|
|||||||
| Notki |
| Football fans Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
Po prostu wypiszmy jedenastu zawodników i siedmiu rezerwowych (z czego dwóch "dodatkowych")...
Ravelli Carlos Alberto - Beckenbauer - Fachetti Maradona - Di Stefano - Best - Hagi Pele - Cruijff - Sanchez Tresor Koeman Zico Romario Papin Rivera Cantona Wiem, że można dopisać wielu innych także wspaniałych zawodników, ale przynajmniej moim zdaniem ci są (a raczej byli) najlepsi. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
|
Piłkę nożną lubię od dziecka. Pierwszy mecz jaki pamiętam do dziś to finał LM 99 Manchester - Bayern (byłem wtedy za ManU, bo podobała mi się nazwa, a właściwie wymowa "menczester junajted"
) tak więc mogę podać skład zrobiony z piłkarzy grających od tamtych lat do teraźniejszości. Nie widziałem nigdy całego meczu z Pele czy Maradoną, także nie mogę ich wpisać z pełną świadomością. Poza tym nie jestem pewien czy np. taki Pele byłby tak dobry grając w dzisiejszych czasach, gdzie futbol jest dużo szybszy.Piłkarze jacy mi teraz przychodzą na myśl to: Schmeichel, Kahn, Zidane, Figo, Maldini, Hierro, Ronaldo, R.Carlos, Roberto Baggio, Matthaus, Batistuta. Co do twojej 11 to dopisałbym jeszcze Puskasa, Koemana, Platiniego. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 25-09-2008 o 17:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
manćestee junajted tak bajdełej, a nie menczester junajted.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Wymawiałem to wtedy tak, jak nasz genialny komentator
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Emok - 04-10-2008 o 15:09. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Po polsku nazwę miejscowości wymawia się Menczester, więc raczej to dopuszczalna forma (patrz Inter Mediolan, Lazio Rzym). @Down Myślę, że Deco czy Xavi nie należą do takiej "elity". Ostatnio edytowany przez Ditto - 26-09-2008 o 22:57. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
|
Cytuj:
Wcześniej jeszcze MŚ 98 oglądałem. Finał pamiętam dość dobrze i półfinał francji chyba z holandią <33.Cytuj:
Gdyby Maradona czy Pele urodził się teraz myślę, że też byłby taki mega. Maradone polecam obejrzeć na Youtube. Jest kilka filmikow. Najlepszy jak na meczu Barcy się bił ![]() ![]() Co do piłkarzy to można dodać jeszcze Beckenbauera, Gerda Millera, Di stefano, Xavi, Deco (szczególnie Xavi, dla mnie jest wzorem) Nie mam już pomysłów. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Xavi < Fabregas.
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() Lecz się. Tak to sobie możesz napisać za parę lat, jak Cesc się rozwinie. edit. Zapomniałem dodać - Rozwinie i powróci do Barcelony ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-09-2008 o 16:54. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Fabregas 07/08 > Xavi 07/08. Szczyt Fabregasa >>>>>>>>>>>>>>>> szczyt Xaviego.
|
|
|
|
#11 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Dlaczego Xavi grał na Euro, a Fabregas nie? Chociaż nie, masz rację, Xavi to typowy bramkarz, więc nie ma mowy o jakiejkolwiek rywalizacji, sorry... @Down Też się dziwie, że Raul nie bronił :/ Nie wspomne tu o wystawieniu Marcheny do ataku, podczas gdy na rezerwie siedział genialny Reina... Ostatnio edytowany przez Ditto - 28-09-2008 o 12:40. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum