![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Dorastanie... No nie powiem, temat dość ciekawy. Jedyne z czym miałem problem to z jakiej dynastii był Bolesław Krzywousty, bo jestem matoł z historii. Ale dzięki pani od polskiego, która wałkowała z nami "Kamienie na szaniec" było dobrze.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() egzamin nawet latwy nie wiedziałem z jakiej on dynasti to zgadywałem ale problem miałem zdaje sie z 22 ten odrazu zadanie pod obrazem zna moze ktoś odpowiedz?;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja napisałem że oraz miał głębie z powodu kontrastu zikmnych i ciepłych kolorów (coś takiego na sztuce na pie******), a ten ziom to chyba Piast był. Charakterystyka była trochu do kitu
![]() Ostatnio edytowany przez Anerian - 22-04-2008 o 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Tak boleslaw krzywousty byl piastem, sam zaznaczylem najpierw jagiellonow a potem zmienilem na piastow, rozprawka owned gdybym mial pamietac wszystko glowe by mi rozjebal* ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Taaak pisanie jacy byli wspaniali itd było ekstra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nasza kochana nauczycielka: 'Na 99,9% będzie rozprawka'. Co za pech...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() <ironia> Charakterystyka była bardzo miłym dodatkiem </ironia>
Jak sie wyszło z budy, to tylko: "bo ** oni tą *** charakterystyke *** dali, jakie *** *** skad mam niby pamietac tych ***" xD Ale ogólnie łatwe, bez porównania z próbnym. P.S. Terz dauem Pjasta! : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() jaki temat tej pracy dokładnie był? ;p
@down Ale mi chodzi o samą charakterystykę ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 22-04-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to Kamienie na szaniec albo Syzyfowe prace, sux.
@Bolek: Mjenia też dał Piasta !
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 22-04-2008 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Scharakteryzuj jednego z bohaterów "Kamieni na szaniec" Aleksandra Kamińskiego lub "Syzyfowych prac" Stefana Żeromskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() OMG.
To mój komentarz do części humanistycznej. Oczekiwałem dużo łatwiejszych zadań... Z próbnego human 42. Chciałbym tyle teraz mieć... A zadania o Elegii ssały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Kur, co za downy z tych egzaminatorów, skad qwa mam pamietac charakterystyke z ksiazki która byla na poczatku roku albo w 2kl./..? KUR...mac....rozprawke nam poją od poczatku roku "do egzaminu drogie dzieci, do egzaminu" a tu zonk, otwarlem to i przeczytalem slowo charakterystyka juz mi sie slabo zrobilo....1/3 mojej klasy, w tym niestety ja oddała PUSTĄ strone z zad. na 16pkt, (charakterysytka)...co do reszty pytan obleci, tego zioma tez dalem na jegiellona i blad mam....niektótre byly takie banalne ze szok, ale jak dostane 25pkt to bede zadowolony (przez ta kur...charakterysytke oblalem caly test, w sesia malej ilosci pkt....)..
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mr. Musk:
Na twoim miejscu cieszyłbym się, gdybym miał chociaż 15 pkt. Cytuj:
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() own3d, kamieni na szaniec nawet streszczenia nie czytałem, ale wczoraj przeglądając zeszyt z polskiego przeleciałem wzrokiem charakerystyke zośki _/_/_/
echh trochę nazmyślałem ale pkt za styl, ortografię etc będą :d jutro dopiero będzie rzeź -.-
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
|
![]() Cytuj:
@down, z egzmainu mozna dostac 0/100 i tak sie zdaje, wystarczy do niego "podejsc"/...
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
Ostatnio edytowany przez Mr.Musk - 22-04-2008 o 11:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
|
![]() ale wy nakręcacie ludzi. egzamin gimnazjalny jak i maturalny jest banalny.
wcale nie trzeba zakuwać tylko wystarczy ze przypomnisz sobie parę rzeczy i heya. a aby zdać jedno jak i drugie wystarczy podejsc do tego na chillu i tyle ! to samo jest z prawem jazdy. największy % niezdających to ludzie którzy wszystko zakuli a i tak oblewają (nerwy!). wiec loozik nawet jesli nie chcialo wam sie za bardzo uczyć przez te 3 lata to spokojnie mozecie zdac... znam to zdoswiadczenia ;d a wszystko zdalem za pierwszym razem nie będąc nigdy prymusem ba poniżej średniej ![]()