![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vollias Fegus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 86
Poziom mag.: 62
|
![]() Szkapa sellnij itemki, daj troche kasiorki Greaster'owi niech gra.
![]() ![]()
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozdro buraq ale co jak co qmpli sie nie okrada
a najlepsze jest to ze Cie tu wszyscy za jakiegos elo elo robią a Natura sama z Siebie wychodzi. Nieźle Dzieci po domach uczą @\/ jeżeli Ci dał inva to coś było na rzeczy I mi tego nie wmówisz...
Jak Dębica, to TYLKO WISŁOKA!!! Jak ROW, to TYLKO RYBNIK!!! Jak piękna historia polskiej piłki to TYLKO KSG!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 30-06-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Nie wiem co za debil wymyślił, że to był mój kumpel?
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
|
![]() W nocy:
![]() ![]() (2 skull staffy zostały w bp, nie wiem czemu xd) Dzisiaj ładny start: ![]() Ale, jak grać, to po swojemu: Jul 01 2008, 12:19:24 CEST Died at Level 110 by a demon
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zachciało mi się ofensywnych wypowiedzi xd
![]() Tydzień przerwy ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Sanek Ploza
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 70~/60~
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Nie jestes sam ;D Komus sie zachcialo raporty slac ;]
![]() @2 down Rushoffy.. Szkapa napisal "ssij mi" ;D
Nobody is perfect. My name is Nobody. Ostatnio edytowany przez Masti94 - 02-07-2008 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
|
![]() huahua, ten koles co go ojebales Szkapcia, nawet thread na forum.tibia.com zrobil haha ; dd i jeszcze Ci groza ; \
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw. Szkapek, co napisales? xDD
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Leżajsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bovner
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Ja dzis napisalem na trade "Kurwa i chuj" i udalo mi sie nie dostac bana
![]() ![]() Bov~
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Wiesz szkapa do niedawna cie jeszcze szanowalem i mialem o tobie b dobre zdanie ale po tym jak zobaczylem jaki jestes dumny z tego ze ojebales kolesia to az mi sie ciebie zal zrobilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ta, jesteś zerem, kthxbye @Glon~ Dał mi inva, bo był debil. Zamiast trade chciał mi rzucać sdki przez ladę w domq, a że nie zamknął drzwi do itemów - jego strata...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 02-07-2008 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Bibenio Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() up@ Nie udawaj kozaka bo nim nie jesteś. Swoim brakiem szacunku do innych zasłuzyłeś sobie na brak szacunku innych do Ciebie. Może to tylko gra jednak kradzież to kradzież
Signed Bibe
20:22 Bibenio Knight [87]: wytlumacz mi jakie zdjecia sa w formacie exe? 20:22 Karo De Druid [8]: z paint? 20:22 Karo De Druid [8]: zal |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() Tak sie okazuje, ze tym "debilem", ktory stracil te itemy, jestem ja... Juz szkapie (celowo z malej litery, poniewaz nie mam do niego szacunku) powiedzialem, niech sie cieszy.... Mi zostalo jeszcze 5kk... A wiec - moze od poczatku, jak to sie stalo?
Tradujac duze ilosci run, zawsze zapraszam do domku.... Tym razem bylem po calym dniu ciezkiej pracy. Niektorzy to wiedza, inni nie... w lutym spalil mi sie dom. Ciagly remont, do tego dochodzi sesja (jestem studentem informatyki), te zajecia, absorbuja wiekszosc czasu, moga czlowieka wykonczyc. Zaprosilem szkape do domku, nie zwracajac uwagi, na to, iz pokoj byl otwarty.... Coz... fail. Jakos sie nie przejmuje, to tylko 3kk. To tylko, jak wiele razy juz podkreslalem, pixele... Szkapa zgrywa wielkiego pr0 elo kozaka, zachwycajac sie tymi itemami, tak, jakby wygral jakas wycieczke. Wez czlowieku wyjdz na dwor... zobacz, istnieje cos poza Tibia. Rozumiem... zapomnialem... to smutne, ale Ty nikogo w rl nie znasz... Dla mnie sa to tylko pixele.... Usmialem sie niezle, gdy Szkapa, po wszystkim, gdy powiedzialem, ze zaplaci za to, powiedzial cos w ten desen: Chcesz mi wjechac na chate, prosze bardzo... Czlowieku.... Tibia is Tibia, rl is rl... Jesli tego nie pojmujesz.... nie rozrozniasz... coz moge powiedziec... z tego co wiem, mieszkasz niedaleko Warszawy, sa tam specjalistyczne poradnie, dla osob takich jak Ty. Uzaleznionych od internetu, uzaleznionych od gier komputerowych. Zglos sie, na 100% Tobie pomoga... Zaraz pewnie szkapa (celowo z malej litery, patrz wyzej), skomentuje to slowami: Zal mi Cie czlowieku.... Tak naprawde to mi ciebie zal... Ktos, z twoich "bliskich kolegow" opowiadal mi, jak to podbierales wlasnej matce pieniadze z torebki, tylko po to, aby miec na exp... No i 2-ga sytuacja... czy zdrowy czlowiek, dostajac na bierzmowanie 900 zl, przeznaczylby 450 zl na jakies pixele? Ocencie sami.. szkapa ostatnio cos czesto pada... no i pierwszy ban na koncie... ![]() Zemsta jest slodka ![]() EDIT: Jesli ktokolwiek chcialby wiedziec, w tej chwili odrobilem juz jakies 1,5kk (1,1kk wygralem z kolesiem w kosci, 0,4kk z handlu). (formy grzecznosciowe, celowo z malej litery) EDIT2: A wlasnie... szkapa, widze, ze ostatnio ladnie "przyexpiles"... wiec kiedy 108? ![]() Ostatnio edytowany przez Ther - 02-07-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() Źrebak = Shit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() Jestem zerem ? a niby czego tak uwazasz ? Nigdy nikogo nie ojebalem i szanuje ludzi w grze mimo iz to tylko pixele. Teraz bedziesz mnie wyzywal i robil nie wiadomo jaka afere tylko dlatego bo PRAWDA CIE BOLI. Myslales ze ci bedziemy bic brawo bo ojebales kolejna osobe ? to sie grubo mylisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie, podbierałem tacie, bo to on nosi torebkę Krulik, popieram to co napisałem 108lvl niedługooo ![]() ![]() Btw. To temat do fotek, więc jak co to zapraszam na priv cua ladies =*
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 02-07-2008 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |