|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() tj. miałem hacka tydzień temu i nie piszę tego posta a żeby się pożali tylko aby się zapyta co mam zrobi w takiej sytuacji mam 66 knighta ofcz. no eq 3k przy sobie i czy jest jakaś możliwość wyjścia z tego bagna xD ? aha i jeszcze bym zapomniał skille 80/65
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2008
|
![]() kup bp healtów serpent sworda i bij 20lvle moze którys ci rzuci guardian szilda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Kup plate seta , dwarven shield i bron do 20 lvla. I idziesz zarabiać kase expiąc na słabych potworach. Za zarobione pieniądze kupujesz coraz lepsze eq. Jak już w miare odrobisz straty to możesz kupić pacca.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Siwy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hail Wings !
Świat: Furora
Poziom: 83
Skille: 85/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie jesteś pierwszy który miał hakca ;/ ka niecały tydzien temu stracilem .. dużo ... jak masz kumpli to pogadaj ja swoim dziękuje , dostałem zastępcze eq jakąś b robke dragonke i jazda ;] Ja bym narazie nic nie kupował ... knightem to szybko odrobisz straty jak juz bedziesz mial jakiegos k seta to wtedy paccus ;] współczuje 3maj sie ;d
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupujesz pacca za 64zł.
Plate set,100 b mushroom, serpent sword, d shield i expisz na dworcach. 5k kasy na godzinę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziękuje wszystkim ... na pewno się przyda wasza pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nie masz pomysłu na postać? Kup go !
a tak na serio to grunt to się nie poddawaj, tak jak wyzej p-set, bron do 20lvl i bic slabe potworki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() @up
Sam jesteś blackd... @topic Możesz kupić pacca i iść na te dworce, jak ktoś już wyżej powiedział, podobno na bocie się tam wyciąga 5k czystej kasy/h, ale na takich słabych potworkach to chyba nie ma znaczenia, na bocie, czy ręcznie, pobij tak ze 2h (bo chyba nie wytrzymasz dłużej) - będziesz miał 10k + śmieci (a, i jeszcze fooda kup wcześniej) i możesz powoli zaczynać expić na różnych scarabach, małpach, itp. @offtop Coś słaby shielding. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Sciągnij sobie keyloggera, wpuśc komuś na kompa, schakuj jakiś 80 lvl(max tydzień) i zaczynasz dalej grac z full eq i z bankiem pełnym kasy xD
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol wy serio mówicie o dworcach przecież z nich leci max 20 gp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() a jest ich od ch...a. i do tego tribal maski + bast skirty ! posiedz 2h to zobaczysz .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po drugie KUP PACC. Po trzecie masz dziwnie nierowne skille (troche jak palek ![]() Po czwarte: Kup plate seta(1k), (shield i helmet to nawet z dwarfow), bron jakas do 1k i BP manasow. Potem idz na niby tomb kolo Thais (pod cycami) i klep ghule (80 skilla wiec nawet z bronia z 30 ataku bedziesz na strzala sciagal na full atak [czasem ![]() Tam zeby zarobic z 20k (a da sie na nizszym lvl wyciagnac 3k+ kasy w godzine na 40 knightcie wiec wyciagniesz tyle na bank). Na 70 lvl beda questy (np warlock i fire axe, wiec juz bedziesz mial jakies iteamy) Potem dasz sobie rade. Elo o/ |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() kup pacca i idz na pacc questy. Fire axe, medusa shield (necro quest) banshee quest (z ekipa ofc). I kilka innych dla pacc. i masz calkiem spory zastrzyk gotowki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
przypusmy ze zabijasz 80 dwrocow na gozine (nie żadne osiągnieńcie) 80 x 10 = 8k co chwile leci 7.. 10... 20 gp i 5k na h to nie problem 66 najtem z jego skillami
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Devil Drago
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 80+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@Topic Tak jak mówili wcześniej, Premium i wypad na dworce to chyba najlepsze wyjście. Niby takie małe, niepozorne ale kasy można trochę wbić, o expie zapomnij ;>
![]() |