|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() heh...Fantazje erotyczne? huh?
Fajnie było by gdyby można było w Polsce kupić Doujinshi....[ciągle mam problem z rozróżnianiem doujinów a a doujinshi ].... szkoda ze nie można Kupić gadżetów z anime w empiku ....
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ciekawe, czy można tam spotkać żonę rybaka, albo mackowatego tentacle-podobnego stwora. A to przecież mogłaby być tylko rozgrzewka przed takim guro...
Niee, to jednak nie jest taki super pomysł, żeby tam jechać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() A ja byłem w Japonii na EXPO 2005 : ) jako pomocnik na budowlance. Nie widziałem nikogo takiego przebranego za jakaś postać z mangi ale jak dla mnie to bardzo fajna sprawa : P. Od Siebie dodam, że to jest zupełnie inny świat. Wszystko fajnie ale jednak tolerancyjni to oni nie są : > w stosunku do obcych.
Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 21-05-2008 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A ja slyszalem, ze japonki lubia panow z europy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daniel of Gordor
Profesja: Druid
Gildia: Killing Team
Świat: Honera
Poziom: 58
|
![]() Zawsze wiedziałem że Japonia jest dziwna, ale do tego stopnia?
![]() |
#48 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh,i od razu by było widać ze to Polacy przyjechali...
![]() |
![]() |
#50 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Wiedzialem, ze to powiesz, ale nie rozumiem, jak mozna sie dac ponizac i nie zareagowac. Albo odpowiedziec po chamsku, albo kulturalnie, ale cos zrobic trzeba ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Z tego co czytałem, to w Japonii jest wiele tolerancyjnych osób, może po prostu źle trafiłeś...
Polecam przeczytać to (Japonia oczami fana): http://www.anime-gate.pl/modules.php...howpage&pid=31 Można się trochę dowiedzieć jak to wygląda ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To może dla turystów bo dla robotników to niebardzo. Dla nich i tak każdy potencjalny obcokrajowiec to "gaidzin". Ale i tak było fajnie i miło : ) może kiedyś przejadę się jeszcze raz. Tym razem jako turysta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie tylko ty...
Normalny człowiek wraca bogatszy o wspaniałe wspomnienia, fan o 30 kilo mang, artbooków, gadgetów, płyt i dobra wszelkiego, które trzeba jakoś przemycić przez 20-kilogramowy limit bagażu w samolocie. true..true...xD
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za double ale edita nikt my nie zauważył.
Zapraszam do grupy o Japonii..
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Zrobione
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm Ostatnio edytowany przez Rayza - 02-06-2008 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jestes fanem M&A? jak nie,to sie nie dziwie...
![]() |
![]() |
#59 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Właśnie Zanme, jako jedyny z was wie co czeka na miejscu, dlatego nie chce jechać
![]() Ja wiem, mimo to chcę. Muszę poznac kulturę, z którą mam się związać na całe (lub część ;P) życie zawodowo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Też bym nie wiedział, czy pojechać. Może po dłuższym namyśle bym się zdecydował, ale ogólnie nie jestem pewien. Przerażają mnie ten styl życia rodzinnego w Japonii, wierność firmie, oraz sami Japończycy. Bez opanowania kanji w stopniu minimalnym to hardkor, a angielski to rzadkość. Ciężko by było ;P
Mimo to chyba bym się przemógł i pojechał, a co. A dokładniej? Ostatnio edytowany przez Nadrill - 07-07-2008 o 18:41. |
![]() |
![]() |