|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Za kim idziesz ??? | |||
RUCH |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 25.00% |
GKS |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 75.00% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Odwieczna rywalizacja nie tylko tych obydwu drużyn , ale też i kibiców podzieliła niemiłosiernie mieszkańców Śląska. Czyli proste jak drut pytanie: Za kim idziesz ? Po wstawieniu odpowiedzi do sondy uzasadnij je komentarzem. Ja się przyznaje , że ide za RUCHem ![]() Pzdr. @down A ty skad sie tu wziąłeś ??????? Z Marsa ? Ja sie robie temat , którego nie było z czystej ciekawości a ty już masz jakieś fochy do mnie -,^ A o moje koleżeństwo sie nie martw i nie wtrącaj sie buraku(sory za wyrażenie)
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 11-07-2008 o 21:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Żal mi Cię. Kolegów tak nie znajdziesz. Przykro mi.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imho nobody cares.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Co do treści pytania, to co jakiś mecz będzie? a może ustawka? btw. To ślązacy tak kochają piłkę, że "niemiłosiernie się podzielili" na kibiców tych drużyn? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xendiel
Jakbys przyszedł na te wszytskie burdy jakie sie dzieją na meczach GKS - RUCH to zmienisz zdanie xp
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() GKS KATOWICE FTW!!!!!1111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() ze jak, od kiedy jest rywalizacja miedzy tymi klubami ?? jest rywalizacja ruch chorzow i gornik zabrze zas sama gieksa ma sztame z gornikiem i przy okzaji jest wrogiem ruchu, ale nie glownym bo tym jest gornik
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Nazywasz kogoś burakiem i w tym samym poście przepraszasz? W00t?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Temat: Wydarzenia Sportowe. Cześć!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() kibicuje Stali Łańcut!!1
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() KSGKS=pogromcy śmierRdzieli
Kiedyś kosa dziś układy na pedałow niema rady WIDZEW=RUCH Pozdro za niedługo bedziecie grali w nowej II lidze z gorolami |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja kibicóje błysk pioróna szczebżeszyn
![]() ![]() @OT po co takie glupie tematy?niedlugo kazdy bedzie zakladal temat typu wisła - cracovia lks - widzew polonia - lega etc |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Co do tematu, to idź się spytaj w temacie o wydarzeniach sportowych, gdyż taki na forum istnieje.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jeżeli nie wywalisz mojego cytatu ze swojego podpisu to zobaczysz , że coś wymyślę o tobie i wlepie do swojego podpisu. Moze mam 14 lat , ale chyba oglądam tv i widzę to wszystko co się dzieje na stadionach........ I kurde skończ wypominać mój dystans do tych rzeczy. zaden człowiek nie jest idealny.......może mi pasi taki styl życia , co ja jestem twoja lalka , która słucha twych rozkazów ???? Taki jestem i sie nie zmienie...i koniec I powtarzam...wymazuj mój cytat
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 12-07-2008 o 00:30. |
![]() |
![]() |
#16 |
Fallen Angel
|
![]() Ja za nikim nie ide. Za to mam klucze.