Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-02-2008, 09:59   #1881
Aata
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Zabrze

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

gz temu up za slowa

czooka zawsze cie lubilem w karmie nawet jak mnie w*****les ale te twoja slowac przed ob powalily mnie po fakcie dokonanym

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela,
jak cos to twoja gildia nie bedzie bo ty i tak niegrasz na ob

Ostatnio edytowany przez Aata - 25-02-2008 o 10:01.
Aata jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2008, 10:06   #1882
Azyl
Użytkownik Forum

Azyl's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: 7.6 Edron

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 115
Domyślny

Taa Rise nie wyszlo na OB bo cos tam cos tam, no i co z tego? Teraz eter~ sie napinaja a nei pamietaja ze oni nie wychodzili o wiele wczesniej najbardziej zawiedzeni sa npc bo znow nie zarobia paru kk na blessach i aolach z eter~. Pozdrowka
Azyl jest offline  
stary 25-02-2008, 10:06   #1883
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Przyznaje zblaznilem sie! Teraz mozecie pare postow na moj temat sypnac na vent juz pojeczeli teraz wasza kolej przyjme wszelakie obelgi pod moim adresem Wydaje mi sie ze byla to dobra decyzja zostaja w pz

Do next razu
No ja myslalem ze to sprawy techniczne glownie zadecydowaly, no ale jednk widze ze po prstu bylo nas za duzo i nie widzieliscie dla siebie szans na wygranie.

NIe zamierzam sie wysmiewac i wydurniac ale apel do obydwu stron: bez sensu wyzywac kogos od przestraszonych czy pisac jakies glupie posty. Wojna to wojna. Mysle ze jakbym nie widzial szans na wygranie tez bym nie pociagnal za soba calej armii zeby tylko sie pobawic ryzykujac tak wiele.

nie wiem jak wy ale jak nie wiem czy bedzie open to sie pytam jednej w miare "zaufanej" osoby od was czy wyjdziecie. radze wam robic to samo bo czesto jest tak ze spamuje mi 6 osob od was i sie pyta czy wyjdziemy.
Komisarzyk jest offline  
stary 25-02-2008, 10:36   #1884
marelw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa

Poziom mag.: 94
Domyślny

No Eterq moj Mądre słowa.
Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ...
Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy ) specjalnie nie wyszedl
aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie...

tzw wojna psychologiczna ..
Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat ..
Musze i ja jakieś poczytać może ktoś od Was zdobyć liste książek russela ??

Więc nienapinajmy się obustronnie.
Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika..

Pozdro

Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie . No i ten tego musze na nowo numerek imperka zdobyc bo go w innym telefonie ktory oddałem miałem ..
marelw jest offline  
stary 25-02-2008, 10:38   #1885
marelw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa

Poziom mag.: 94
Domyślny

KUrde .....
oczywiście

Imperka...
bo zaraz i u Imperka mi payment wzrośnie
HAHAHHAHA
Imperq z dużej Cie wpisałem

Pozdro .................
marelw jest offline  
stary 25-02-2008, 10:51   #1886
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marelw Pokaż post
No Eterq moj Mądre słowa.
Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ...
Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy ) specjalnie nie wyszedl
aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie...

tzw wojna psychologiczna ..
Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat ..
Musze i ja jakieś poczytać może ktoś od Was zdobyć liste książek russela ??

Więc nienapinajmy się obustronnie.
Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika..

Pozdro

Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie . No i ten tego musze na nowo numerek imperka zdobyc bo go w innym telefonie ktory oddałem miałem ..
No mozna by powalczyc troche przy stole Ja wezme ochroniarzy jak ty to mowisz i imperka jako negocjatora
Komisarzyk jest offline  
stary 25-02-2008, 11:20   #1887
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
Victorin111 ma numer GG 7379931
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad Pokaż post
:/ to jest russel?

A co do waszych openow, ustawiajmy je tak jak ten ostatni, wtedy zbierzemy ludzi i bedzie mozna walczyc, a nie cria pisze do kogos "wanna open? you have 15 mins to line up". Nie bedziemy walczyc na twoich warunkach vic.
No tak.. tak też myślałem.. Czyli mam rozumieć, że Rise nie będzie walczyło na warunkach Russela, a Roxando Crew nie będzie walczył na warunkach Victerona ? aha... no to powodzenia w nastepnym OB...

Chłopaki to jest naprawdę bez sensu... Po co macie sie jeszcze napinać tutaj ?... Jak juz napinacie sie na tibia.com to to forum zostawcie w spokoju I w sumie nie dziwie sie Rise, że nie wyszło na OB bo sam byłem zobaczyć tą wielką armię Sliccera i Rogstaha..no iii zdziwiłem się bo zobaczyłem kurwa mieszanke noobów (50+) no i Roxando (40+).
Niewiem.. może nie obwiniajcie Roxando Crew o te noob chary bo kurwa jak wszedzie było napisane "OPEN BATTLE NIEDZIELA 20 !" To chyba logiczne ze będą nooby ? Naprawdę bez sensu ta kłutnia pzdr
Victorin111 jest offline  
stary 25-02-2008, 11:20   #1888
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

co to za idiotyczna wojna?;o chodzcie zrobimy ob, umowmy sie rofll, od kiedy to strony " wojny " umawiaja sie na bitwe... wy nawet z tego robicie posmiewisko xD zrobcie tak na Titani rofl... wyjdzie ktos z pz i momentalnie jest masakra.. ale tutaj obie ostrony bez 90% skladu i ludzi z innych serwerow pz nie zrobia... dziecinada.. gracie czy ta gra jest tak wazna ze musi ktos za was grac?
Morii jest offline  
stary 25-02-2008, 11:32   #1889
Xig-ennon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2008

Domyślny

Jak ktos tam wyzje mowil, umowcie sie na goromie czy gdzies tam i sie bijcie XD

@up

Oby na morganie tez bylo tak ja na titanii
Xig-ennon jest offline  
stary 25-02-2008, 11:35   #1890
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Imię: Kuvok
Domyślny

Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo

Ide do szkoly Ema

Ostatnio edytowany przez Macjei - 25-02-2008 o 11:43.
Macjei jest offline  
stary 25-02-2008, 11:53   #1891
Xig-ennon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2008

Domyślny

No pewnie, ze na Titanii jest fajniej. xD a ty co sie tak denerwujesz
Xig-ennon jest offline  
stary 25-02-2008, 12:01   #1892
Volshio
Użytkownik Forum

Volshio's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice

Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
Domyślny

zrobcie lepiej nastepny OB bez pisania na forach, strochach, bilbordach itd gdzie to bedzie i kiedy, i np jak bedzie to mialo byc na pustyni o 20 to nie stojcie juz tam od 19 bo masa noobow poprzychodzi, zalogojcie sie 5-10 minut przed walka i tra na pustynie i sie lejecie jak beda jakies nooby to wiadomo ze to noobki z waszych ekip.
Tyla powiem

Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze
Ruch Chorzów
Volshio jest offline  
stary 25-02-2008, 12:40   #1893
Noname18
Użytkownik Forum

Noname18's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006

Gildia: Roxando Crew
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post
Co do wczorajszej OB co sie nie odbylo, skonczcie gadac glupoty ze Rise sie boi i sie woli nudzic.... To może lepiej powiedzcie czemu ostatnie 3 razy temu nie wyszliscie co na OB czekalismy??? Nawet "WIELKI" Sliccery mi napisal ze o 20 wyjdziecie i co ?? Wybila godzinia 20:00 i nic ...
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela, on już jest przegranym w tej wojnie dowiódł fakt o tym co on pisze na forum GM/CM. Ze raz mogli sie zebrac i wyjsc nie znaczy ze Rise sie boi tylko swiadczy o organizacji Russela co musi miec 95% swoich ludzi 100 % budasow brudasow i MAKS noobow... . Pare dni temu gadalem z murzynem i powiedzial ze woli open bez noobow a tu co widac wyszedl z dziecmi na open zeby nas blokowali Smiech na sali...

Co ty pierdolisz czlowieku bagdadu?
Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ??????
JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC.
stary 25-02-2008, 13:16   #1894
Azyl
Użytkownik Forum

Azyl's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: 7.6 Edron

Świat: Antica
Poziom: 115
Domyślny

@up
eter~ jak juz raczyło wyjsc to tez pokazali o potrafia <lol2> a najwiecej to ty pierdolisz wiec stfu ~!~
Azyl jest offline  
stary 25-02-2008, 14:29   #1895
Volshio
Użytkownik Forum

Volshio's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice

Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noname18 Pokaż post
Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ??????
JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC.
ktos z Eter~ powiedzial ze mieliscie 1-2 noobki tam to nie mow ze zadnego

Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze
Ruch Chorzów
Volshio jest offline  
stary 25-02-2008, 15:05   #1896
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo

Ide do szkoly Ema

Prawda boli
Morii jest offline  
stary 25-02-2008, 15:07   #1897
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Skoro jestes pewien ze Rise walczy tylko na pustyni to idz xpij, graj we wszystkich innych mozliwych miejsach przeciez oni Cie nie zaatakuja!! ale jezeli jednak nie gracie i sie boicie to twoje slowa sa nic nie warte
Morii jest offline  
stary 25-02-2008, 15:36   #1898
Madzinia
Użytkownik Forum

Madzinia's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Madzinia
Gildia: Rise
Poziom: 91
Domyślny

Cytuj:

Banda kretynow polskich??

ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.

"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!
Madzinia jest offline  
stary 25-02-2008, 15:42   #1899
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madzinia Pokaż post
Banda kretynow polskich??

ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.

"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!
I to jest prawdziwe oblicze duzej czesci Rise Zeby wygrac wojne trzeba tez do tego dorosnac. A narazie to idz wywywaj kolegow w gimnazjum.
Komisarzyk jest offline  
stary 25-02-2008, 15:43   #1900
Aata
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Zabrze

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madzinia Pokaż post
ty kurwa pierdolony emigrancie ,
ponoc w unii jestesmy ?

a tak wogole walczysz za polske ( III wojna swiatowa ) czy dla znajomych i zabawy ?
Aata jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania