czy pisac jakies glupie posty. Wojna to wojna. Mysle ze jakbym nie widzial szans na wygranie tez bym nie pociagnal za soba calej armii zeby tylko sie pobawic ryzykujac tak wiele. nie wiem jak wy ale jak nie wiem czy bedzie open to sie pytam jednej w miare "zaufanej" osoby od was czy wyjdziecie. radze wam robic to samo bo czesto jest tak ze spamuje mi 6 osob od was i sie pyta czy wyjdziemy. |
|
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa
Poziom mag.: 94
|
![]() No Eterq moj
![]() Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ... Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy ![]() aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie... tzw wojna psychologiczna .. Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat .. Musze i ja jakieś poczytać ![]() ![]() Więc nienapinajmy się obustronnie. Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika.. Pozdro ![]() Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa
Poziom mag.: 94
|
![]() KUrde .....
oczywiście Imperka... bo zaraz i u Imperka mi payment wzrośnie ![]() HAHAHHAHA Imperq z dużej Cie wpisałem ![]() ![]() Pozdro ................. |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
Chłopaki to jest naprawdę bez sensu... Po co macie sie jeszcze napinać tutaj ?... Jak juz napinacie sie na tibia.com to to forum zostawcie w spokoju ![]() Niewiem.. może nie obwiniajcie Roxando Crew o te noob chary bo kurwa jak wszedzie było napisane "OPEN BATTLE NIEDZIELA 20 !" To chyba logiczne ze będą nooby ? Naprawdę bez sensu ta kłutnia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() co to za idiotyczna wojna?;o chodzcie zrobimy ob, umowmy sie rofll, od kiedy to strony " wojny " umawiaja sie na bitwe... wy nawet z tego robicie posmiewisko xD zrobcie tak na Titani rofl... wyjdzie ktos z pz i momentalnie jest masakra.. ale tutaj obie ostrony bez 90% skladu i ludzi z innych serwerow pz nie zrobia... dziecinada.. gracie czy ta gra jest tak wazna ze musi ktos za was grac?
|
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Jak ktos tam wyzje mowil, umowcie sie na goromie czy gdzies tam i sie bijcie XD
@up Oby na morganie tez bylo tak ja na titanii ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo
![]() Ide do szkoly Ema ![]()
Yours Shejq ![]() Ostatnio edytowany przez Macjei - 25-02-2008 o 11:43. |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() No pewnie, ze na Titanii jest fajniej. xD a ty co sie tak denerwujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() zrobcie lepiej nastepny OB bez pisania na forach, strochach, bilbordach itd gdzie to bedzie i kiedy, i np jak bedzie to mialo byc na pustyni o 20 to nie stojcie juz tam od 19 bo masa noobow poprzychodzi, zalogojcie sie 5-10 minut przed walka i tra na pustynie i sie lejecie jak beda jakies nooby to wiadomo ze to noobki z waszych ekip.
Tyla powiem
![]() |
#1893 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co ty pierdolisz czlowieku bagdadu? Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ?????? JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC.
![]() |
#1894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: 7.6 Edron
Świat: Antica
Poziom: 115
|
![]() @up
eter~ jak juz raczyło wyjsc to tez pokazali o potrafia <lol2> a najwiecej to ty pierdolisz wiec stfu ~!~ |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1898 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Banda kretynow polskich?? ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa , za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU. "Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!! |
|
![]() |
![]() |
#1899 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1900 |