![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() szkapa idz sie utop bo te twoje teksty sa takie chujowe ze o boze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Coraz lepiej mi idzie:
![]() Ignoruję wszystkie te głupawe poty od teraz =)
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() Ignorujesz bo prawda w oczy kole ?
![]() Jesteś zerem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() Update ----> Brak bota ----> padamy na gsach?
![]() ofc szkapa = dziecko from jungle EDIT: Btw. szkapa, nie osmieszaj sie bardziej, probujac z siebie robic wiekszego nooba, niz jestes... przeciez juz sie nie da... ![]() Ostatnio edytowany przez Ther - 03-07-2008 o 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kto uwierzy złodziejowi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Morth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 202
Skille: xx / xx
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Czy to jest forum do kłócenia się?:>... Ojebał trudno... Jego sprawa
![]() ![]() Lord Morth ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Glon@
odpowiedz sobie sam na to pytanie, nie skorzystalbys? szczegolnie ze Szkapa tego goscia NIE ZNAL. wiec pierdolcie sie wszyscy idioci, ojebal i tyle, nie ma o czym gadac, a glupoty mozecie sobie pierdolic tylko nie wiem kto bedzie te wypociny czytal kthxbye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak widac, gildia szkapy wlaczyla sie aktywnie w rozmowe...
Probuja bronic swojego mastera... Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa ![]() Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje. 10 sek po zlodziejstwie: 22:55 Zrywna Szkapa [109]: XDDDD 22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned 22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned 20 min po zlodziejstwie; Wycieczki pod moj domek... pokazywanie koledze pustych sqm w moim domku. Zapraszam teraz, przynies swoj majatek, zobaczymy, kto ma wiecej, moze nawet zaprosze cie do domku, ...ahhh zapomnialem, masz bana ![]() Msg jego kolegi: Widzisz, gdybys kupil odemnie ten pharao sword, juz mialbym go spowrotem. 1h po zlodziejstwie: Chwalenie sie na forum, "hail kradziejstwo" itp. itd. Gdy zobaczyl, iz nikt, oprocz jego kolegow z gildii tego nie popiera, teksty w stylu: Zal mi Cie czlowieku, Zal xD itp. itd. Dzien po zlodziejstwie: W temacie Most respected person on Nerana (lub cos takiego): Post z jego secound chara, glosowal sam na siebie... Probowales z siebie zrobic jakiegos kozaka? Cos nie wyszlo? Teraz bronisz sie na wszystkie sposoby, cos nie wychodzi? 1. Bezsensowne "pr0, el0, c000000l" odpowiedzi nie wyszly. 2. Ignorowanie innych - nie wyszlo. 3. Podnoszenie wartosci, poprzez nominowanie siebie samego, do most respected person - kolejny fail. 4. Dodawanie moich friends, do Nerana black list... - po co, aby zrobic mi, czy im na zlosc? Wszyscy przeciez wiedza, jaka jest sytuacja na neranie, wszyscy wiedza, ze to ty botujesz... nawet sa screeny... ![]() Stwierdziles, iz jest to temat do fotek i powinnismy tutaj nie dyskutowac, jednak sam zaczales od dyskusji, a wlasciwie... od pisania swoich bezsensownych "ripost", ktore, jak widac, nie sa smieszne. Z niecierpliwoscia czekam, az twoj ban sie skonczy, mam nadzieje, ze bedziesz wtedy ostro "expic"... (Formy grzecznosciowe, celowo z malej litery) EDIT: W tym temacie, lansujesz sie... jednak kazdy widzi, jaka jest prawda Ostatnio edytowany przez Ther - 03-07-2008 o 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Użytkownik forum
|
![]() Prosisz, a sam ich nie używasz... "prosze" ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Ther - 03-07-2008 o 12:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Ja nie wiem jak można kogoś ojebać nie zależnie czy był to największy wróg...
Tyle razy sytuacji miałem, że mogłem "coś zabrać" ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, że "powinienem się na takiej osobie wzbogacić" To chyba wszystko pokazuje jak człowiek został wychowany, no nic jedni są dobrze wychowani jedni nie. No nic, Szkapa moje kondolencje dla twoich rodziców. Oczywiście kasuje ten temat z zakładek "ulubionych" |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() Jeśli ktoś kradnie, znaczy, że sam nie umie zarobić - prosto i zrozumiale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Powiem tak wszystkie śmiecie z tej kretyńskiej gildii Twisted ~huj tam wie co wy*******ać i nie zaśmiecać tematu, ten ek jest zjebanym noobem ze dał inva jego strata. Wątpie czy któryś z was by nie objebał będąc w takiej sytuacji, więc nie zgrywajcie kozaków, jak to powiedział Speedy ja bym objebał nawet z broad swordów. A więc japa pokemony.
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Fajnie się liże dupy ??
Nie mów, że 99% ludzi na jego miejscu zrobiło by to samo, bo jeśli ktoś jest na tyle dorosły i nie jest złodziejem, dzieckiem i chociaż trochę odróżnia tibię od rl, to nie wziął by nic, nawet gdyby leżał tam miljart cc koniec tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mike
Zamknij morde Cieciu... Już Ci powiedziałem raz twoje zdanie nikogo nie obchodzi... Jeżeli ojebałbyś zioma to znaczy że jestes pokroju Szkapy czyli zerem. Pozdro dla "tru" |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zoom'bo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 313
Skille: 110/79
Poziom mag.: 28
|
![]() Ty miales duzo razy mozliwosc kogos ojebac np dysana jak byles w domku. Ale tego nie zrobiles.Bo masz zasady. Szkapa to **** i tyle tepia go w rl to w tibi probuje byc mocny.Pzdro thiefie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Imię: Pan Majda
Profesja: Elder Druid
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() Dobra nie wjezdzajcie juz tak na niego ojebal to ojebal, ale chyba wie ze wiecej na tym stracil niz zyskal.
jak kolega 2x up pozdro dla "tru" elo