![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() @My zabili i poszli a.k.a. leniwiec z epoki lodowcowej (szepleniacz) (up)
Nie wiem, dlugo cos dochodzi btw. ' cos ci jouk nie fyszetl hi hi '. idiota hahaha xD Ostatnio edytowany przez albert0 - 18-05-2008 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mamo nie odlanczaj neta prosze, poprawie oceny z polskiego i bede jak bolter aka vixip friend 4 ever ,23 nadchodzi a my nic nie robiy ,selena czeka na nas.
AHA :/ Szkoda bo chce ci najebac :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() *z matmy ;]
1. Vixip jest moim kumplem, bo mimo tego ze jestesmy po przeciwnych stronach, zaden z nas nie ma tak najebane w glowie jak ty drogi kolego 2. Naprawde, ostatnio o tym gadalismy, i doszlimy do w wniosku ze z twoja matka tez musi byc cos nie tak, skoro pozwala swojemu synowi tak prze*******ac sobie zycie, <no offence> Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki kumpel ,a tak cie wyjebal ? :s
Noo , mysle sobie wlasnie co musiala zrobic mama kirshny zeby namowic go na kopanie rowow. Jednak moje zarobki sa o wiele wieksze od jego praktycznie bez wysilku i moja mama o tym wie. Nawet nie wiesz ile debilow z wawy kupilo own ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() kurwa double.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 18-05-2008 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2. Zacznijmy od tego ze nie kopie rowów, i wcale nie sa takie niskie jak Ci sie zdaje ![]() Po 3. Masz na mysli te 100k/dziennie po botowaniu 3-4 najtów?
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 6, gości: 2)
Miku+, Boltero1989Kiko, Nosferatu_Niedziel, Wizz, Emok, SeQ_PL+ zaraz cos pierdolnie na pol strony XD
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() Gdzie twój samochód chris skoro masz z tego taki chajs to pewnie juz masz z 3 ferrari UHASHUAUSHAUS i z 6 miechów na Karaibach wykupione jak dorosniesz na tyle by wyglądać na dorosłego.
Dorba coś o tibi ? Selena? na huj mi selena ja moge żyć bez tej gry bez najmniejszego problemu ale narazie sie na to nie zanosi by przestać grać więc ciesz sie puki mozesz. Pamietaj ze czasem 5 min może zmienić w wojnie wiecej niz 2 lata.
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Wizz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Tak sobie czytam co tutaj wypisujecie i stwierdzam, że ktoś tutaj nadaje się już nie na odwyk ale na oddział zamknięty.
Wizz@ To, że kirshna poszedł do pracy to świadczy chyba o jego dojrzałośći, zależy mu na czymś więcej, nie na grze.., żadna praca nie hańbi. Wypisuj sobie i śmiej się ile to Ty nie zarobisz, powiedz to swojej dziewczynie jeżeli masz pff , "gram w Tibie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wojny, ona nigdy się nie skończy, rozsądni skończą grę, nałogowcy skończą ją później troszke... a rezulat będzie taki jaki jest teraz. P.S. nie pomyl pedału gazu z "utani gran hur" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzial to 170 elit ktory expil za czasow 60k/h.
Skad ty wiesz co ja robie na rl?Nie wiesz.Taa , twoja laska zmienila twoje zycie, to ty odszedles (sam zdeletowales chara) i poznales swoja milosc ktorej wygladu nie bede komentowac. Zgrywam bohatera?To tylko gra wiec sie bawie jak moge. Na rl jestem wlasnie rozgadany i nie , nie gadam o gfb na tombach. Teraz poweidz mi kim ty jestes na rl?Bo jakos nie widze zebys nobla dostal za zajebiste posty.A w tibii oceniali cie jako pizde ktora tylko expila i bala sie o chara bardziej niz o swoje zycie. Odszedles bo kazdy cie ignorowal i twoje glupie komenty na vencie "i can fight , give me only char" Wiec nie pierdol ze uwolniles sie z nalogu tylko ludzie cie tu nie chcieli. Tyle wiem o tobie ja : ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() Emok ty jestes jak Kobajashi level 45 , 24/7 na pc , i pierdolisz glupoty ktorych nikt nie slucha bo kazdy ma cie wchoju wiec po co sie wypowiadasz ? :***
Xiro po dlugiej walce o domek stwierdzam ze pozwole ci go zatrzymac bo mi juz niebedzie potrzebny xd :* |
![]() |
![]() |