|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może to pomoże:
http://www.ling.pl/ Nie rozumiem, po co grasz w Tibię, skoro języka angielskiego nie rozumiesz. Edit: @Robek23 To na drugi raz formułuj zapytanie w temacie w bardziej konkretny sposób. Ja zrozumiałem, że nie rozumiesz wiadomości po angielsku. Ostatnio edytowany przez Satyros - 04-07-2008 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Nic ci nie chce mówic, ale znam angielski lepiej od ciebie.
Chodzi mi o zmiany. Jakie to beda? Wie cos ktos na ten temat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() a co sie dzieje z legami? o.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2008
|
![]() Demon legi byly do zdobycia z demon oak questu ktory byl za latwy i 150 knight zrobil go solo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Oak to nie mob. Takie patche powinny być wprowadzane częściej. Jakieś minimalne poprawki no i przynajmniej mniej boterów by było bo co chwila jakaś inna wersja bota potrzebna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tu się mylisz, teraz nie musiałem updatować ng. : >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw... Czy wszystkim dziala Tibia? :/ Bo jak klikam w ikonke, wpisuje passy to dlugo laduje sie lista, na sekunde (slownie!) pojawia sie pasek do sciagania jak przy Upie i znika od razu. Wpisujac ponownie passy, dzieje sie to samo :/ Czy ktos tez mial taki problem? P.S Sciagalem pare minut temu Tibie z tibia.com i powinno byc dobrze... Lecz nie jest (patrz co pisalem wyzej).
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 04-07-2008 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie nie... Na sekundke sie pojawia ten pasek od sciagania, nie napelnia sie i znika a lista postaci dalej sie nie ukazala... Wpisujac ponownie passy dalej dzieje sie to samo :/
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 04-07-2008 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() On się zapełnia tak szybko, że nawet nie zauważasz xd Kiedy już się zapełni to masz jakby puste okno Tibii, wtedy po tych kilku sekundach powinien wyskoczyc Twój character list.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |