|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ismosi
Profesja: Knight
Gildia: Valhalla Warriors
Świat: Unitera
Poziom: 105
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() UP
100% prawda... Cipsoft musi przykrywać na to oko... ;/ A co do boterów... Na rotwormach boci 120EK to jest normalne? wysyłane są reporty z prośbami o reakcje... i co zmienia się coś?Nie-Please Wait... -.- ile można chcą by gra była lepszą to dodają jakieś Up'y które 30% graczy wpadają w oko... lepszym rozwiązaniem było by zrobić coś z kryminalizmem w tibi bo to odstraszają znaczną część graczy... No ale nie bo trudno... Kolejny zysk to (wg mnie nienormalne) Cipsoft sprzedaje BOta... Taa... Bota do własnej gry i tylko dlatego by zyski były większe a uczciwi gracze nie mogą się w pełni cieszyć zabawą. Gdybym miał coś innego do roboty skończył bym z tą grą. ;P |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
Nie gram w Tibie od kilku miesięcy głównie przez balansacje. Grałem sobie sorcem wszystko było cacy a tu nagle weszło update, wszystko się zepsuło i nic już nie było tak samo. Lubiłem to, że moja postać z każdym lvlem się rozwija i to dawało mi motywacje żeby expić. Tylko dzięki temu grałem sorcem, po balansacji próbowałem grać dalej sorcem ale expienie już było bez sensu... Zrobiłem palka pograłem miesiąc może 2 ale doszedłem do wniosku, że przestane grać w Tibie i pogram w coś przez co się nie stresuję. |
|
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() @nepton
Hell truth... Pamiętam, gdy pojawiła się neostrada. Z miesiąca na miesiąc, było coraz gorzej. Dzieciarnia, która wcześniej okupywała kafejki, dostala w końcu swój własny, stały dostęp do internetu. Zaczęło to stopniowo niszczyć Tibię. Większa liczba dzieci, wymusiła na Cipsofcie uproszczenie gry, aby kupowały one pacca, za ciężkie pieniądze. Cegiełkę do upadku tej gry, dokładają m.in osoby, które to czytają. Nie będę do nich apelował, ponieważ dobrze wiedzą jakie zło czynią. Nie potrafią sobie jednak zdać sprawy, że niszczą czyjąś pracę i doprowadzają do agonii projekt, który jeszcze 3 lata temu, był całkiem znośny. Nowe tereny do huncenia, są robione głównie pod kątem botowania, co widać po ich architekturze. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Jest to powodem, dla którego w obecnej Tibii prawie każdy chodzi na hunty samemu. Można to odratować. Trzeba było by kupić od Cipsoftu cały projekt, który przecież jest żyłą złota. Ma ona swoje złoża tutaj, w Polsce... |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Uiuu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 155
Skille: 98/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche dziwne te nowe miasto ale chyba bedzie ok, wazne zeby bylo miejsce do expa i tyle
![]() ![]()
#146 |
Guest
|
![]() Podobno będzie dużo nowych questów dla 100+ lvli
![]() Zapowiada się ciekawie ![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() No a ja poza tym całym narzekaniem <z którym się zgadzam, niestety> chciałbym dodać że cieszę się iż Cipsy chociaż trochę poszły do głowy i zrobili<zrobią> miasto wielorasowe/wielogatunkowe, za co wielki+.
A tak to przekonamy się jaki jest up jak wyjdzie, fajnie gdyby porobili jakieś niestandardowe questy, które za każdym razem wymagały zrobienia czegoś innego. ![]()
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
po 2. druga gimnazjum to dzieciaki w choy. po 3. nie odpowiedziałeś na moje pytanie. po 4. urzekła mnie twoja historia, ale co to ma, kurde, wspólnego z tym tematem? czekam na odpowiedź.
![]() |
#150 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Zawyczaj Cipsoft dawal 6-8 teaserow z pierwszym wlacznie wiec mniej wiecej za 6-7 tygodni bedzie update.. mysle ze w tym roku bedzie to przypadalo na 22+ grudnia. Oby.
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Dostaniesz wkońcu banana? Aha i "bóg nie chce ,żebyś właził na to forum"... @topic Żeby nie było offtopa to powiem jeszcze raz, na grzyba niektórzy płaczą skoro są tak uzależnieni, że i tak będą napierdzielać w "tipje" bo to ich życie...to sie już śmieszne robi xDD |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Nowe najazdy moze wreszcie ruthless seven
update zapowiada sie ciekawie ale te miasto to mi sie nie dokońca podoba ten podzial na dzielnice ale w końcu tibia musi sie rozwijac Ostatnio edytowany przez Vipciu - 10-11-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
#153 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() N / c
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Jawor
Imię: Kucina
Świat: Aldora
Poziom: 97
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() >>Do wszystkich narzekających<<
Podobała się wam ta gra 3 lata temu - graliście, nie podoba wam się teraz - nie grajcie. W czym jest problem ? Wasze płakanie jaka Tibia teraz jest BE nic tu nie zmieni, a np. nie chce się co pół roku wyczytywać na forum waszych lamentów ![]() >>temat<< No całkiem przyjemnie się zapowiada, nowe expowiska z pewnością się przydadzą, a może i jakieś ciekawe questy. Fajnie by było gdyby dodali też jakiś nowy strój. ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Mi to wygląda na atlantyde, ewentualnie "pradawnych" z gwiezdnych wrót ![]()
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Strefa 51
Imię: Blood Blooker
Gildia: Capitalism
Świat: Nerana
Poziom: 62+
Skille: 73\71
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Oj Ludzie, Ludzie Zapatrzeni w tą tibie.
Az mi was szkoda. Wszyscy podniecają się nowym update. Spoko. Tylko że Sprawa się zmini tylko dla pacc bo oni płaca. Wszystkie szaraczki nie poczują update, naprawde. Dawno z tą gra skończyłem. HAHAHA ![]() ONLY PLAYER WITH PREMIUM ACCOUNT..[..]
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() |
#160 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34