|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jest tylko JEDNA rzecz o której należy pamiętać... a w tym przedziale edukacja jest lepsza niż zakazy prawne.
|
![]() |
#62 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do kolorowych pisemek w stylu Bravo to fakt, wypadało by się tym zdeczka zając bo tematy o sexie w pismach czytanych przez 12sto latki są lekko mówiąc nie na miejscu...
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Co się z wami dzieje !
Was to tylko obchodzi ??? Ile wy macie lat i kto was tak wychował obleśnie.....Nie wściekam sie ale jest mi smutno czemu tak patrzycie w tą sprawę... ![]() Chodzi mi oto że chcecie (wiecie co) przed małżeństwem ? Co to za s... Bez miłości,bez uczuć,bez niczego ![]() I przestańcie się przechwalać swoimi teoriami o zaletach s.... przed małżeństwem Co do ustawy : ALE KAżDY MA SWOJą WOLę WłASNą Przepraszam ale piszę w Firefoxie i mi literki troche miesza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Eee.. Bez obrazy, ale wątpię, czy ktoś to w ogóle będzie brał na poważnie. Zwłaszcza, że nie potrafisz nawet napisać słowa seks. ;| Człowieku, udane życie erotyczne jest jedną z podstaw związku. Oczywiście, są tacy co nie chcę seksu przed ślubem, ich wybór, szanuje go.
I czemu ten seks jest niby bez uczuć.? o.O Nie miałeś do czynienia z seksem, wiec na jakiej podstawie piszesz takie rzeczy.? Seks to zabawa. Jak są uczucia jest dużo fajniej, ale bez tego to super sprawa. Ten temat na tym forum to jedna wielka porażka.. Co do pisemek typu Bravo.. Rzal i bul.. Sposoby antykoncepcji. W pismie dla nastolatek wymieniona spirala.!;| Ciekawe jaki ginekolog podołał by się umieszczenia jej w takim dziecku..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Tak samo jak te dzieci co sie wypowiadaja majac tyle wiadomosci i doswiadczenia o tym , ze glowa mala ...
![]() |
#66 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Jak czytam te posty to mi szkoda niektórych.
Połowa wypowiadających się nawet nie wie co gada, albo gada byle gadać. Dla mnie seks od 18 to głupota. Sex od 16 to też głupota. SEKS regulowany prawem, kiedy można kiedy nie to GŁUPOTA. Nie ma znaczenia, czy to legalne czy nie. Nikt tego nie sprawdzi. A co do seksu i związanego z nim miłością. Kocham teksty 12-13 latków "ja go kocham i oddam za niego wszystko", albo "wczoraj miałam/miałem zajebisty sex". Sorry, ale w tym wieku 12-13 gówno się wie o seksie i miłości. Nie da się zrozumieć tego uczucia i tego czym naprawdę jest sex. W tym wieku rozumie się to tak jak mówią znajomi czy definicje. Nie rozumie się tego uczucia, magii, głębi, bliskości. Pewnie zaraz jakieś sfrustrowane dzieci się odezwią, że nie wiem co gadam, ale sami zobaczycie jak wygląda miłość i seks w wieku 12-13 lat a 17-18. Pozdro. Tak lekko nie na temat, ale jak pisałem wyżej żal mi niektórych. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Tia, bo wiek w miłości robi olbrzymią różnicę... Sam mam 17 lat, ale znam wiele osób w przedziale wiekowym 12-14 dojrzalszych niż 17-18. Oczywiście dojrzalszych psychicznie, bo to o taką dojrzałość chodzi i w miłości i w seksie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie w 100% z Bloodwinem i jeśli ktos uważa że dziewczyny są tak jak w cytacie to nic nie osiągnie ta osoba i owa osoba nie ma serca ![]() Bloodwin ma rację i zgadzam sie z nim. A was innych zaczynam się już bać tak samo jak burza która aktualnie jest u nas.Dobrze że jesteśmy wszyscy anonimowi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Zakazany owoc jest najsmaczniejszy, lecz czasem płacimy za niego ogromną cenę ]:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
i też znam ludzi w różnym wieku i to robi różnicę.
![]() |
![]() |
#72 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
A u dziewczynek: Moj kochany książę ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* 4 eVer raZeM.!!! Kocham.!!!!!!!!!!!!!!!! Dojrzałość.. Tak.. Chociaż nie przeczę, ze jakieś ewenementy na pewno są ale żeby było ich WIELE. Za nic mnie nie przekonasz ;x @Bambuko Nie dorosło. @Light-r Ty się lepiej nie wypowiadaj w tym temacie, bo Twoje posty wołają o pomstę do nieba..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Zreszta, mamy demokracje, wiec jestesmy przyzwyczajeni do niewoli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Wszyscy gadają o niedorosłych dzieciach, a tych dzieci w tym temacie jest zaledwie parę. Tak, macie wszyscy wg. mnie rację (tylko Light-r jakby z choinki się urwał), więc zamiast prawić mądrości zajmijmy się tematem.
![]() Cytuj:
Do czego zmierzam? A do tego, że albo to tylko tak dla nas wygląda, albo nadchodzą inne czasy. Nie wiem jak było kiedyś, może każde pokolenie myślało, że zmieni świat. Patrząc na Twój post (ten pierwszy) wydaje mi się, że to było całkiem inaczej. Więc... to wygląda tak, że ty smucisz się, że ktoś w ogóle pomyślał o seksie przed małżeństwem, a za ścianą jakaś parka korzysta z życia i nie dość, że o małżeństwie to oni nigdy nie myśleli to jeszcze mają po piętnaście lat. Powiem więcej - uważają, że zostali wychowani odpowiednio i tak w istocie jest, bo tak wychowały ich czasy w których żyją. Kiedyś starsi też nie mogli dogadać się z młodszymi. Ale to był inny problem. Kultura, hippisi, robienie wszystkiego na przekór etc. i przez to nikt nie zauważa granicy, takiego załamania na statystykach (gdyby takie dziwne statystyki stworzono). Wjal
![]() |
![]() |
#75 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I co o tym myśleć? Czysty przykład osób niedojrzłych. Do tego nie wspomnę, że 3/4 osób (znajomi) ma opisy KC:**FoReVeR:** a zmienia średno co 4/5 dni chłopaka/dziewczynę, no ale nic. Co do ustawy. Wg. mnie to kolejne pozbywanie się naszych praw obywatelskich. Chcą to robić przed 18 czy tam 16 rokiem życia - ich sprawa. Czują sie gotowi na to i wiedzą co znaczy "bezpieczny seks", to czemu nie? W końcu to ich sprawa. A co do seksu przed ślubem - nie każdy jest głeboko wierzący, a nawet jak jest, to mamy inne czasy niżte w których żyli nasi rodzice/dziadkowie. Z resztą tak jak wyżej - czujesz się na to przygotowany, to co w tym złego? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
To tylko dowód gówniarstwa naszego społeczeństwa. Ha, niedługo powiem więcej, jestem w trakcie robienia takiej mini ankiety. Wyniki sa zaskakujące. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
Swoją drogą pomysł rządu uważam za śmieszny. I nawet jeśli wprowadzą go w życie to będzie niemożliwy do późniejszego wyegzekwowania. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Glamri
Gwoli ścisłości, to p. Sowińska do obecnego rządu ma tyle, co ja do Pudziana ![]()
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() What you say!!
Cytuj:
@Bambuko: mi chodziło ogółem o aborcję, ale nvm. Tak czy siak, IMHO to sprawa samej kobiety.
![]() |