|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie wiedziałem, że modki strajkują :<
I zastanawiam się czemu elita odpada ![]()
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Wszyscy strajkują. A elita z przyczyn oczywistych, koledzy, koleżanki, znajomości...
@Rothes: Skoro te osoby wybrałeś na podstawie sensowności raportów i postów oraz jasności przekazu to taka osoba raczej nie robi tego ''ot tak''. No i nie odchodź, ''nie przeszkadzasz aż tak bardzo'' ; d #Edit, down: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Voon - 08-06-2008 o 18:45. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Rybzor: a ta grupa elyta co tam na forum ostatnio była? ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 08-06-2008 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widzę, że Wieszok się rozkręcił i nadużywa emotów... już cię nie lubię :<
A tak na serio. Cytuj:
Cytuj:
Takie Ryby, Wieszoki, czy inne zelyciałe spamujące Korki... Jasne, że nie każdy się nadaje, ale jak nie ma w czym wybierać to trzeba obniżyć poprzeczkę... nie ma ludzi doskonałych. A czekając na takich zdechniecie od spamu. Problem w tym, że większość tych co się nadawali albo zbanowana, albo się wyniosła. W czym tu teraz wybierać? Pamiętam liczne nicki, wielu co to wypowiadało się IMO inteligentnie. Ale nie jestem na forum dużo więc nie wiem ilu z takich Shanavelów czy innych Walekif (czy jak im tam) jest jeszcze na forum. Znowu trzeba pamiętać, że w obecnej sytuacji stanowisko przyjęliby tylko ludzie "z misją"... PS Drom też taki ynteligent, napisał swoją wersję i zamknął temat... a ja się chciałem pokłócić akurat. Kontrargumenty już nawet naostrzyłem. Edit Cytuj:
PS To "zelyciałe spamujące" odnosi się tutaj raczej tylko do Korka...
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 09-06-2008 o 11:27. |
|||
![]() |
![]() |
#28 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
![]() btw widziałeś Wieszok? Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-06-2008 o 20:09. |
|||
![]() |
![]() |
#29 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Ej no, ja tu nie jestem spamującym korkiem
![]() Może i spamującym, czym w pewnym czasie zasłynąłem niechybnie ale nie korkiem :<
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Lol, tocz elitę to nawet takie szaraczki jak ja znają xD Prawdziwa elita to była jak jeszcze śliczne niebieskie forum mieliśmy ;]. A widział ktoś kiedyś w ostatnich kilku miesiąc Hege~?? Niby moda miał a zniknął
![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
#31 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Którą strasznie ciężko ominąć. Zresztą, nie chodzi przecież o ilość, a o jakość. Czasem samo słowo "tak" lub "nie" wyczerpuje temat, a czasem post na pół strony nie zawiera w sobie żadnej sensownej treści. Regulamin regulaminem, a praktyka praktyką. Pewnego razu zająłem się zgłaszaniem postów tego typu w jednym temacie. Rezultat? Dostałem za to opieprz od moderatorów... |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Chciałbym, aby zabrzmiało to bardziej optymistycznie, ale miałeś po prostu pecha.
![]() ![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Mam akie pytanie co do raportów. Można je dublować raportując ten sam post, czy forum sobie sprawdza czy wysłano już raport i dubel odrzuca??.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#34 |
Książe Cieni
|
![]() Dla każdego zgłoszonego posta tworzony jest temat i każdy następny raport go dotyczący to tylko odpowiedź w tym temacie. Czyli jeśli zgłosisz więcej niż raz to po prostu do tematu zostanie dodany nowy post.
#35 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
|
![]() Skoro już tak się zagadujemy w sprawie tych raportów, to może dodam coś; ileś tam modków wspominało o raportach, w podobny do tego sposób;
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 09-06-2008 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() A może by w każdym z większych i bardziej spamowatych działów zrobić wybór na moda? A jak duży dział to na 2-3. Najlepiej wybrani przez samych userów.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Książe Cieni
|
![]() Tylko tego by brakowało...
#39 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Elyta nie działa w demokracji chłopcze... tutaj elyta podejmuje decyzje, i hołota nie ma nic do gadania.
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() w sumie w tematach w wydarzeniach ze swiatow byloby to duzo wygodniejsze nadac paru kompetetnym osoba prawa moderatora np. kasowanie postow,sadze ze jedna moze dwie na caly temat odnosny swiata by sie znalazly