|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
@down? Arsenal nie jest mistrzem? PRZYKRE ![]() ![]() ![]() ![]()
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
Ostatnio edytowany przez Mr.Musk - 27-04-2008 o 13:44. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3582 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Już nigdy nie obstawiam Premiership. Manchester City przegrywa 2:3 z Fullham na swoim stadionie, Liverpool remisuje z Birmingham 2:2, dzisiaj pewnie jeszcze Everton przegra z Villą. Ale a propos meczu Everton - AV, IMO szykuje się niezłe widowisko. Zarówno zespół z Birmingham jak i z Liverpoolu potrafią grać efektowną piłkę, potrafią strzelać bramki, co nie raz i nie dwa udowadniali. Fajnie, że C+ pokaże ten mecz, na niedzielne popołudnie w sam raz ![]()
![]() |
![]() |
#3583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() I zaczęło się, Legia-Wisła _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Everton - Aston Villa:
Pierwsza połowa - taka sobie. Ale za to druga - miodzio ! Brawa dla Neville'a za to, że nie wrócił się na obronę, tylko został z przodu, co zaowocowało bramką. Niedługo potem Agbonlahor zdobywa wyrównującego gola, ale niezbyt długo mógł się z tego cieszyć, bo Yobo poszedł za ciosem, odkleił swój 'plaster' w polu karnym i rewelacyjnie uderzył, Carson był bez szans. Cała ta akcja była świetna, podanie Artety to Carsleya, potem dośrodkowanie, coś pięknego. Kiedy już się wydawało, że Everton zdobędzie 3 pkt., nadzieje The Villans rozbudził John Carew, który strzałem głową zdobył gola na 2:2. A na koniec zostaliśmy uraczeni walką ze strony obu zespołów - Aston Villa w ultraofensywnym ustawieniu starała się strzelić jeszcze jednego gola, ale Everton sukcesywnie jej przeszkadzał. Świetny mecz, ogromne zaangażowanie obu zespołów. No ale to po prostu Premiership, które słynie z takich spotkań. ![]()
![]() |
#3586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Napisałby ktoś w miarę obiektywnie odczucia co do meczu MU - Chelsea? Bo nie miałem przez 4 dni możliwości bycia na kompie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Dzięki Yoh za trud i wkład. Obejrzałem też skróty meczowe i chyba bardziej sprawiedliwy byłby remis. ale cóż, pozostaje wygrać z West Hamem i Wigan, by obronić mistrzostwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsza "11" Premiership:
David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool). Najwięcej graczy z Arsenalu. Kto rządzi w Anglii ? ![]()
![]() |
#3590 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() No nie wiem czy drużynie której w pierwszej połowie nie było, należał się remis? Bynajmniej ja to tak widzę... Chelsea zagrała z wielką pasją, po prostu chcieli to wygrać za wszelką cenę. Manchester raczej ograniczał się do jakichś kontrataków, w końcówce mieli swoje szanse ale ich nie wykorzystali. IMO to było zasłużone zwycięstwo.
![]() |
#3591 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() No brawa dla nich, naprawde moj najlepszy zespol siatkarski. Lubie ogladac mecze ich zarowno w TV jak i na zywo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Stary, daj sobie siana z pisaniem jednolinikowych postów w każdym temacie, żeby tylko było widać twoją sygnaturkę...
![]() |
#3594 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Edit Żadnego gracza z Chelsea o_O BTW. Nie pasują tu kluby takie jak Portsmouth czy Aston Villa ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 28-04-2008 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Rządzi ten,kto wygra lige :-) W tym estawieniu dziwi brak szczególnie Essiena i J.Cole. Ciekawe czy gdyby był wybierany także skład z rezerwowymi,to czy byłby w nim C.Cuddicini...
Co do meczu CFC-ManU to jestem pozytywnie zaskoczony,ale za każdym razem gdy oglądam mecze Niebieskich pod wodzą A. Granta, za każdym razem z ostatnim gwizdkiem tęsknię za Mou, i myśle,jaki byłby wynik,jaki ustawiony skład,gdyby on trenował Chelsea... A mecz ciekawy,emocjonujący,ogolnie chyba nie zawiódł kibiców. Jakie wyniki typujecie w meczach CFC-L'Pool i ManU a Barcą ?
![]() |
#3596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne
![]() ![]() MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fintex - 28-04-2008 o 21:42. Powód: pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() edit. Co do typowania wyników to myślę że Cheslea - Liverpool 1:1 a po karnych lub dogrywce awans "the reds" ManU - Barca Hmmm...ciężko wytypować, myślę że będzie 2:2, ewentualnie 2:1 dla któregoś z zespołów. edit2. Nie mam możliwości oglądania meczu Derby - Arsenal więc mógłby ktoś napisać jak wypadł Fabiański? Ostatnio edytowany przez Xendriel - 28-04-2008 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() W poniedzialkowym meczu Premiership Derby Country - Arsenal Londyn (Wenger wystal widziasiaj Lukasza Fabianskiego), Kanonierzy wygrali 2:6 po golach Bendtnera, van Persiego, Walcotta i 3 bramkach Adebayora. Dla Derby gola strzelili McEveley i Villa ^^
Ostatnio edytowany przez Psychotata - 28-04-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123