![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Witam wszystkich chcialbym zaczac swoja przygode ekhm reżysera ale nie mam pojecia jak nakręca sie filmy czy ktoś mogłby mi to wytlumaczyc krok po kroku lub odesłać do tematu w ktorym jest to opisane jesli takowy istnieje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahaha wyjdz
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Ten char w opisie jest serio twoj?
A pozatym, zalezy jakim programem chcesz nagrywac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() hahahaha eRotic <3
#Elesar Inferno lepiej na orgu pytaj , tu za dużo eRotikuf ;FF
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() jak już ktoś sprzedaje postać to mógłby chociaż zachować dla siebie to konto na tibia.pl :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol nie rozumiem co ma do całego tematu moja postać bo chyba nie o niej tu rozmawiamy? Co widzicie dziwnego w fakcie że nie potrafie nakręcac filmów i szukam pomocy u bardziej doświadczonych forumowiczów hm..? Nie wiesz, nie chcesz mi odpowiedzieć, chcesz powiedzieć coś głupiego - zamknij ryj
A no i jeszcze uprzedze wszystkie głupie pytania które już sie poniekąd sie pojawiły żeby pewni idioci nie musieli już ich ponownie zadawać: Tak, kupiłem postać Tak, sharuje Tak, jade na botach Nie, postać w opisie nie jest moja Coś jeszcze? bye. @Do normalnych użytkowników forum Wciąż czekam na odpowiedź ![]() Ostatnio edytowany przez Elesar Inferno - 01-08-2008 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje uprzejmie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() To, ze nie umie krecic filmu nie znaczy ze jest newbie,
jak wiekszosc forum uwaza. Po prostu nie kazdy ma czas bawic sie kamera, zato woli poswiecic czas na exp? I chyba dobrze mu to wyszlo. ![]() Od siebie polecam najprostszy i chyba najbardziej znany program do krecenia/odtwarzania filmu. TibiCam - glowna strona to www.tibicams.tibianetwork.net Jesli znasz troche angielski to nie powinienes miec problemu ze sciagnieciem nowej wersji (najnowsza to 8.0 i musisz pobrac plik .mda z forum, a potem podmienic go z tym w folderze) Na tej stronie masz tez mase filmow w zakladce Movies. Pozdro. @down Masz racje, a na tibia.pl sprzedaja trojany zamiast pacca...
" Amatorzy zbudowali arkę, a profesjonaliści - Titanica " [; ![]() 12:44 Fajeere [3]: ma 1 lewel niema 12:44 Jassy Marn [4]: haba ty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amek_PL - 03-08-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
![]() @masz na to dowody? Bo wg stron 5 antywirusów coś wykrywa, a po wysłaniu pliku do analizy przez kogoś z niemieckiego forum - key jest. Ostatnio edytowany przez Kruul - 03-08-2008 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() Warto wspomnieć, że Etoric który był nominowany do 10 oscarów z czego dostał 9, ujawnił rąbka tajemnicy odnośnie kręcenia wspaniałych filmów i zrobił przewspaniały poradnik za który otrzymał wszystkie z możliwych nagród i dodatkowo nagrodę publiczności szklanego soul orba http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61841
Warto też wspomnieć, że dzięki temu poradnikowi Etoric jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych ludzi świata! @edit - no popatrz całkiem zapomniałem :< Gdy Etoric pisał ten poradnik to ja byłem tak obeznany z internetem jak teraz z seksem (a co to w ogóle ten seks?). Ostatnio edytowany przez Kruul - 05-08-2008 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |