![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
OH jakie te dzieci biedne, caly czas spadają z krzeseł ;| BTW. TO TOPIC O C WALKU A NIE GUSTACH MUZYCZNYCH |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() c-walk taki sobie, a co do waszej klotni, ja slucham amerykanskiego rapu i do nikogo sie nie czepiam, dopoki ktos sie nie przy**erdoli do mojego stylu. a ci co sie wypowiadaja o muzyce z przeslaniem, podajcie mi chociaz nazwe 1 piosenki, w ktorej to sie znajduje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Senian
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 170
Skille: 95/93
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Uogólniłeś strasznie i to mnie poruszyło. Gówna w hh jest dużo, ale armia prawdziwego hh wcale mała nie jest i nie można mówić, że ten nurt muzyki jest zerem, bo nie jest. I nie, nie chciałem Cię obrazić. Nie mam takiej potrzeby. Każdy słucha czego chce, tolerancja pOnaT wSyStko ; *. eot.
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa. Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta. A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste ![]() Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
No sry, ale dla mnie nie jest muzyką obrabianie komputerowo trzasków rozwalanych mebli i pisków kotów wrzuconych do maszynki do mielenia mięsa. A i btw, NIE mam nic do tego że ktoś słucha techno, metalu czy czegokolwiek innego, ale nie musi przy okazji najeżdzać na inne rodzaje muzyki, tymbardziej kierując się jakimś tede czy innym gównem. @Down Cytuj:
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 19-11-2008 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() @btw a według mnie kawałek z senstem to np. http://www.youtube.com/watch?v=BAPTKwucpwk ![]() HH z sensem , życiowy z mądrymi tekstami - ok HH bez sensu ,z bezsensownymi tekstami napisanymi pod komercje - Nie ok I zaznaczam że jest to MOJE zdanie. ![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 19-11-2008 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
@C-walk To jedna z odmian pedalskiego Tektonic? Ostatnio edytowany przez Xr3 - 19-11-2008 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Gliwice
Świat: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
W ogóle każdy niech se słucha czego chce, i nie czepiajcie się już że ktoś ma żel na włosach w majtach czy gdzie se kurde chce. Ich muzyka - ich sprawa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @up dobrze powiedziane
![]() @topic Jak już mówimy o C-Walku to tu wrzucę film z C-walkiem który mi się podoba http://www.youtube.com/watch?v=F2TSy0Z5qTE oraz jakiś teledysk Westside Connection z C-Walkiem. http://www.youtube.com/watch?v=44tl5TgNM_M i jeszcze film z Dub C z Westside orz jego C-Walkiem. http://www.youtube.com/watch?v=g5SUU...eature=related Według mnie to jest prawdziwy C-Walk. A nie powiem że ci co tańczą w Polsce Crip Walk są źli ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 19-11-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omgzor...
Kurwa (no niestety, trzeba zacząć post takim słowem) co ktoś założy temat o tańcu/danej muzyce, już lecą teksty "łooo bulszit". To zachowanie świadczy o jednym: braku kultury... I tutaj kieruję pytanie do pr0 metali, łysych drechów, żelusiów, dzieci neo (pozdrawiam kilku użytkowników wypowiadających się w tym temacie ;D): A gówno cię to obchodzi, co słucha pan x, pan y. ;[ Dla mnie jesteś zerem, mam nadzieję że dla innych również. ;< Żeby nie było offtopa, c-walk imho jest dobrym tańcem, sam go kiedyś trenowałem, ale nauka wchodzi dość łatwo, a ja wolę pomęczyć się przy czymś, żeby potem były tego efekty. ![]()
Ostatnio edytowany przez qq2 - 19-11-2008 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Ne,nie wiem,że ludzi którzy chcą się gdzieś pobawic , jeżdzą do innych bo niebardzo mnie to obchodzi.Offtop zrobiłem,bo mało osób porusza ten temat,eh wiem tak nie ma o czym gadac.Może i jestem pusty,zależy kto i z jakiego punktu widzenia patrzy."Kobiety" manieczkowate to takie,które podciągnął różowe stringi 25cm ponad spodnie byleby wyrwac 'chopa' zarzucic tyłkiem koło jego kutasa,poniżyc się przed sobą i innymi,żeby zostac fajną.Chłopcy 'odpłacają pięknym za nadobne'a raczej nadupne,koniecznie żel na swój beckhamowy irokez,łańcuch na obcisłą koszulkę,która uwydatnia jego jakże chędogi biceps.Mam kumpla w klasie,który robi jakieś techno-zauważyłem,że ma tak zrytą banię ,że to się w Ekwadorze nie mieści.Nie zauważasz tego?Nie ,żebym chciał Ciebie obrazic ale może to Ty przesiąknąłeś manieczkami? Co do tańca: Nie mówię,że to łatwe i ,że nie trzeba wkładac wielu godzin pracy. Acz dla mnie to jedno i w kółko to samo.Jeśli Was to kręci,nie mam nic przeciwko mnie sie nie widzi. Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 19-11-2008 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uwierz,że ruchac moge i to nie jedną dziewczynę bez oprou,ale po co gdy podczas stosunku pomyśle o jej jakże płytkim charakterze to się zżygam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
nie lubisz przygód na jedną noc ? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @2xup
Żel to żal. Chwalenie sie, ze jest się ruchaniem tylu dziewczyn świadczy też o Tobie.. Męska prostytutka? @3xup I po co Ty człowieku to mówiłes? Umiesz i możesz ruchac? To ruchaj i zachowaj to dla siebie zeby nie wyjsc na idiote jak kolega up.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 19-11-2008 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
mamo idź expić na pohu , na laptopie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ok,zaprzestanmy offtopu bo wieszak nas powiesi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Ja tesh ludzie seX bez zobowionzań.
Wieszok, kończym waść. Przenosimy sie na priv!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |