Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-04-2008, 13:21   #3581
Mr.Musk
Użytkownik Forum

Mr.Musk's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia

Stan: Usunięty
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
To ty nie wiesz, że CR7 jest dobry tylko i wyłącznie grając z takimi zespołami jak Fullham, B'burn czy Reading ? Od dawien dawna wiadomo, że w meczu z wymagającym rywalem Cristiano się gubi i nie wie, co ze sobą zrobić. W meczu z Arsenalem też nie miał nic do powiedzenia - moment, w którym Eboue czysto odbiera mu piłkę, a CR zaczyna go kopać po nogach, a po chwili ostentacyjnie pada na ziemię, był po prostu bezcenny. Albo sytuacje, w których Toure & Eboue brali go w kleszcze i ogrywali jak dzieciaka, a na jego twarzy rysował się grymas bezradności - coś pięknego
To ten, który kilka mies/tyg temu upierał sie ze Arsenal wszystkim pokaze jest sóper evól pr0, i bedzie mistrzem...a tutaj ZONK, drogi kolego...smiac mi sie chcialo z twoich duzo wczesniejszych postów na temat pr0 arsenalu :----d

@down?
Arsenal nie jest mistrzem? PRZYKRE niedawno jeszcze "mial wszystkim pokazac" chyba pięty, ahaha
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.

Ostatnio edytowany przez Mr.Musk - 27-04-2008 o 13:44.
Mr.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2008, 13:42   #3582
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Musk Pokaż post
To ten, który kilka mies/tyg temu upierał sie ze Arsenal wszystkim pokaze jest sóper evól pr0, i bedzie mistrzem...a tutaj ZONK, drogi kolego...smiac mi sie chcialo z twoich duzo wczesniejszych postów na temat pr0 arsenalu :----d
Kup se musk.
@Topic:
Już nigdy nie obstawiam Premiership. Manchester City przegrywa 2:3 z Fullham na swoim stadionie, Liverpool remisuje z Birmingham 2:2, dzisiaj pewnie jeszcze Everton przegra z Villą. Ale a propos meczu Everton - AV, IMO szykuje się niezłe widowisko. Zarówno zespół z Birmingham jak i z Liverpoolu potrafią grać efektowną piłkę, potrafią strzelać bramki, co nie raz i nie dwa udowadniali. Fajnie, że C+ pokaże ten mecz, na niedzielne popołudnie w sam raz
stary 27-04-2008, 16:01   #3583
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Musk Pokaż post

@down?
Arsenal nie jest mistrzem? PRZYKRE niedawno jeszcze "mial wszystkim pokazac" chyba pięty, ahaha
Przez większą część sezonu Arsenal grał ładnie i skutecznie, jednak później zmęczenie młodych zawodników i "krótka" ławka rezerwowych zrobiły swoje. Nie bez znaczenia był tez(tak samo jak w przypadku Barcelony) PNA. No ale co by nie mówić Arsenal to drużyna z przyszłością, z każdym sezonem będą silniejsi, młodzi nabiorą doświadczenia i będą lepiej przygotowani fizycznie.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2008, 17:09   #3584
NecroLukas
Użytkownik Forum

NecroLukas's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

I zaczęło się, Legia-Wisła _/
NecroLukas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2008, 19:04   #3585
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

@Everton - Aston Villa:
Pierwsza połowa - taka sobie. Ale za to druga - miodzio ! Brawa dla Neville'a za to, że nie wrócił się na obronę, tylko został z przodu, co zaowocowało bramką. Niedługo potem Agbonlahor zdobywa wyrównującego gola, ale niezbyt długo mógł się z tego cieszyć, bo Yobo poszedł za ciosem, odkleił swój 'plaster' w polu karnym i rewelacyjnie uderzył, Carson był bez szans. Cała ta akcja była świetna, podanie Artety to Carsleya, potem dośrodkowanie, coś pięknego. Kiedy już się wydawało, że Everton zdobędzie 3 pkt., nadzieje The Villans rozbudził John Carew, który strzałem głową zdobył gola na 2:2. A na koniec zostaliśmy uraczeni walką ze strony obu zespołów - Aston Villa w ultraofensywnym ustawieniu starała się strzelić jeszcze jednego gola, ale Everton sukcesywnie jej przeszkadzał. Świetny mecz, ogromne zaangażowanie obu zespołów. No ale to po prostu Premiership, które słynie z takich spotkań.
stary 28-04-2008, 07:30   #3586
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Napisałby ktoś w miarę obiektywnie odczucia co do meczu MU - Chelsea? Bo nie miałem przez 4 dni możliwości bycia na kompie
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 09:19   #3587
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Napisałby ktoś w miarę obiektywnie odczucia co do meczu MU - Chelsea? Bo nie miałem przez 4 dni możliwości bycia na kompie
Ja mogę się postarać. Jak Chelsea grała zawsze nudno i defensywnie, tak teraz zabrali się ostro do ataku. Sporo harowali w ofensywie. Ferguson nie wystawił zbyt mocnego składu (brak Ronaldo, Teveza i OHa, ale ten ostatni wszedł za kontuzjowanego Vidica, który pechowo dostał kolanem od Drogby). The Blues byli zmobilizowani, chcieli wygrać, a mi się wydawało, że Manchester był nastawiony bardziej na remis i bronienie się przez większość spotkania. Już w pierwszej połowie Chelsea mogła zdobyć pierwszą bramkę, ale po strzale (już nie pamiętam czyim) piłka odbiła się od poprzeczki. W pierwszej części spotkania słabo grał Nani - jakby nie wiedział, co z sobą zrobić, gubił się, presja takiego spotkania go przezwyciężyła. A pod koniec połowy Ballack urwał się obrońcy, wykorzystał górną piłkę i głową skierował do bramki, było 1:0. W drugiej połowie gra Manchesteru wyglądała już tyćkę lepiej, ale Chelsea nadal nie pozwalała im na zbyt wiele. Gola zdobyliście dopiero po fatalnym błędzie obrońcy The Blues, który z wolnego na własnej połowie zagrał (bodajże) do Rooneya, który bezwzględnie wykorzystał tę pomyłkę i pokonał Cecha. Londyńczycy bardzo chcieli wygrać, remis ich nie satysfakcjonował, co i rusz atakowali, Manchester się bronił, ale w bodajże 85 minucie Carrick zagrał piłkę ręką w polu karnym (IMO nie było w tym zbyt wiele jego winy). Ballack podszedł do piłki i na spokojnie zmylił van der Saara, 2:1. Potem jeszcze dramatyczne akcje Czerwonych Diabłów, faul Ferdinanda na kimś z Chelsea we wrażym polu karnym, przepychanki, mogło dojść do bójki, arbiter musiał jeszcze ostudzić Hargreavesa żółtą kartką. Ogólnie mecz był ciekawy, sporo walki, pasji, zaangażowania, determinacja obu zespołów była bardzo duża. Zawodnicy starali się grać fair (niefortunny wślizg Naniego na A. Cole'a, który szybko wstał i powiedział arbitrowi, żeby nie karać Portugalczyka kartką, bo to było naprawdę przypadkowe). Innymi słowy - chcemy więcej takich meczy !
stary 28-04-2008, 09:26   #3588
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Dzięki Yoh za trud i wkład. Obejrzałem też skróty meczowe i chyba bardziej sprawiedliwy byłby remis. ale cóż, pozostaje wygrać z West Hamem i Wigan, by obronić mistrzostwo.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 09:31   #3589
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Najlepsza "11" Premiership:

David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool).
Najwięcej graczy z Arsenalu. Kto rządzi w Anglii ?
stary 28-04-2008, 10:57   #3590
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Dzięki Yoh za trud i wkład. Obejrzałem też skróty meczowe i chyba bardziej sprawiedliwy byłby remis. ale cóż, pozostaje wygrać z West Hamem i Wigan, by obronić mistrzostwo.
No nie wiem czy drużynie której w pierwszej połowie nie było, należał się remis? Bynajmniej ja to tak widzę... Chelsea zagrała z wielką pasją, po prostu chcieli to wygrać za wszelką cenę. Manchester raczej ograniczał się do jakichś kontrataków, w końcówce mieli swoje szanse ale ich nie wykorzystali. IMO to było zasłużone zwycięstwo.
stary 28-04-2008, 12:49   #3591
Guras
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 04 2008

Domyślny

No brawa dla nich, naprawde moj najlepszy zespol siatkarski. Lubie ogladac mecze ich zarowno w TV jak i na zywo
Guras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 16:25   #3592
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guras Pokaż post
No brawa dla nich, naprawde moj najlepszy zespol siatkarski. Lubie ogladac mecze ich zarowno w TV jak i na zywo
Stary, daj sobie siana z pisaniem jednolinikowych postów w każdym temacie, żeby tylko było widać twoją sygnaturkę...

- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 17:08   #3593
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

sądzę, że każdy to wie ale... Legia pokonała Wisłę!!! <3

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 19:46   #3594
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Najlepsza "11" Premiership:

David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool).
Najwięcej graczy z Arsenalu. Kto rządzi w Anglii ?
Dość naciągany ten skład, ale na razie na czele tabeli jest Manchester United, a tuż za nimi Chelsea Londyn ;[[ Arsenal ssa.

@Edit

Żadnego gracza z Chelsea o_O

BTW. Nie pasują tu kluby takie jak Portsmouth czy Aston Villa Mogli dać właśnie graczy Chelsea za to ^^ Bo i tak nie da wybrać się najlepszej jedenastki.

Ostatnio edytowany przez Ditto - 28-04-2008 o 22:18.
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 20:05   #3595
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Rządzi ten,kto wygra lige :-) W tym estawieniu dziwi brak szczególnie Essiena i J.Cole. Ciekawe czy gdyby był wybierany także skład z rezerwowymi,to czy byłby w nim C.Cuddicini...

Co do meczu CFC-ManU to jestem pozytywnie zaskoczony,ale za każdym razem gdy oglądam mecze Niebieskich pod wodzą A. Granta, za każdym razem z ostatnim gwizdkiem tęsknię za Mou, i myśle,jaki byłby wynik,jaki ustawiony skład,gdyby on trenował Chelsea... A mecz ciekawy,emocjonujący,ogolnie chyba nie zawiódł kibiców.

Jakie wyniki typujecie w meczach CFC-L'Pool i ManU a Barcą ?

Legenda Ducha Prypeci
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 21:41   #3596
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Evul

Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne Myślę, ze Czelzi u siebie będzie mocne jak z MU w lidze. Liv'pool to typowa drużyna na ligę mistrzów więc szanse wyrównane

MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a
Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny oby tylko skuteczność poprawili. Jestem kibicem Barcy więc obstawiam na Barce.. ale równie dobrze może być 3:2 dla MU Cieszy mnie to, że bramkowy remis daje awans Barcie ;-)

Ostatnio edytowany przez Fintex - 28-04-2008 o 21:42. Powód: pomyłka
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 21:42   #3597
Arfyd
Użytkownik Forum

Arfyd's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Brawo Ronni O'Sullivan ! A to jedno uderzenie .. poprostu <3

Signed,
Arfyd.
stary 28-04-2008, 21:50   #3598
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne Myślę, ze Czelzi u siebie będzie mocne jak z MU w lidze. Liv'pool to typowa drużyna na ligę mistrzów więc szanse wyrównane

MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a
Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny oby tylko skuteczność poprawili. Jestem kibicem Barcy więc obstawiam na Barce.. ale równie dobrze może być 3:2 dla MU Cieszy mnie to, że bramkowy remis daje awans Barcie ;-)
Chciałbym żeby twoje przypuszczenia sie sprawdziły Mam jednak jakieś złe przeczucia...boje sie wolnych i rożnych wykonywanych przez MU. Mimo wszystko nawet w przypadku wyeliminowania Manchesteru, a później wygrania LM(w co głęboko wierzę) katalończyków czekają w następnym sezonie duże zmiany...i miejmy nadzieje że wyjdą im one na dobre.

edit. Co do typowania wyników to myślę że Cheslea - Liverpool 1:1 a po karnych lub dogrywce awans "the reds"
ManU - Barca Hmmm...ciężko wytypować, myślę że będzie 2:2, ewentualnie 2:1 dla któregoś z zespołów.

edit2. Nie mam możliwości oglądania meczu Derby - Arsenal więc mógłby ktoś napisać jak wypadł Fabiański?

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 28-04-2008 o 22:11.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 22:25   #3599
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Świat: Morgana
Domyślny

W poniedzialkowym meczu Premiership Derby Country - Arsenal Londyn (Wenger wystal widziasiaj Lukasza Fabianskiego), Kanonierzy wygrali 2:6 po golach Bendtnera, van Persiego, Walcotta i 3 bramkach Adebayora. Dla Derby gola strzelili McEveley i Villa ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE

Ostatnio edytowany przez Psychotata - 28-04-2008 o 22:57.
Psychotata jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 23:09   #3600
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
edit2. Nie mam możliwości oglądania meczu Derby - Arsenal więc mógłby ktoś napisać jak wypadł Fabiański?
Przy pierwszej bramce był bez szans, ale jakoś tak dziwnie się rzucił.. ten typ co strzelił stał nie pilnowany. Przy drugiej bramce w sumie też bez większych szans. Wybijał dobrze, bronić za duzo nie musiał, raz obronił taki ciut groźniejszy ale o mało nie odbiła mu sie pila i kolo nie podleciał i dobijał, daleko od bramki to było, dziwnie był ustawiony xD
W pewnym momencie była statystyka strzałów celnych 5-4 dla Derby
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 0, gości: 17)

Zasady postowania