![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() a ja popieram xeremona - nia każdy lubi takie bezsensowne napiierdalanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Skoro tak dobrze znasz te utwory to chyba to słuchasz całymi dniami. I reszta tak samo. Zresztą, o gustach gentelmani nie rozmawiają. Z mojej strony koniec. Kolorowe jarmarki lalalalallaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
moge dotknonć twuj awatar? Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 01-06-2008 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() @Libacjan
Czytanie ze zrozumieniem. Przeciez mowilem ci, ze nie slucham TECHNO wiec prosze skoncz. A co do "nazelowanego gogusia~" to dla twojej wiadomosci nigdy nie mialem zelu na wlosach. Muzyki rock(nie wiem czy to napewno rock ;p), ktore mi sie podobaja: Hoobastank - out of control Linkin Park - what i've done, numb My chemical romance - to the end SR71 - right now sum41 - welcome to hell offspring - the kids aren't allright |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() @UP
Wymienione przez Ciebie zespoły trudno jest nawać Rockiem, to jest bardziej Pop, ale ja się nie czepiam, wiadomo, że większość poznaje zespoły przez środki masowego przekazu (radio, telewizja, gazety) i te zespoły twierdzą, że grają coś czym w rzeczywistyści nie jest. Ostatnio edytowany przez Granteon - 01-06-2008 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
1. Słuchaj metalu. 2. Nie myj się. 3. Wierz w metal. 4. Nie myj się. 5. Wyznawaj metal. 6. Nie myj się. 7. Wszystko co robisz, rób dla metalu. 8. I nawet nie myśl myć się lub czesać! 9. Zabij każdego, kto nie zgadza się z twoją wiarą. 10. Zabij siebie, jeśli zaczniesz wątpić. 11. Zabij siebie wcześniej czy później. 12. Nie jedz śniadania. Jesteś zbyt twardy, by jeść śniadanie. 13. Gdy dopadnie cię choroba, zabij ją. 14. Nie śpij. Tylko głupcy marnują czas na sen. http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Metalowiec
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Świat: Candia
|
![]() @2x up
Kolego, tak się składa, że słucham bardzo różnej muzyki. Pomimo tego, że lubię trash metal, to dobrym techno nie pogardzę. Ale jeżeli sąsiad puszcza mi za ścianą kalwi&remi i 24/7 ma nażelowane włosy + ma kolekcję błękitnych swetrów w paski, to ma prawo mnie to wk*rwiać. Metal ma różne rodzaje. Nie wsadzaj tego do jednego worka, a najlepiej to won na balety pomachać rękawiczkami i pogwizdać gwizdkiem z lapką _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
|
![]() jak już odbiegliśmy całkowicie od tematu i dajemy linki z nonsensopedii to ja dam najlepszy http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibia
Jakież to prawdziwe Cytuj:
Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 01-06-2008 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() WHITE METAL ahuhau weź mnie nie dobijaj a dziś w kościele ksiądz wziął 6 drutów owiną wokół deski, nazwał tą gitarą basową i grał pink metal !!
@Libacjan Czego w*****ają cię swetry w paski?
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie: nie dość, że odbiegliście od tematu to jeszcze w najgorszym możliwym kierunku- upodobań muzycznych.
Niektórzy twierdzą, że rap to nie muzyka, niektórzy uważają za jedyną prawdziwą muzykę klasyczną. Niektórzy uważają, że zespoły takie jak offspring "spopowiły się" tak, że już nie grają piosenek w stylu, w którym zaczynali (posłuchajcie dokładnie gitar, no ale ich muzyka stała się wśród ludzi rzeczywiście popularna- co nie oznacza, że tworzą muzkę pop ![]() A wiecie co to jest muzyka i po co istnieje? Muzyka to dźwięki, muzyka to melodia, a istnieje po to, żeby każdemu dawać radość. Czy ktoś lubi bardziej wymyślne utwory i kompozycje, czy też proste i łatwe w odbiorze, przyjemne brzmienie zależy tylko od niego. Jeśli dzięki temu jest szczęśliwszy to powinien się cieszyć(i zapewne to robi) a ja będę się cieszył razem z nim!!! ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Imię: Kirgeron
Świat: Harmonia
Poziom: 160
Poziom mag.: 72
|
![]() Jeżeli ktoś sądzi, że muzyka w filmiku to "muzyka szatańska" to zapraszam do przesłuchania piosenek grupy Behemoth - wtedy byście wyłączyli film bez względu na to co byłoby na nim.
![]() Każdy lubi muzykę według własnych upodobań. Według mnie do Tibii pasuje tylko i wyłącznie muzyka typu rock / metal a nie bezsensowne bicie tych samych bassów w techno - to jest tylko moje zdanie każdy może mieć inne. Co do filmu - bardzo słabe wykonanie (movie maker?). Zero przybliżeń kamery, zero szczegółów, zero akcji - no ale wiadomo to chodziło tylko o pokazanie bossa. ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Ja osobiście bym wrzucił kilka nutek Offspringa (na początek to)
ewentualnie to (power metal żeby nie było że to rock). Zgodzę się że do tibii pasuje jedynie rock/metal. No ale bez przesady heavy metal? Również zgodzę się z tym że każdy słucha, to co lubi. I nie nazwę tego szatańską muzyką bo przecież autorzy tychże piosenek w większości szatanistami nie są. I piszą/robią te piosenki jednak dla ludzi którzy je lubią. Jeżeli nie lubisz takich piosenek, po prostu je wyłącz tak jak ja to zrobiłem. Dobre wyjście bo nie słyszysz muzyki, a i tak film widzisz. Co nie zmienia mojego zdania an temat takich piosenek, że jedynie "drą mordy". Poza tym na tym filmie nic nie widać w ogóle. btw. I tak to też fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wracając do tematu... chętnie bym zobaczył Dracolę w akcji... Ostatnio edytowany przez Libacjan - 01-06-2008 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Poprostu chcę zaznaczyć, że dla mnie pedał to nie gej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Czym wnerwiaja cie ludzie noszacy blekitne swetry? Bo maja pogodne barwy i ciesza sie z zycia? Tak samo moge powiedziec, ze denerwuje mnie ktos kto nosi czarne skorzane kurtki, czarne skorzane spodnie i glany w lato, kiedy ja po*******am w jasnych spodenkach, koszulce i adidasach. I ma kolczyki prawie w kazdym miejscu swojego ciala.
Ostatnio edytowany przez CzareKing - 02-06-2008 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos kto nazywa techno monotonnym szajsem widac jak zna sie na tym rodzaju muzyki. Jesli komus niepodoba sie muzyka w filmie to od razu musi nosić żel na wlosach i sluchac manieczek? Czlowieku zastanow sie nad tym co piszesz i staraj sie nie obrazac z gory ludzi, ktorych nie widziales w zyciu na oczy.
@2x up Popieram w 100%.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |