|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Lord'Paulistinha to wielki: | |||
Gracz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 26.32% |
Oszust |
![]() ![]() ![]() ![]() |
294 | 73.68% |
Głosujących: 399. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yooniorek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() zostal przylapany na bocie? nie.
myslicie ze malo osob zyczy mu zle i malo osob potrafi takiego fake'a zrobic? ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 22-07-2008 o 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() Tak jak Gonzo, gratuluje mu za wytrzymalosc. Nie wiadomo czy uzywal cave bota, mi sie wydaje ze ma bota wylacznie do sprawdzania ile mu zostalo expa
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() @Don_Kustosz i Dragones5
Przeczytaj dokładnie cały topic raz, 2, 3, 4, a jesli bedzie potrzeba to i 10. Zobacz czy napisalem tak, dlatego ze jest modem. Jesli po tych 10 razach nie bedziesz nadal wiedzial o co chodzi, nie przyznawaj sie, i żyj w spokoju, że jesteś idiotą. @uzywanie bota. Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (; moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Snifzx
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 19
|
![]() moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)[/quote]
po chu** mam mu lizac dupe ? Ci co nie graja na elerze to neich sie nie odzywaja bo nie wiedza jak jest ... Watpie zeby ktos na md jechal frosty bo nie widzialem go na zolwiach , tombie czy chu** go wie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Dlatego mówię: Jeśli Lord~ grał cały czas sam - to albo trzeba mu pogratulować wytrzymałości, albo złożyć kondolencje, że popadł w nałóg. Jeśli natomiast sharował/botował to jego sprawa. On czerpie z tego satysfakcję, mi to nie przeszkadza. Chyba, że by to ogłaszał w necie, rozpisywał tematy, ale jakoś jeszcze nie widziałem żadnego brazola podniecającego się z tego powodu. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 22-07-2008 o 14:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() To śmieszne, żeby tylko na podstawie tego, ile ktoś jest online w jakiejś internetowej grze oceniać, czy popadł w nałóg. Już w ogóle bawi, kiedy ktoś próbuję kogoś na takiej podstawie oceniać.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Thais
Imię: Dekehothor Talkarle
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zenful Bolts
Świat: Honera
Poziom: 33+
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dekehothor - 22-07-2008 o 12:37. Powód: nic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech gra jak chce na bocie lub nie dla mnie to nie ma różnicy,
zresztą ci co piszą że jak mdw wbił 300 lvl to żadne polaczki nie narzekały a jak br przebił mdw to zaraz robią afere mają racje !
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Imię: Nathizin/Allanon
Świat: Nerana
|
![]() Gratulacje lvla , na pewno odmówił sobie wielu rzeczy żeby nabić taki lvl. Chciałbym zobaczyć kolesia w RL, ciekawe co Tibia z nim zrobiła, bo uwierzcie mi różnych ludzi w Tibii się widuje i niektórych to pikselowe bardziewie po miesiącu potrafi nieźle umysłowo wypaczyć. Nawiązując do tematu - niech gra, po co tracić czas na kumpli , dziewczyny - trzeba grać bo piksele spie***alają, nie?
Jednym słowem gratuluję inteligencji nadgryzionego kartofla i wielu życzliwych ludzi w jego otoczeniu, bo nie lvl świadczy o człowieku.
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko z Mannow się nie zgadzam ![]() A co do Del'Toro to można by wymieniać całą rodzinkę;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Polowa tibii boci a ze akurat jakis (podobno) boter wyprzedzil polaka to odrazu oszust
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Świat: Berylia
|
![]() Według większości z was ciągle expi na bocie. Nie macie dowodów, a nawet jeśli to robi to co z tego? Nawet na bocie wbicie 350lvl to nie lada wyczyn (w dodatku pvp). Gra systematycznie ciągle jedną postacią i coś osiągnął. Czy nie ma rl life? Skąd możecie o tym wiedzieć, wszystko można przecież pogodzić.
Wniosek? Ale was zazdrość zżera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]() Bot,nie Bot... Co was to obchodzi? Jesli czerpie z tego przyjemnosc to ok wedlug mnie.Ja sie wole skupic na wlasnym zyciu i nie zakladac takich tematow ktore w niczym nie pomagaja i nic nie wnosza na forum.Ktos powinnien zamknac ten 'burdel" Piona
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Blachownia
Imię: Royal Moro <-- New Char
Świat: Guardia
![]() |