![]() |
#621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
Teraz poweidz mi kim ty jestes na rl? " siedząc przez 3/4 dnia na vent napewno gadasz ![]() "Zgrywam bohatera?To tylko gra wiec sie bawie jak moge." 40h miesięcznie to nagłóg. "poznales swoja milosc ktorej wygladu nie bede komentowac. " pokaż zdjęcie Twojej, Dziwki wytapetowanie masz burdelu. ( przepraszam 17 latku ) jesteś za młody i masz mleko pod nosem, to nie dla Ciebie ![]() "Powiedzial to 170 elit ktory expil za czasow 60k/h." 60k/h przez 5 lat, 1500 dni i 80 mln xp? w tym 10 mln (250k/h ). Ale duzo heh... "A w tibii oceniali cie jako pizde ktora tylko expila i bala sie o chara bardziej niz o swoje zycie." troszke szacunku" Cie " ops przeciez polski jest za trudny. Jakos na Morganie na Toraxie na wojnach sie mnie wiekszosc bala, fragow tez nalapalem ![]() "Odszedles bo kazdy cie ignorowal i twoje glupie komenty na vencie "i can fight , give me only char" odpowiadam tym co napisales, skad Ty to mozesz wiedziec skoro zanim ty przyszedles do nas, jako podlizus Oven i lizus Cf ja juz prawie nie gralem ? ![]() ![]() Tak uwolnilem się, a Ciebie ludzie tutaj " nie chcą ". |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
|
![]() "cie,tobie" z duzej litery pisze tylko do osob ktore szanuje.
Wybacz , malo tu takich. 18 lat* Ja lizus cf?Poweidz mi kiedy?Skoro od zawsze bylem przeciwko tej gildi. Nie chca / nie lubia mnie bo przegrali war a ja jestem po drugiej stronie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() Mori
wie to chodzby i nawet z tad ze jak jeszcze jako Oven siedzielismy na ts twoje siomki z tgk ktore mialy konta na vent cfu opowiadali nam jakie to sobie komenty dajesz i jakim to nie jestes idiota itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Co do Mority tak było pare smiesznych akcji ze względu an utrate jego chara i tego że starał się jakoś pomóc mimo iż kończył grać ale nadal będzie szanowany przez wiekszą ilośc osób na tym serwie niż ty kiedykolwiek. Co do Joanny i Koziego co masz libana za plecami czujesz się mocny do spainów się dobrałeś czekamy aż was w pupe wydymają ludzią sie znudzi te ciągłe bycie 20h dziennie przy kompie a i tak wczesniej czy pózniej skopiemy ci dupe. Wojna sie nie skończyła i nie skończy sie szybko. Widać że jedyne co cie obchodzi w tej grze to władza i dowartosciowywanie sie poniżając innych bo widać w rlu poniżają ciebie. Ty nie masz kolegów dla ciebie kolega to człowiek do wykorzystania we własnym celu i jak coś bedzie nie tak zostawienie go. Ciekaw jestem kiedy Valor bedzie przez ciebie wydymany bo bedziesz chcial wiecej w grze. (no offence)
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 19-05-2008 o 02:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@wizz skończ pierdolić bo dość chyba wszyscy siedzieliśmy na ventrilo/ts i wiemy kto ile siedzi przy kompie etc. za co joanna ded? wyzywała leorla starą czy jaki huj
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Z tego co wiem to chris jej nie lubil i kiedys chcial ja ujebac.
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Ehh chciałem coś napisac jednak mądrzej zrobię nie dołączając do tych Waszych dziecinnych kłótni.
Miłego dnia ![]() Ostatnio edytowany przez Torpedo - 19-05-2008 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() @Chris
Morita to powinien być Twój autorytet. Na jego przykładzie można się nauczyć jak legalnie dojść do czegoś (nie będę pisał osiągnąć bo moim zdaniem to słowo nie jest adekwatne do tej gry). Zapewne zazdrościsz mu takiej dziewczyny bo z tego co widziałem to jest krasiba ![]() /Waldiemar |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: Elder Moare
Gildia: Partyzanci
Poziom: 121
|
![]() Wizz chyba by zwariował jak by Tibia nie działała z miesiac albo by sie chłopak po wiesil
![]()
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autorytet?Legalnie?Jak juz mowielm tibia to wyzwanie dla programistow a nie dla graczy.Wiec jesli lubisz siedziec na dragach od 6 do 18 i orac recznie z wlaczonym light hackien na ng i nie umiesz ustawic waypointow to twoj problem.Tak jestem boterem , mam kazdego bota i umie je ustawic.
Kiedy ty naciskasz 777777 raz przycisk F12 na klawie ,ja w tym czasie robie o wiele pozyteczniejsze rzeczy.Czytam post boltera i znow to samo co w poprzednich 20 postach.Wnies cos nowego bo bajki typu ze ponizaja mnie w rl jakos nie ruszaja bo to bzdury ktore sobie wymyslasz zeby stworzyc fikcyjna opinie o mnie na tym forum. Joanna padl za to ze powiedzial (z kozim) o tym ze xoo mnie bronil przed nimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Ja tam nie zaluje starych czasow aka huntow z morita na wrl bez bota. Pozdro
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @floovokopter jestem szczęśliwy wygrywając walke o domek mordo.. mimo wszystko byłeś godnym rywalem hahah ![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Furora
|
![]() Poklikacie ze mnom, bo mnie bijom na rieealuu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa ,plakalem godzinami zeby mi chara dali.
Seq - co to za przyjemnac w expieniu ? Co to za zabawa jesli wykonujesz ta sama czynnosc po 40 razy na godzine? Ja w tym nie widze nic ciekawego, wybacz =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krasiba ja Babiczka !! < auhshuash !
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 19-05-2008 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec dla ciebie granie w jaka kolwiek gre jest poto by wejsc na glupie forum i napisac jestem lepszy od ciebie mam wiecej lv i wiecej chajsu nic mi nie mozesz i zapewne sikasz pod siebie z podniety jaki w tym sens. Co do posta na forum best pvp bo czesto sie tego czepisz zrobilem to bo mi sie tak podobalo hmm z Albertem a to jak glosuja ludzie to byly ich glosy, nikogo nie prosilem o post na mnie lub na kogo kolwiek, do nikogo nie pisalem na tibi zapostuj na mnie, opinia ludzi grajacych na tym serwie była poprostu udokumentowana (i co do twojich postow tylko ty i bucior wychodzicie na openy) to było best pvp całej titani wiec był raxxel,michalak,hordan,joanna,omemna i whuj innych wiec jeśli masz zamiar sie tego znów czepnąć to nie masz czego (a jeśli ci to pomoże tak podnieciłem się że w grze jestesm best pvp przez cale 30 sekund ![]() Do zobaczenia na polu bitwy ![]() @no Lify policzcie błędy i wbity exp na tibi xD
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 19-05-2008 o 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko |
|
![]() |
![]() |